winning11

查看: 2662|回復: 3

[新都會] [長棍報告]【新都會】腿長眼大混血味道·33號

升級  72%

三星會員

睇師兄有兩個佢report..人物新都會33號..見一個話佢似陳凱琳鄭嘉穎老婆..有師兄話佢長腿大波玩得..已經有種未去已興奮感覺..打定電話去book女先..準時到..沖涼已經開番蒸氣房..呢度個蒸氣房超夠熱..要遞高雙腳上上面先得..啲蒸氣喺下面湧上嚟好勁熱力

蒸咗10分鐘沖涼著袍飲細細罐裝可樂入房..見到真人好高好修長..完全係走脂肪型..手臂幼小腿幼大髀亦唔多肉..全走肥但又大波喎..事業線長到無倫對波又大..摸摸先我已肯定係真波了..咁就互相熊抱互相取下暖先..我仲即場拉高佢裙低摸摸..T back一條pat pat大髀又係滑到溜..個樣都好掂..眼大大係有少少似陳凱琳嘅..又真係無老點..加埋對筷子腳咁幼..不過我又唔知陳凱琳係咪好似新都會33咁大對奶..所以無得比..唔評論相似度..哈哈

揼又揼得幾好..人咁瘦手指都好好力..亦都識踩推油手勢very good..搞到我想加鐘再揼添..不過都要歎下佢招呼先..或者唔係叫加鐘..招呼好揼多set都仲得..開始玩下半場..佢嚟個雙手十指全身漫遊來回穿梭..手勢溫柔到位搞到我痕到嗌出聲..手指腳趾都彎埋..掂..勁..再來的動作係雨膠七..咁大對燈呢啲動作當然又係爽爽..轉過嚟演唱會前嚟個綵排..就係錫lin錫頸錫耳..都係接近全身唱足咁..手指再度玩蛋又係兜番落去搞到我亭..然後先正式溫柔再激烈地唱歌..好歌又好歌喉....提鎗上馬前再嚟一招豐滿大燈擦多一轉..此刻我阿二已經慾仙感覺..終於佢就將阿二埋沒咗一個私人地方..就咁就展開一場昏天地暗式大戰..大波樣靚腿長梗係超級好玩..不過亦因為呢個原因..令我比平時快咗少少派彩..唔緊要啦又唔係對住老婆交功課..過程爽就得啦..結果我仍然係想同佢嚟多set..可惜已到約咗人時間..只能留待下次了..咁即係好明顯呢條女一定有下次囉..家用七舊四抵到震有賺添!

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  43.33%

一星會員

想問吓係咪環吹

升級  72%

三星會員

是啊