winning11

查看: 5146|回復: 5

[雲 來] [kimberleycm93]【雲來】豐姿綽約·藍妹

升級  11.11%

二星會員

[kimberleycm93]【雲來】豐姿綽約·藍妹
http://sn11.cc/thread-2234827-1-1.html

評分:8.5
相頭:7.5 (目測40中,有少少歲月痕跡,不過樣貌算順眼,幾好笑容)
身材:9.5 (身高約158-160cm左右。E cup,冇官方描述嘅F cup,翹臀蜜腿,以指壓大波妹嚟講佢身材係最靚最平均)
服務:8.5 (不過不失,基本野都有齊。做背果part最掂,下面會詳述。可輕車。冇毒,得兩味)

繼續集郵,食齊所有指仔巨乳。見藍妹有上牌,約咗夜晚8點半,提早5分鐘入房,雲來房幾大幾靚,但房燈光猛度稍弱於浪漫,靠大電視採光,不過都ok嘅。冇幾耐女主角藍妹入房,未除衫已經見一副巨乳,幾乎big爆咁濟。各自解甲,又幾有驚喜,正常大波妹都得對波大,而藍妹接近S級身段,翹臀蜜腿,難得有腰,上中下都有,不肥不瘦非常平均。係有少少腩,有d摺紋,呢樣有d可惜。

侍浴非常細心,唔好大大力洗,手勢溫柔。我又驗下佢對波,兩隻手都好勉強先揸得晒一邊,佢拎轉身,patpat磨棍,我就繼續從後玩弄佢對巨乳。“係你隻手細吖定係我對波大呀?“ 藍妹幾好傾,雖然係第一次見,但係就不停咁吹水,面帶笑容。水中簫,輕而慢,好快就硬。抹乾身。

做背,藍妹嘅舌頭開始遊走我身,腰側同patpat呢d敏感位,節奏緩慢,非常舒服,正所謂慢功出細貨,對奶hi下hi下好過癮。佢突然間成個body壓落我度,笑說:“我係咪好肥呀?“ 值得一提,藍妹做背果陣會周不時故意將個pat對向塊鏡,我從鏡中望見佢對肉肉大脾同patpat已經忍唔住要摸。 拎轉身,奶雙lin,吹簫,口技算中上級,吹咗冇幾耐已經截停咗佢,因為Feel到再吹可能會走火。

普通男上女下,一邊屌一邊揸波,反應亦好真實,叫床聲ok,我又錫下佢條頸同面,互kiss咗一下咁多。中段加速,抬高藍妹對腳,大脾互撞啪啪聲,最後派彩,谷咗三日,射出半袋精。沖涼著衫,吹咗陣水就響電話。

慣常做法,臨走前攞w7,方便下次預約。

感受:食盡咁多指壓巨乳,藍妹身材係最平均同最靚,惟年紀同相頭可能未必個個啱。最後都係果句,我有嘅服務你地未必有,同樣你地有嘅服務我都未必有。藍妹收夜,而且算易約,一定會定時定候返食。

家用:460+10tips

足鐘:得40分鐘

註:kimberleycm93-雲來/浪漫/鳳城/三川/太子/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  36.67%

一星會員

想試

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  80%

二星會員

有無69 ?

升級  11.11%

二星會員

69我麻麻