winning11

返回列表 發新帖
樓主: Ahtony

[沉船專題] 沉船專題:意想不到囡囡反應

升級  53.33%

一星會員

條女擺到明見ching 沉沉哋,想出招放出線釣大魚。 建議ching 唔好再搵佢,連個場都唔好再上去,過得一排睇吓條女再搵唔搵你!

出面大把女,食到你唔食都有呀……

升級  35.42%

三星會員

wallacepigpig 發表於 2023-5-20 16:57
條女擺到明見ching 沉沉哋,想出招放出線釣大魚。 建議ching 唔好再搵佢,連個場都唔好再上去,過得一排睇 ...

我建議照去呢間場,仲要凸登俾呢位囡囡見到,咩氣都即刻順晒

升級  3.33%

二星會員

sars 發表於 2023-5-20 10:36
我又反而想知, 佢話你婆媽同小氣係乜野事.

純粹探討下

好多謝大家的回響。我肯定無婆媽,至於小氣見仁見智。大家可以話過程順利,可以話半過朋友。

升級  35.42%

三星會員

super42 發表於 2023-5-20 11:40
出嚟玩,係畀錢買服務尋開心而唔係貼錢買難受。點解要做下把?得罪講句真戇居 ...

Ching講得啱,作為一個消費者,畀錢仲要睇你面色受你氣,無左佢會死咩,出面大把場大把囡囡

升級  28.15%

二星會員

小鈞鈞 發表於 2023-5-21 21:56
Ching講得啱,作為一個消費者,畀錢仲要睇你面色受你氣,無左佢會死咩,出面大把場大把囡囡 ...

我會堅守明買明賣原則,就算約外賣都一定會畀錢

升級  69%

三星會員

Ahtony 發表於 2023-5-20 20:11
好多謝大家的回響。我肯定無婆媽,至於小氣見仁見智。大家可以話過程順利,可以話半過朋友。 ...

通常客>朋友比囡囡話婆媽, 基本上都係同錢有關, 事關大家嘅關係, 首先都係確立係金錢上, 所以, 所謂婆媽, 泛指:

想買野, 想你送野, 禮物, 幫忙, 來來去去, 都差不多理由

升級  3.33%

二星會員

sars 發表於 2023-5-22 16:03
通常客>朋友比囡囡話婆媽, 基本上都係同錢有關, 事關大家嘅關係, 首先都係確立係金錢上, 所以, 所謂婆媽, ...

有咁何能,自己知自己事,可能當初大家投入,佢知我背景,打工仔保安員,話我行為說話無可能係60歲,不過日久見人深….

升級  33.33%

一星會員

其實唔好話係唔係囡囡,就算平常溝女呢D情況同樣會發生,講真做得呢行仲要係紅牌一定唔係弱質女子,又講到咁熟,發下你脾氣我又覺得唔係咩大事

升級  69%

三星會員

Ahtony 發表於 2023-5-22 20:20
有咁何能,自己知自己事,可能當初大家投入,佢知我背景,打工仔保安員,話我行為說話無可能係60歲,不過 ...

留精不留情, 呢句說話, 係用錢買返嚟嘅.

去過 全歡場/半歡場/少少歡場 嘅女子的男性, 又有幾多人無 少醉/半醉/沉醉/全醉 過呢!

祗不過, 有D人酒醉三分醒, 有D人酒醉唔知醒, 更甚者, 有D人酒醉唔願醒, 毀了自己, 毀了別人, 更毀了家庭!

升級  63.7%

二星會員

可能條囡識到另一個客,而覺得你條件不及格,便清楚說明,費事拖泥帶水。

升級  63.7%

二星會員

可能條囡識到另一個客,而覺得你條件不及格,便清楚說明,費事拖泥帶水。

升級  33.33%

一星會員

我只喺一個消費者,個場貴唔去,囡囡唔啱唔上,囡囡服務唔好,無下次,服務好嘅囡囡,幾個場都帮嚫咗幾年,指嘅喺3,5,7年,逢過年等佢哋番嚟,封利是都去比佢,囡囡退役呀,上岸呀,咁唔搵啦,跑馬日無乜生意,咁啱啦加鐘,或者比多1-2百蚊佢,閒話有囡囡心事啦,家事啦咁,如:囡囡年輕時唔识谂嫁咗比佢大20幾年嘅老公,佢老公中風6-7年在老人院又唔死得,唔知點好....,囡囡之前鍾意條仔,條仔搵咗第2條女,就分居分手咯,但喺條仔又經常搵佢想做愛喎,條仔生日比1千蚊佢,买嘢食想同條仔一齊食,條仔唔食将外卖拿走喎?依家囡囡想有高潮,搵客做都唔同佢做愛....,囡囡依家虚拟維港币买卖流行,佢1千美金入咗會买咗10万個,我話小心D睇實D啦,囡囡話無乜時間上堂....,囡囡個女結婚彩礼比咗幾万,酒席嘅回礼比晒佢,佢买咗幾万蚊金器比個女做嫁妆,酒席時要唔要再买D金器比佢,我話不如封幾万蚊利是比個女就得啦,個女需要钱用..等等...,我都喺比D意見而已嘅~

升級  3.33%

二星會員

好多不同經歷,都係不愉快收場

VIP五星會員

VIP會員2024

Ahtony 發表於 2023-5-25 12:16
好多不同經歷,都係不愉快收場

收場結局不愉快都唔重要,男人要拿得起就放得低,過眼雲烟,烏雲走就有天晴,地球每日在轉,明天會更好。
咁多場咁多囡,多到你都無可能全部試得晒的。如果啱心儀在經濟許可之内,做開心的行為,心身愉快,人都精神爽利。
继續向前看,享受人生啦。

升級  79.26%

二星會員

Ahtony 發表於 2023-5-19 19:28
早 d知唔洗沉一隻船,應該多謝佢,估唔到變面起嚟 d冷文冷語係咁勁

女人係咁,唔係貓時就係老虎

升級  73.33%

一星會員

Ching, 認真便輸了,各取所需,
建議抽身,玩其他女一排,包你忘記。
佢求財,你求真,就會輸。

升級  33.33%

一星會員

aajkwong 發表於 2023-6-8 18:49
Ching, 認真便輸了,各取所需,
建議抽身,玩其他女一排,包你忘記。
佢求財,你求真,就會輸。 ...

如果要抽身,係咪應該直情唔見斷聯絡先得呢?仲keep住見面好似個心離開唔到咁

升級  73.33%

一星會員

浪漫公子 發表於 2023-7-24 00:19
如果要抽身,係咪應該直情唔見斷聯絡先得呢?仲keep住見面好似個心離開唔到咁 ...

要。。斷聯絡,要絶d,零思想,唔好唸。
等如介煙,介毒,都係一種 引。