winning11

查看: 1480|回復: 4

[溢 泉] [lucky戰駒]【溢泉】新到姣貨人妻味濃·80號

升級  99.75%

三星會員

下畫有啲肚餓..大佬細佬一樣肚餓..想講下漆咸圍以前有間兩餸飯的..不過漆咸圍喺內街始終少人行入嚟..見果都係汁粒咗..相反而家三角公廁旁有兩間兩餸飯...兩間都多人幫襯...各有唔同特式..我就買埋飯過溢泉食..堅係肚餓嗰種..否則都隨意喺溢泉食個麵..豆豉排骨...南乳粉絲冬瓜豆卜..有菜有肉..上到溢泉食完呢個兩餸飯就飲凍奶茶少甜..坐陣睇埋流行都市教煮嘢食..不過主要都係睇彭慧中Phoebe啫..呢條女咁索又好口才又有美腿..如果佢去溢泉做肯定佢妹妹日日晚晚都唔得閒..一日接三四十個客都唔出奇食物落咗格..可以沖涼蒸一陣...女仔呢輪有兩件兼職妹99同100..分別都做咗了..做番個全職妹..係80號都係新女...呢個冧巴喺溢泉比較少用

少用當然未必唔係好嘢...其實喺得溢泉返工啲女個個都有番咁上下...肯定唔係啲豬扒上年紀女啦...80號係一頭長髮...髮尾有少少波浪..走肥皮膚白..賢淑型人妻味...真係有啲搞人妻子感覺..佢對眼水汪汪鳳眼姣C登篤嗰種...甚有戰鬥格...中波..說話聲線係音聲細氣嗲嗲哋..隨時聽聲都冧暈男人嗰種...以前聽電台成日幻想啲女好靚因為把聲咁靚..真人就隨時嚇親街坊...呢位溢泉80就人又靚聲又靚...身材平平均均中波

做嘢認真唔係佛系式浪費時間...堅係揼用力踩再利用巧推油..佢用啲油幾清香又唔油膩到我事後沖涼完全感受得到...亦都識玩招呼前戲...認真每個位都指甲手指撩撩掃掃RR...有種痕上喉嚨上腦感覺令我老二頓時係充血...ball地擦邊磨棍...出埋口術舌脷技似模似樣喎又...食甜筒咁食,,,再嚟就騎牛牛騎馬馬咁盡情發揮佢的騎藝...搖又un又收音..果然一如演奏時都係音樂大師..搖一陣我接力...我做推騎員...唔知點解第一次同呢隻80號初遇就同佢異想咁合拍..可能呢啲就係人夾人緣骨夾骨緣...結果係細佬食咗餐飽飽...過足晒癮好滿足

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

幾錢落樓

升級  99.75%

三星會員

$988

熟客或第二次就減一舊即係888

升級  50%

一星會員

night shift?