winning11

查看: 3839|回復: 9

[雲 來] 首發:[adam1004]【雲來】嫦娥·KK

升級  20.25%

三星會員

首發:[adam1004]【雲來】嫦娥·KK
http://sn11.cc/thread-2235681-1-1.html

雲來的獎賞設定又不錯, 上次寫完爽暴依依,發現得獎當然馬上使用·
今天找緊目標馬上去試下:

外貌: KK有小小古典美人杯子(所以稱嫦娥)
身形: 北方白滑走肥高個子(腰長腿長)
波型: 真Ccup(水滴型), 釘釘夠大粒
服務: BM, 夾腸腸, 水簫, 69, 碰碰車, 飛了背/毒 (有聞都好深下, 但小弟不好),

過程: 天氣太熱小弟一入來就先入沖涼室解火, 之後囡囡入來, 我話太心急洗白白先, 她馬上笑笑口等我入來服持您o,
囡囡解衣入來沖下就水簫, 無牙印, 看著一個古典美人杯子一口一口溫水簫幾過穩下, 之後又有水中BM白白滑滑走肥高個子好享受, 回床做服務不得了.
我走背及毒, 直接親前面, 囡囡很懂得用對波波及大粒提遊走做服務好有Feel, 之後佢叫小弟用手夾他波波腸, 一路夾一路玩釘釘, 跟著吹簫,KK又是代簫后o 想起上次被依依吹暴教訓, 今天差不多我就叫KK上套女上, 囡囡有收音機, 佢在上面搖下搖話好舒服享受, 好好開心過我.
我都話今天會嫦娥,我當然不放過佢, 我要KK趷高過八月十五比我嘗月, 囡囡身形真的幾正, 又白又滑, 八月十五又大又圓, 我一口甜落佢, 水頭充足, 就馬上狗仔式.

(吳剛)上身一下一下劈落去 (嫦娥)叫聲好聽, 劈完後又劈前, 手揸波波傳教士式十多分鐘就射入袋! 見囡囡都有點頂不了, 我陰陰地笑辛苦了您.
這刻當然未夠中, 就給她按按背,揼揼腳, 囡囡有米7高, 今次囡囡用手踭手按已夠力, 囡囡按到第一下響鐘才停, 大家去沖涼洗白白. 就完成一次登月探嫦娥之旅

註:adam1004-雲來/金田/浪漫/鳳城/三川/太子/京華/怡春/來閣/金豐/美妙
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  20.25%

三星會員

似付KK都但較新, 無乜人想試或留言! 其實文章都很應節 , 囡囡就不是幼幼 但有點古典味,算又高又白白滑,值得試·,

VIP五星會員

VIP會員2023

囡囡有69嗎?

升級  20.25%

三星會員

囡囡服侍周到, 1971(52歲)你想要乜,一定滿足您·

升級  63.7%

二星會員

adam1004 發表於 2023-9-26 13:48
囡囡服侍周到, 1971(52歲)你想要乜,一定滿足您·

師兄提點太到位呀, 真的感謝

升級  20.25%

三星會員

C兄你是否有所誤會? Kam1971 金C兄有(52歲)  囡囡絕對無,·

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008

升級  60%

一星會員

adam1004 發表於 2023-9-26 20:27
C兄你是否有所誤會? Kam1971 金C兄有(52歲)  囡囡絕對無,·

係師兄寫錯定係我睇錯呢?

升級  16.28%

四星級會員

樣係大陸網紅整容咁,懶