winning11

查看: 5874|回復: 5

[三 川] [kimberleycm93]【三川】寥若晨星·嘉欣 (有圖)

升級  11.11%

二星會員

三川 嘉欣 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[kimberleycm93]【三川】寥若晨星·嘉欣 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2224620-1-1.html
註:嘉欣 通常返 10:00-22:00 / 162cm

有圖有真相

評分:9
相頭:8 (30尾,面尖尖,順眼,有7成似周迅。冇乜化妝,有少少殘,所以略扣分)
身材:9 (官方描述40F其實報細數,我覺得有40G。身高有160以上,算瘦底,係有少少腩咁解,雙腿微肉感,非常難得)
服務:9 (勤力,用心,技巧純熟,有事後dup骨)

我相信每個場都一定有個巨乳代表,睇網上話嘉欣有40F,抱住集郵心態,即刻心思思想試,一試便知龍與鳳。今日星期日例假,3點幾打去三川book定先,不過最快都要6點9先有位,證明都好爆下,唔理咁多照約。

提早5分鐘上去,入到房等女主角嘉欣,唔使好耐嘉欣入嚟,樣真係好似周迅,面尖尖,順眼,一定唔會彈走。初時著住件黑衫唔覺咁大波,一除衫果下驚為天人,官方話F cup一定唔止,我敢講一定有40G。最難得係,正常大波妹都係買二送一,一對大波附送一個大腩,而嘉欣竟然係瘦底,咁當然有些少腩。雙腿幾靚微肉感,不過皮膚就差咗d唔算滑,波底可能平時著衫up住導致皮膚乾燥有d鞋,但呢d都係非戰之罪,我個人可以接受,冇人係十全十美嘅。

入到沖涼房,再仔細檢驗嘉欣對巨乳,絕對真波,手感非常好,柔軟又墜手有份量,lin頭同乳暈正正常常,cup數同太子貓貓不相伯仲,同樣G cup,好難分出勝負,下次真係要攞尺度(講笑啫),但幾乎肯定係指壓界巨乳top3。不過太子貓貓骨架較橫較大,而且有腩,偏肥;而嘉欣偏瘦,顯得對波更大更震撼。沖涼過程都係離不開body,水中簫,唔詳細講喇。抹乾身。

*值得一提,三川樓上房燈有得調較光暗,做背前,嘉欣好夠guts專登將燈光較到接近最光猛,俾我望得更清楚,真金不怕洪爐火,有料之人係唔同d。

做背,由背脊奶,奶返上耳仔,然後一直向下奶,對波又不斷咁喺我身上咁碌,連大脾以下都奶埋,對手係咁掃腰側同胳胳底等敏感位。毒龍,未至於深毒,值得一提係冰火毒龍。拎轉身,由頸一直向下奶,吹簫,簫功真心正,一邊吹一邊掃袋袋,佢一邊吹我一邊揸波,仲會吹緊嘅時候望下我,好爽,幾乎走火咁濟,佢服侍完我,輪到我服侍返佢。

普通男上,周感僅屬一般,勝在夠投入,亦睇得出反應係真,從呻吟聲同妹妹嘅濕潤可得知。越插越勁,叫聲越大,我又大力揸對波,又係兩隻手都揸唔晒一邊,最後衝刺,大力喪屌,望住對G奶上下搖晃,派彩。

Makelove完dup個靚骨,手法好純熟,睇得出好有經驗,剛柔並重,恰到好處。dup到響電話,臨走前攞咗w7,方便下次預約。

感受:意外收穫,三川巨乳代表非嘉欣莫屬,甚至論cup數已經可以擠身指壓界top3。今次好滿足,身為巨乳控嘅我一定會返食。如果要我排行嘅話,計整體始終漪漪先係第一位,第二位偏心俾貓貓,甚至分分鐘同漪漪打成平手。因為我地已經好熟,可能有d服務真係其他師兄未必會有,就算忙到見唔到面,平時都會互相留意對方朋友圈。第三就應該係雪碧或嘉欣。第四先到洋洋,偶爾有吹下水。以前就洋洋&Cat梅花間竹,依家可能係雪碧&嘉欣梅花間竹。。

家用:410

足鐘:足45min,響電話都仲dup緊骨

註:kimberleycm93-三川/太子/美妙/雲來/浪漫/鳳城
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  24.44%

二星會員

Thanks for your nice report.

升級  0.84%

5萬

1萬

金卡會員

謝謝師兄支持和報告,報告得非常詳細!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:2381 1130   •招聘技師:劉生 8102 5666

升級  20.25%

三星會員

C兄過V7給小弟, 好難約! 祝C兄一世平安!

升級  11.11%

二星會員

adam1004 發表於 2023-5-30 12:33
C兄過V7給小弟, 好難約! 祝C兄一世平安!

你自己約到佢問佢攞