winning11

查看: 7125|回復: 4

[雲 來] [wing111報告]【雲來】重拾初戀之少女·寶寶

升級  72.59%

二星會員

[wing111報告]【雲來】重拾初戀之少女·寶寶
http://sn11.cc/thread-2215453-1-1.html

近期見到雲來又-後生美女,雖然評論服務麻麻,但喜歡後生的我,怎能錯過。本身在沒有期望的心情試食,但帶來萬分驚喜

見評論指囡囡1粒1Q ,今次就約2粒,就看看是否評論-樣說法

個場第二次試,覺得房間燈光有所改善,不再是暗黑房間,電視仍是大大部,房間仍是好乾诤,在床上看住超大AV電影等侯,大電視真係唔同啲,等了5分鐘,囡囡拍門,開門相見,女比我期望後生,仲要堅靚,仲要臉型係我最愛的瓜子臉,大眼,加上戴了大眼仔,同街上見到廿歲靚妹冇分別,皮膚白滑,囡囡全黑衫入內,看不到身材,同囡囡閒談兩句,開始除衫,當佢除了,-雙又大白的雙乳彈出,仲要pink Ling 有小小腩,不算肥,立即揸下波,-隻手包唔晒,囡囡也任我揸,好有禮貌,我兩雙雙共浴,囡囡細心替我沖涼,雙手離不開雙乳,好好揸,囡囡慢慢跪下開始水簫。將我小弟弟放入口,眼見咁後生美女同我吹,真係好硬,無齒感,我-路揸佢-路吹,真係想口爆,不過咁後生靚女,應該知道只有普通兩味,所以忍住

上到床,囡囡從上而下慢慢錫,好有女朋友Feel ,好溫柔地慢慢錫,對奶一路掃,超級有Feel ,囡囡慢慢錫到細佬,吹到唔叫唔停,幾乎要爆,囡囡怕我爆出,建議我先上套,佢話做完-次先。-陣再同我慢慢吹,佢笑容甜美,上套先坐蓮,眼看囡囡雙乳上下搖擺,加上後生,真係神仙難忍,跟住嚟過則插,囡囡話第一次試,見佢洞口全濕,輕輕的呻吩。好快已忍不住爆炸⋯⋯

囡囡好溫柔同我除套,再同我冲身,大家再雙擁而睡。囡囡溫柔地躺在我的胸堂談天,說了很多故事,囡囡的蛙蛙險,另我再次感受中學時代的初戀,傾傾下我又輕掃他的乳,她見我硬起。慢慢再親吻我兩點,-邊吻-邊用手摸細佬。之後再慢慢用舌尖同我賴袋同棒捧,今次囡囡吹奏好耐。我見到佢真的很用心,好舒服,然後上套,今次後推再男上女下,抽插轉位好多次,最後射出,跟住囡囡同我再躺下休息談天至響鍾才沖谅

今次真係難忙的-次。囡囡真後生靚女 超難得的美女,盼望師兄勿嚇怕囡囡 ,囡囡談話中得知佢原來-粒只可一Q ,不過囡囡咁後生,-Q都超值

囡囡-定要返食返食再返食

註:嘉欣已經改名為-寶寶 (2023-07-30)
註:wing111報告-雲來/浪漫/鳳城/三川/太子
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  86.67%

一星會員

CHING, 咁其實可唔可以口爆

係咪佢OK但你唔想

升級  1.48%

二星會員

服務有冇改善

升級  33.33%

一星會員

biden 發表於 2023-9-3 21:20
服務有冇改善

依加變左秒full,ching快D試下證實下點解