winning11

查看: 6604|回復: 5

[鳳 城] [mwwkyt報告]【鳳城】8仔

升級  78.89%

二星會員

[mwwkyt報告]【鳳城】8仔
http://sn11.cc/thread-2209404-1-2.html

報告:鳳城8仔
樣貌:6/10 (真係係牛下女車神)
身材:165, Good Fit 身形
波路:B左右
無乜心水, 想入房比人即尺, 又聽日講8仔口技了得, 所以都想試下. 入房見到, 都幾高, 佢話有165, 樣就真係牛下女車神咁嘅樣, 其實都唔差. 入房我同佢都未除衫, 佢就幫我除褲嚟個即尺, 即刻感覺良好. 都吹左陣我就渣下波仔, 都應該有B, 有bra果陣感覺大d, 除左bra即刻感覺細左, 而家d bra真係呃到人. 吹到差唔到就入沖涼房洗身. 沖涼都係果d, 出去做背, 一嚟就即刻毒龍, 毒完先再錫背, 錫到pat pat又再毒, 好勤力. 轉身問我食唔食飽, 我話唔使啦, 我鍾意人地幫我吹多D, 咁佢就好聽話咁幫我吹, 吹功都okay, 但又唔似人地講到咁好咁. 唔多花式, 都係普通慢慢吹咁, 唔係差嘅, 但可能我有期望咁就無咁高分. 之後上套比佢騎左陣就爆了. 完咗沖涼著衫走人.

服務:8/10
投入:7/10
整體:總括而言囡囡係唔差嘅, 又高又勤力.

註:mwwkyt報告-鳳城/三川/太子/京華/多港/金帝/春秋/金田
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  8.89%

二星會員

即尺係幾過癮,但戲肉就好似一般。另外依家鳳城多數囡囡都係用呢種bra,一除就細咗好多,唔多滿意,都少咗去

升級  3.5%

三星會員

—粒鐘射两次重想點