winning11

查看: 1102|回復: 2

[飛 翔] [美中不足報告]【飛翔】值得連環返食·11號

升級  72.92%

四星級會員

過年前搵咗呢件飛翔11號,而家最hit可能係呢度隔離街廟街嗰個夜繽紛
咁過年前就更加旺好多人嚟影相打卡食嘢掃街,有人話呢啲夜市會帶旺附近商舖
好似美斯呢個唔知算唔算騙案咁,都帶旺銅鑼灣區整區的店舖生意額多咗三成
我就當然無去銅鑼灣,無受美斯騙案影響,我都無睇波
至於揼骨就唔關廟街夜繽紛事啦,一向都有喺吳松街呢間飛翔揼骨
更加覺得好彩係夜繽紛唔係開設喺吳松街,否則咁多鏡頭咁多人流睇到我行上飛翔條樓梯
到時都唔知點解釋以前就話戴口罩睇唔到半邊樣啫
而家大家都戴咗幾年,半邊面都好易認,認慣認熟,揼骨呢樣嘢都係低調啲好,寧俾人知都莫俾人見嘛
而呢件飛翔11號係會返食,可能就今日或者聽日,問咗條女加埋經理都話佢哋農曆新年全部無休息日日開喎,咁今日初二就去開個年,話唔定聽日初三跑馬開個靚年

相頭:8分,佢眼大大,眼皮雙層,即係雙眼皮,有種風韻野性姣菜嘅戰鬥格,兩雙眼水汪汪,夠電力,有種惹人曳曳感覺,食得過,係嗒得杯落嘅囡囡

身材:8.5分,中等高度半肥瘦,唔係阿嬌嗰種象腿水桶腰,佢同某啲傳媒話佢喺演唱會前成功修身,我就唔覺囉,咪一樣著到件衫好似就快爛咁,無計,天係公平嘅,阿嬌有個無敵樣,但自小係玩田徑,粗腳係好難搞,所以天係公平囉,不過有阿嬌俾我食我都會食嘅,咁飛翔11號又未至於筷子腳咁幼,勻循囉,有線條囉,完全係應大則大,D波,柔軟真實,兩球之間有深罅,兩枚提子係淺色細暈,其他部位肉質係滑溜型,仲要唔矮,身材一定索過阿嬌啦

車牌:接近中型車,自動嚟,唔使驗考一take過輕易考取到:lol

骨技:吹陣水講下過年嘢,呢啲喺呢個時節例牌動作過程啦,跟住就蓋毛巾撳揼踩,而家係凍凍哋,過年唔想冷親,雖然房係室內加市區,但都開咗熱風機穩陣啲,病親凍親手尾好長,而11號係全程都好揼得,亦好踩得,自然就推油係舒服的

招呼:做足好多嘢,rpp水準高,全身都俾佢摸勻,佢揼完骨手有運動自然手指唔凍,摸落嚟好舒服令我好大反應,再用滑溜皮膚加D波同我做波地,大家體溫無乜落差,始終開咗熱風機,唔會係一暖一凍搞到是但一個打冷震,但最終都令我打冷震,因為係佢對大D波搞到我痕到打冷震,係爽加舒服嗰種打冷震囉:lol:lol,唱技都係高,啜深舔勻我接近全身,對我上邊兩點同下邊三角位前前後後都照顧晒,即係玩埋獨龍啦,洗蛋加我寶貝都係最高境界咁舒服,Feel到佢舌頭捲動速度同幅動都好大,時快時慢簡直佢玩晒,而我就硬晒,當佢準備上馬,我手示意佢埋嚟,我伸出嘴仔,11就自動波埋嚟同我中型車,唔使出聲全自動波有得車,所以係輕易考到,或者叫做直頭係唔使考添,我再探佢下路,水頭充足,捽陣碟佢都有啲頂唔順,佢話想要了,我無托佢手踭啦:lol:lol,女上開始,接連不斷轉位,招招每個位我都覺得好正11號呢個戰鬥格樣戰鬥格身材,簡直係令我狀態升晒level,過程大家都係大滿足,呢條11號係值得連環返食囉

下半生各自過 停在記憶外留座
懷中有過盛開花朵 除掉結果
其餘得到過 期盼你故事到結局
常記掛那美中不足 會是我

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  1%

三星會員

自動送中車,知情識趣,值得捧場。