winning11

查看: 10096|回復: 7

[鳳 城] [wing0122報告]【鳳城】一線白虎絕對靚過牛下·8仔

升級  51.85%

二星會員

[wing0122報告]【鳳城】一線白虎絕對靚過牛下·8仔
http://sn11.cc/thread-2219468-1-1.html

8仔官方描述︰高挑,有台型,B CUP+真波,激光白虎,一線靚鮑,超班招呼

其實一直都知有8仔,不過從來未見過。
睇過唔少報告,我對8仔的記憶和印象,就係「牛下女車神」同埋「即尺」
坦白講,
牛下,真係唔係特別靚,
即尺,本身冇試過亦唔特別追求。
所以一直知,但一直冇特別想試。

有一日睇返好多好多唔同囡囡的報告,
冇乜心水就突然諗起,8仔,反正未試過,
激光白虎 我係喜歡嘅,
即尺一試無妨。

最終上星期,臨收工打電話去問,職員話有,咁就去啦,反正就係試下嘅心態。

返返正題,
準時到,不過都等左一陣,OK 啦,可以接受。
等到8仔入房,
Baby fat 的小圓臉,皮膚光滑,長髮順滑,
邊忽似牛下呢?
但事實上係好睇嘅
再加埋佢著條deep v 連身迷你裙配兩寸尖頭高跟
呢個look 點會有得輸

佢放一放袋,擺好毛巾,一烏低身,
因為裙短,pat pat 同內褲亦直接露出,
鏡中見到的deep v 裙更顯身材,事業線更深,
可謂故意的前後失守,真係好正,又好景、又好Feel ,當然即硬

然後佢好自動咁幫我除褲即尺
講真未試過,但呢個體驗真係唔錯,可以好好咁承接住剛才的快感
口技絕對唔馬虎,好勤力,唔會因為未洗身就即尺而求其,
沖涼後,8仔的獨龍,更顯盡心+勤力,獨左一陣,又瀨下背,
以為轉身啦,又繼續獨,
咁好嘅服務,冇得輸啦。
轉返前面又繼續吹,當然唔少得69,
一線白虎,又係冇得輸,好好瀨,
玩到咁上下,就梗係就咁樣攤喺到,由8仔自動波,女上直至派彩
8仔仲即時做返個事後簫,真係唔會完事就馬虎。

樣貎︰8.0/10 (指壓真係算係頭10%靚)
身形︰8.0/10 (雖然臉圓,但身絕對係走肥)
波波︰B Cup (夠玩就OK)
口技︰8.0/10 (有技巧而勤力)
獨龍︰9.0/10 (絕不馬虎)
做愛︰9.0/10 (令人享受的自動波)
打扮︰9.5/10 (早幾個post 都成日講,雖然入房都係除衫,但入房的打扮係極之重要,第一印象,打扮得好,真係會好turn on )

返食︰9.0/10 (必然會係返食名單內,甚至有少少後悔咁遲先試8仔)

吹毛求疵、雞蛋裡挑骨頭︰
1. 一線鮑係好好瀨,但不能指插,有指插喜好的可慎重考慮;
2. 打扮真心好好,但如果真係要搵樣野再改進,兩寸跟可能未夠,四寸密頭高跟就一定更吸引。

註:wing0122報告-鳳城/金田/多港
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

通告:winning11討論區-積分攻略 Ver5.9
http://sn11.cc/thread-750550-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  0.37%

二星會員

車神係用嚟尊敬嘅

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  66.67%

一星會員

多謝報告,
牛下,可以唔使試。

升級  33.33%

一星會員

未試過,要試

升級  33.33%

一星會員

日前試咗,一入即尺係幾爽。
不過少少公式化.
但值得一試.