winning11

查看: 18892|回復: 26

[鳳 城] 首發:[BigDragon]【鳳城】超級無敵收音肌·文文

升級  2.33%

三星會員

首發:[BigDragon]【鳳城】超級無敵收音肌·文文
http://sn11.cc/thread-2205267-1-1.html

最近無乜返食意慾, 求其白撞, 試下新野, 試了新囡文文.

官方介紹: 文文[新女]:高挑,36E,靚真波,順眼樣,靚人妻,有69,好招呼

準時到達, 入房前, 朋友仔話我知, 文文 "只能說是正常", 讓我沒抱太大期望, 可能就係咁, 令我覺得都唔太差, 絕對比正常好.

入房無耐, 文文入嚟, wow... 身材無得頂, 有波 有腰 有籮, 皮膚白滑, 眼大鼻直小咀吧, 有種古典美人的氣質. 年紀屬指仔正常吧. 文文聲線溫柔, 但內容卻挑逗.

文文幫忙脫衣掛好, 不錯. 侍浴過程幾好, 應有的都有, 水簫無齒感, 力度剛好, 舔袋底, 啜蛋蛋, 淫眼上望, 由袋底經棍身舔上龍頭, 一下一下, 由下而上, 非常爽, 亦夠晒挑逗, 值得一讚. BM 從後磨背, 雙手同時從後環繞小弟身軀往前, 一手撫胸, 一手玩棍, 非常意淫. 再來 鮑魚磨棍, 簡直小弟至愛.

乾身上床, 走背走毒, 由頸開始, 至腋窩, 再到兩點, 慢慢遊走至棍身, 過程渾然天成. 小弟示意 69, 鮑毛濃密, 要尋幽探秘始達泉源, 由侍浴至此, 文文讚口不絕, 好喜愛硬棒棒, 原來已經充滿了水, 經小弟的舌技下, 文文不停狂顫, 扭動纖腰, 大聲呻吟, : "Y...Y....老公....唔得喇, 我嚟喇, 我嚟喇, Y...老公....." 就係咁, 佢就嚟左. 文文忍唔住 : "我想要, 快D插我, 快...."  小弟最喜歡看到這種情況, 囡囡非常享受. 當我以為囡囡要上甲時, 原來唔係, 佢坐上來, 鮑魚磨棍, 正爆,小弟龍頭也流出不少水, 文文府身向前, 伏在小弟身上, 棍頭徘徊在洞口磨下磨下, 真係無得頂. 攪到小弟㷫合合, 叫文文即時上甲, 先女上策騎, 嘩.... 非常緊緻, 完全包緊, 沒半點空虛感, 再來傳教士, 一邊揸奶, 一邊啜提, 超 hyper, 囡囡大提, 扯晒 lin 旗,小弟非常喜愛, 期間文文同樣擺動下身配合, 高潮不斷, 囡囡吻頸, 聞到他的香水味, 加上急速呼吸聲比呻吟聲還要好聽得多, 同時收音機很快便自然地啟動了, 堅持的洞再配上收音機, 而且是正個過程不時開著, 而非出完野最後收兩下那種, 她真的是我試過最棒的收音機.

小弟失威, 竟然有 5-10 分鐘時間剩, 又或者咁講, 侍浴及過程無多餘動作或廢話, 最後囡囡表示有時間, 不要浪費了, 幫小弟按摩, 按摩手勢非常好, 力度剛好, 真的疲累盡消, 這服務態度, 非常抵讚.

相頭: 7.0/10 (有點古典氣質)
年齡: 指仔正常
身高: 160-165
身材: 35D (有腰有籬, 身材非常好)
簫技: 9.0/10 (算得上是大師級, 加上淫眼上望依一下, 很多囡囡都會上望, 但沒那種意淫感覺, 而她卻能做到)
車牌: 無
6 9   : 9.0/10 (真反應, 手仔輕撫洞口, 但囡囡提醒千萬不要指插入內, 尊重囡囡)
服務: 9.0/10 (應有的都有, 有禮, 服務做足, 技巧不俗, 最後還送上舒服按摩)
投入: 9.0/10 (投入度高)
補充: 10./10 鮑魚磨棍,收音機 (只是這兩樣都值回票價, 如果文文把毛收剪一下, 磨棍都可磨出一次)
總評: 9.0/10 (少一分, 美中不足, 無得車)

註:BigDragon-鳳城/三川/太子/怡春/金田/多港/金鑽/春秋/美妙/雲來/浪漫
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  11.56%

四星級會員

瘦底嗎?

升級  2.33%

三星會員

靚身材靚腳,無腩,不是瘦到見骨那種

VIP五星會員

VIP會員2024

夠曬詳盡要去試試呀!!

升級  1.11%

二星會員

多毛,正喎
有69?

升級  0.25%

三星會員

師兄只寫優點,唔寫缺點,問過佢以前做街市賣菜的,個樣真係好c9,唔好有其實幻想,身材係白滑高挑C cup,有磨棍係基本野,足鐘,用心,掂兩下鮑邊又話頂唔順,真係兩下,前後都冇30秒,毛髮一般,粗硬型,型狀靚,鮑魚就黑邊,松,冇收音機,外陰係像生仔個頭大展過個種,不會返食

升級  40%

一星會員

a0728 發表於 2022-8-5 23:40
師兄只寫優點,唔寫缺點,問過佢以前做街市賣菜的,個樣真係好c9,唔好有其實幻想,身材係白滑高挑C cup,有 ...

廣告佬係咁啦,有好冇差

升級  54.81%

二星會員

真心  咁多優點都收埋食   一睇就知咩皮

升級  2.33%

三星會員

a0728 發表於 2022-8-5 23:40
師兄只寫優點,唔寫缺點,問過佢以前做街市賣菜的,個樣真係好c9,唔好有其實幻想,身材係白滑高挑C cup,有 ...

咁就同人唔同命,我一邊69 一邊玩鮑都玩左10分鐘,毛多加環境黑,女上程況,無可能睇到隻鮑外觀,師兄你叻啲,咁都睇到,係咪用電筒去照?我只感受到緊緻,同不斷有收音機,都係嗰句,死隊爛隊,囡囡無 feel, 可能就無真反應囉。

街巿賣菜 都問埋?入去都係出野啫,我無查人家宅。做得依行,會係咩學曆,做開咩行業?唔通答你做空姐你就信?會比你搵到做律師醫生空姐咩。街巿賣菜都算缺點?咁國籍係咪缺點?要唔要問埋老豆老母做乜?

鮑磨棍係基本?咁真係我食野少,或者師兄你好野,會做依招嘅當然唔算難搵唔難搵,但唔我遇到嘅 7-8 成都唔比,包括好多紅牌都無依招。

都係嗰句,有啲紅牌無車,波墮,都一樣紅牌,何解?
每人都一定有優缺,正如文章開頭所講,我一去到已有朋友同我講,正常無驚喜,可能係咁,調整左心態。

加上小弟著重嘅係囡囡反應 車牌 69, 所以都聚焦依幾項,擔心就唔好試。

無車係咪缺點?無指插係咪缺點?年紀只屬正常係咪缺點?多毛無修剪係咪缺點?第一每人標準唔同,有人唔須要車,有人無須69, 有人唔鍾意多毛,但 樓上都有師兄表示多毛正。所以,我列出我感受到的,屬優屬缺,自己判斷。

升級  86.67%

一星會員

三川亞麗

升級  25.19%

二星會員

qaxqaz 發表於 2022-8-6 10:00
三川亞麗

yes, 不過佢唔認

升級  90.75%

三星會員

如果係三川亞麗、咁做咗有一段日子

升級  59.83%

三星會員

係喎, 如果真係亞麗, 超版的 BG貼圖是 2016, 最後一份亞麗報告是 6月尾, 放棄6年基礎改名轉場, 需要很大決心。

升級  0.25%

三星會員

三川亞麗好耐以前我都做過,感覺亞麗骨架粗D,樣親D,應該係兩個人嚟

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  20.25%

三星會員

試咗,樣一般但有點熟,可能是三川亞麗不奇,有身材簫功好差點暴,足鐘按摩到響鐘,雖考不到車牌但都滿足,人家為養女出來做,大家都體諒下!

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥精彩的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  86.3%

二星會員

adam1004 發表於 2022-8-6 14:00
試咗,樣一般但有點熟,可能是三川亞麗不奇,有身材簫功好差點暴,足鐘按摩到響鐘,雖考不到車牌但都滿足, ...

三川亞麗50+

升級  56.67%

一星會員

鳳城描述得太好,試過有落差有點人會接受晤到