winning11

查看: 23259|回復: 49

[上樓骨] [kongtauwong] 男潮吹後的羞愧報告

升級  7.04%

二星會員

我係一個喜歡去足仔打飛機多過開大嘅怪人,屬性M
因為早陣子相熟女助手返咗大陸成個月,搞到谷左好耐精
難得女助回港但又轉左去大埔場開工,雖然真係唔太就腳
但存貨太多遠都要去啦,但果次之後因為真係太遠所以每次9硬
但想到要過大埔就卻步了,前天上午一大清早女助手打來話已經回歸
元朗開工不過轉左另一間足仔叫我過去玩.
我一聽到好開心但又好失望.因為昨晚自己打左飛機,
但一聽到女助召喚細佬又自動硬了,那我一口答應轉頭過去
去到現場女助叫我先沖涼,現場間格好奇怪的,
開門是大廳,側面是房間,但浴室就在房間的另一道門後面中間還隔了一個廚房
而廚房又有另一道門可通到另一房間.
由此當時好早,所以全場只有我一個客人,在場連同女助就有3個女人,
沖完涼同女助寒暄幾句就開始了,一雙熟悉的手純熟地套弄我的肉莖
責弄我的龜頭,搓弄了我十多分鐘突然間出面有人敲門,原來是另外果兩個囡囡問
女助食唔食早飯,現場正準備煮,女助回她們要吃隔著門傾左幾句才回來服侍我
誰知好再執起我小弟時已經軟了,她即時問我點解軟,又說剛剛都覺得我不夠硬
那我就一五一十說出昨晚打了飛機所以狀態差點點,女助好努力地弄硬了我
但我依然未進入狀態,我跟女助說打唔出都冇所謂的
但女助手竟然話出唔出係佢話事的,我要你射就射噴就噴,
冇耐出面又敲門問女助想煮咩食,幾句說話我又軟了,女助回來見到我又變軟即時燥底
佢對住我條軟JJ說今日一定要玩到你噴水才收手,另一面佢即時打開晒兩道門跟出面另外兩囡囡
交帶食咩要煮什麼.回來時即時手執我春袋扣實另一手就起勢磨擦我龜頭.
但留意的是當時兩道門都是完全打開,出面囡囡見我不斷地呻吟都走來幫門關上
但女助手大聲說不用關門,還交帶她們要煮什麼就可直接問,如要到廚房就可直接經過便可
開頭她們都係快行快過就算,她們還扮專心切菜洗米等,但距離太近基本上大家都在對方視線範圍
女助見我分心就大大力磨我龜頭,每一下磨擦都有想瀨尿感覺,我都豁出去了大聲叫出來,
因為有其他人望住實在太刺激了,在我完全進入了狀態時我發覺原來她們已經停了手腳來
看著我,當時我真係感覺到羞愧感爆燈,但此時我已忘我了,手腳都不斷抽搐,而女助手竟叫
我大聲點.我只好配合佢要求叫我再大聲點,當我開口時女助竟然一腳塞入我口,要我啜佢腳趾
那時我已經接近要射了,女助突然停了手,我感覺到我條硬9緩緩地吐出了精液,我當時只是在
高潮邊緣太舒服了,我不斷啜住女助的腳趾公好像BB啜奶咀一樣,而龜頭就不停上下擺動
每下抽動都牽著了剛吐的精液,女助手就一臉奸笑樣子,旁邊就有兩位女觀眾,不久女助手
又弄出我多一次了,整個高潮邊緣足足維持了十分鐘有多,而兩位女觀眾就越哄越埋,還不時大笑
我感覺到女助手最後向我衝刺了.不用廿秒的套弄我已射出了最後一滴,當然女助手慣例不會停手
她用掌心集中磨擦我嘅尿道口,好快我就潮吹了,我噴灑時除了我大叫外,另外兩女觀眾都一起大叫
因為我潮噴時噴了在她們面上,她們走避不及給我顏射了,她們都知道是中了女助手圈套即時屌佢
而我就冇力了攤著微微抽搐,要幾分鐘才能清醒起來

升級  65.52%

四星級會員

一路打機同時伸腳指入口?呢個動作難度好高喎

升級  7.04%

二星會員

harchai 發表於 2023-3-1 10:15
一路打機同時伸腳指入口?呢個動作難度好高喎

有幾難啊 成個動作好輕鬆的

升級  35.83%

三星會員

師兄 呢位小姐我約佐幾次都話休息唔知係咪唔做新客?

升級  63.33%

二星會員

師兄有無地址提供?

升級  93.33%

一星會員

多謝師兄的分享,每次都咁精彩。

升級  6.67%

二星會員

有冇pm 地址,好想試

升級  0.37%

二星會員

師兄有冇pm地址

升級  56.67%

一星會員

我都好想試。次次你都講到咁刺激。

升級  56.67%

一星會員

可以PM 地址嗎?我睇過你之前嘅報告,都搵唔到有貼士。點搵女助手在邊度。

升級  7.04%

二星會員

各位要睇之前報告中的留言才會搵到的

升級  33.33%

一星會員

師兄,可否Pm地址。

升級  63.33%

一星會員

師兄,可否Pm地址

升級  73.7%

二星會員

求pm地址

升級  33.33%

一星會員

樓主可否pm地址? 好人一生平安

升級  7.04%

二星會員

叫我pm地址的師兄請爬我舊帖
睇埋回應就自然搵到

升級  33.33%

一星會員

明白,一路追咗幾個post終於搵到線索,已經約左下晝去試

升級  7.04%

二星會員

iamafunguy 發表於 2023-3-16 11:22
明白,一路追咗幾個post終於搵到線索,已經約左下晝去試

玩完可以分享
下嗎

升級  33.33%

一星會員

第一次分享文筆差希望大家唔好見怪,一入房女助手就問我想點玩,由於本人都係鍾情於打飛機,咁就唔使按身直接嚟料,挑逗一輪女助手應該Feel到我m底就二話不說坐上我大髀,雙腳踩住手係冇得反抗嘅情況下任佢魚肉,係瘋狂進攻底下小弟怕呻吟聲太大就問女助手有冇其他人係出面,佢話冇你盡情叫,咁我就放開去嗌,女助手聽到我嗌就變本加厲咁攻擊我弱點,佢好似知我忍唔住要射又會放慢手,不斷遊走天堂同地獄之間,最終係反復求饒底下終於批准我射精,完全係噴泉咁湧出,女助手亦冇停手起勢咁捽我龜頭,可惜真係太敏感,未能成功解鎖男潮吹,已經約好下次再去挑戰

升級  7.04%

二星會員

iamafunguy 發表於 2023-3-16 17:16
第一次分享文筆差希望大家唔好見怪,一入房女助手就問我想點玩,由於本人都係鍾情於打飛機,咁就唔使按身直 ...

聽你咁樣講 呢個一定係妙妙來