winning11

查看: 3284|回復: 7

[新都會] [不是校花報告]【新都會】送尾程機票腳都軟埋·66號

升級  83.84%

四星級會員

lulu個名好似七七地  露露就好聽啲  人物係新都會66號
稍成熟之女  循例又問下前台阿哥呢條女可唔可以嚟兩嘢
前台阿哥都係話同條女溝通溝通  都係嗰啲話條女覺得我靚仔三嘢都得
下  90分鐘我最多兩次  去唔到三次喎
就即管睇下條女制唔制先

稍成熟的外型風騷味風情萬種  身形好靚  上重下輕唔肥腿長直靚
唔係八字腳  波唔墮  成副架生好靚身形
咁入房前台阿哥閂咗門後  66即係攬攬從後抱住我  咁即係成對嘢質埋嚟啦
我即刻打佘隨棍上  話細佬好肚餓  不如餵餵佢先囉
66隔褲摸摸我阿二  果然係硬咗少少  可能佢真係幾惹火戰鬥格
俾佢質幾嘢波餅加手掃掃摸摸已經有反應  佢答我ok喎
又或者可能係前台阿哥通同佢單咗聲  所以佢都有心理加生理的預備

結果就係先開波  慢慢嘅調情功夫  擘開我對腳用自己大髀托高咗
多啲空間俾佢摷鄙嘢  慢慢溫柔的掃掃髀罅腳板腰8月15外圍加內圍
再兜個底回旋處掟個靚彎  由蛋蛋開始玩到上我支定海神針
返身時見佢解開咗啲阻礙物  芭芭都係除一半  佢話留番一半俾我幫佢解喎
正正我都同佢調下情先  66同我kiss lin lin又kiss下肚池又kiss蛋蛋  然後就食晒成支定海神針  見佢口水絲都出埋嗰種  又微微咁叫又喘氣  我就同佢換個姿勢佢瞓低我就騎上嚟將我支定海神針放入俾佢試味  就好似掌上壓姿勢咁  勁正

見佢服侍我咁耐  等我都服侍番佢先  見佢口水絲都出埋  我話幫佢清潔下
當然係用個口同佢清潔  咁就變成車戰了  而且係可以深車
然後我同佢kiss lin lin手指就同佢sister接觸玩足分零鐘出了唔少水  完全係男女朋友式過程  見佢腳指都孿埋腰又典起來  應該嚟咗女性生厘反應了  終於就正式開始  先係俾個枕頭佢枕  我嚟一招五雷轟頂66一個M字腳我嚟招猛攻  呢下佢又再次出好多水  好濕滑真係好似張天賦上年首歌小心地滑  其實都唔明點解呢首歌淨係攞903第二位而唔係至尊歌  竟然輸俾林家謙首邊個發明了encore  真係笑屎人  轟轟下66竟然做咗個痴女動作係自摸mimi喎  似乎佢都幾大食  我又趴低再同佢車過  佢啲頭髮同身體都幾香  可能啱啱沖完涼或者噴咗少少香水  實在好好玩  再嚟係佢抱住佢佢就坐上我大髀  繼續我向上撞同我力少咗佢就推低我  個枕頭俾咗我  我瞓低佢女上  我抱住佢pat pat佢都有趴落嚟再同我車戰  結果三幾分鐘就俾佢搖爆  舒服晒

清潔完佢就出房再入房同我揼骨  又揼得幾好喎  踩完背推埋油仲有15分鐘左右  佢摸摸我話我阿二好似又肚餓喎  結果就係用最盞鬼的BB油同我再次升空  事前當然有rpp錫lin動作  咁樣配合當然可以再次升到空  完事又真係  呢次真係腳都軟晒  七舊幾家用抵晒啦

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  72%

三星會員

條女仲送埋尾程機優惠添

升級  1%

三星會員

尾程仍可一飛冲天,
囡囡服務好,
C兄真係勁!

升級  86.3%

二星會員

幾錢

升級  83.84%

四星級會員

7張紅魚加4條港紙......

而家差唔多農曆新年有碌柚葉沖涼可能循例加三幾十

升級  43.33%

一星會員

90分中3野 會唔會太辛苦 個人覺得兩野最爽

升級  83.84%

四星級會員

lovehide321 發表於 2023-1-18 19:10
90分中3野 會唔會太辛苦 個人覺得兩野最爽

一至兩野好了....
三嘢未必夠時間
亦無需cher得咁盡