winning11

查看: 2678|回復: 8

[浦 東] [力王報告]【浦東】後生女靚人靚場·28號

升級  52.08%

三星會員

試新場,其實都唔係真係新,係新興大廈9樓浦東,係未踏足過,以前評價麻麻地,見而家有好評就去參觀下,都係舊場重遊,都over十年無去過,以前係新興閣年代,上到去地方裝修原來都幾靚仔,一邊係雀館一邊係浦東揼骨的,留咗姓就入去,俾我見到原來呢度有個女賓部,有趣喎
locker有招呼乾淨,有冷熱水池有乾濕蒸,個池都夠大,沖完涼焗一陣乾蒸再入熱水池,凍水池就怕怕了,我個人驚凍親,身子軟嗰方面能力就強啫,再淋淋身著件袍入休息室,都多人招呼,又侍應又公關又主任,毛巾蓋腳問我飲乜,見到個女主任原來係之前隔離街執咗幾年嗰個,之前都喺沙田見過佢,佢話啱啱嚟咗呢度,咁都好,同佢都熟熟哋佢咁多年都無老點啲女俾我,係肥瘦高矮身材骨技招呼係點都介紹得詳盡的。
今次佢介紹28號,唔係以前做過既女,介紹係新新地四個月貨仔喎,形容係後生高瘦平均有招呼中力,就呢件。

啲房都好似酒店房咁四正,又似夜總會卡啦OK啲房咁,兩張床有電視,重點都係條女,28號幾好款,高高瘦瘦波凸凸,後生女under30,陀北9成廣東話,又揼得下,膊頭肩位雞翼位腰頸背patpat腳都撳得幾夠力,位都準,再嚟係踩踩背推推油,就做服侍,細心溫柔地掃背,掃腳浪浪再兜底上前尋寶,搵到寶藏就輕搓,搓完就玩,玩完就捋,落油又玩下,正常男人生理反應出咗啦梗係,轉過嚟歎下呢對33C,歎下佢個嘴仔,佢嘴仔都係滿身漫遊,味道品質測試後就落油帶我上萬呎高樓,就係咁樣就俾呢件我覺得幾嬌俏型既28號妹妹搞掂咗,完事清潔時間啱啱好,佢同我著番衫拎齊嘢就送我去番休息室嗰邊,我坐坐抖抖飲碗湯就沖身再焗一陣走人,有張coupon送下次減一舊,今次七舊幾八舊有找,報告完畢。

試後感:場靚,啲女得,可以再去。

升級  43.33%

一星會員

師兄估計囡囡有得開大嗎 ?

升級  52.08%

三星會員

Super_ming28 發表於 2023-7-2 17:24
師兄估計囡囡有得開大嗎 ?

應該有...不過我喺以前沙田同埋舊隆圖角都係玩基本嘢....
所以無問到S

升級  42.48%

四星級會員

good 啊......
我暫時做過3號
都ok的
我來自冥界...

升級  93.75%

三星會員

想問師兄,這間浦東,是半套還是全套,收費是多少???

升級  52.08%

三星會員

fukaon 發表於 2023-7-6 22:16

兩樣都有的................

升級  52.08%

三星會員

手工仔+body+唱奏一曲+升空......係$688

升級  52.08%

三星會員

而且有最大的full services..............
不過我上次去無問到.....

見番以前隔離街舊隆圖角的阿B女主任......
佢介紹玩$688個餐先

升級  43.33%

一星會員

昨天我問過,說只有一種