winning11

查看: 3589|回復: 8

[金濤閣] [奇雲驚緊報告]【金濤閣】火辣身材銷魂眼·77號

升級  94.5%

三星會員

呢輪都多朋友講中島優美....即係嚟香港話拍過AV果個日本女優....不過睇大佬睇維基佢介紹就唔多....而且個樣都豬豬哋....可能係嗰啲執晒相P晒圖或者打燈效果先好啲真人麻麻....或者係咁易拍過一兩套AV就話嚟香港嗰啲....

又唔係話人生必要食一次AV妹....可遇不可求....我都係無諗呢啲除非真係識最好身在日本....都係等完全放寬有機出埠再諗....而家都係香港揼骨好過

擒日去金濤閣...,經理提過見有師兄做過....有好評...點都要去見識下....又結識下

老冧係77號...天生一副戰鬥格....金濤閣以前啲房好暗...仲要搵錫紙搞暗少少...而家就光得多換咗boss係整番好....加埋啲女唔同晒質素都好咗所以唔使較暗啲房...咁77就真係好戰鬥好惹火...唔係cool而係熱情到爆....攬攬送波餅隔山取物一開波一入房手機未放低佢未call鐘已經咁做....正....加埋佢身材正對眼又銷魂電力夠...未至於話即時沉船但都成身軟晒淨係硬嗰度嗰種感覺

抽完我水就好正規好乖咁同我揼骨....邊揼邊傾...手骨可以啦....接近埋尾就間中向我啲重要位偷襲....已有初步反應了

入正題...終於正正式式享受佢抓pp...手勢好掂...佢之前未做過第二間....啲嘢都係喺呢度學...返咗差唔多一個月...已經識玩仲要係高手....真係可能係食呢行飯....玩埋波推再唱奏連環和唱...就變成女上坐住我動作...佢咁識做對眼又姣身材又勁又滑滑溜咁...當佢女上完就到我比佢感受下男人...不過我都係有限數...6-7分鐘嘅猛烈衝刺後總會完結無貨埋...爽晒

新入行佢算好識玩....戰鬥格Feel型....值得再去試多至少一兩次囉

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

正女難求,多謝C兄推介,稍后去試試。

升級  0.37%

二星會員

有冇環吹

升級  94.5%

三星會員

她不是鼓吹環境保護的女仔
但無影響佢的表現

升級  43.33%

一星會員

有冇得車?

升級  94.5%

三星會員

有錫lin但無車到
可能我未夠靚仔年紀又唔細

師兄你或者年輕可以車到

升級  43.33%

一星會員

Tks

升級  43.33%

一星會員

收到風,此女不是新女,係以前金寶來77號,40幾歲熟女,之不過keep得好