winning11

查看: 8527|回復: 12

[鳳 城] [teru111報告]【鳳城】享受雙人絕技·子山+PP

升級  16.3%

二星會員

[teru111報告]【鳳城】享受雙人絕技·子山+PP
http://sn11.cc/thread-2219830-1-3.html

早前見到有幾組合拍雙飛推介,我選擇咗子山+PP,PP之前試過,子山就未試過,想去試一試玩下雙飛,今日終於有時間,打個電話先約好時間跟著就過去。入到房等一陣間, 2位就進來互相打個招呼,各自除衫入浴。PP毛巾舖床,子山洗乾淨膠墊和靠背用的吹氣墊,我入到去先漱口,沖身之後,子山叫我坐在放了膠墊的廁板上面,身靠向後面氣墊,感覺非常舒適,跟著同我搽皂液一個搽上身一個搽下身,然後坐係我大脾一個左一個右,磨咗幾下大脾,P P先來過大車,然後到子山大車,2個一路車就一路摸我支棍,不停上下上下,之後子山舔耳朵,頸,面,再車,pp就同我吹簫,邊舔邊吹,支棍立刻硬晒,感覺好爽,跟着企起身,來個人肉三文治,PP後面,子山前面,2個前後夾住我在中間不停用身磨,跟住子山轉身用屁股磨棍,PP同我一路車,一路摸我lin,支棍滑出滑入感覺好似入咗咁,爭啲忍唔住爆要叫停,出去再玩。出到去,先來個毒龍狗仔簫,pp在下面含我支棍,快慢有序,再吸蛋再吹,子山在我上面舔我菊花,一深一淺,舌頭不停打轉,一個動作雙重享受,2個非常合拍,呢個動作我都係係度先享受到,感覺真係好鬼正。轉身跟著我訓係床中間,佢地一人一邊,一個錫lin一個吹簫,兩個互換咁做,突然間佢哋來個雙吹絕技,2個人吹同一支簫,有一種妙不可言的感覺,跟著上套,子山先女上,佢又前又後咁坐,PP就同我又車又錫lin,騎咗一陣,換套到PP,換幾個姿勢係咁砌、係咁鋤,PP非常投入,佢的表情極之享受,配合度極高,直至Feel到想出嘢就攬實佢, 全力衝刺出晒,之後2個同我輪流事後簫。

完事之後左右攬住一個休息一陣,感覺十分滿足。

註:teru111報告-鳳城/怡春/多港
Superadmin

【 鳳 城 】每月報告獎-免房租及優先預約
*每月得獎名額合共11位
*該月份最高點擊率報告
*可獲免一粒房租及優先預約
*名單每月第3個星期一公佈
*負評/混合/不返食報告不接納
*詳細規則請參閱信箱第二樓

鳳城指壓

1萬

18萬

管理員

重要通告:討論區禁止及限制外國IP報告
http://sn11.cc/thread-2219640-1-2.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

我要試下雙吹口爆,未試過

升級  33.33%

一星會員

雙吹teamwork

7萬

客戶代理會員

多謝哥哥嘅支持同報告
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  14.52%

四星級會員

子山試過,PP未試過,PP大波嗎?

升級  43.33%

一星會員

雙飛有冇大房,如果冇房太細,3個人點玩?

2萬

客戶代理會員

多謝哥哥的報告!
【 鳳 城 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 鳳 城 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 鳳 城 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】新人報告~*報告·請按這裡
【 鳳 城 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2626 0933 / 電話: 2625 9506
預約熱線:手機: 6344 6108 / 手機: 6476 7268

升級  29.75%

三星會員

子山服務唔錯

升級  84.07%

二星會員

一個子山都玩到暈舵舵…

升級  53.33%

一星會員

多謝哥哥分享

升級  33.33%

一星會員

明天子山返工,終於可以試試