winning11

查看: 3036|回復: 2

[京 華] [JohnnyLee]【京華】長腿少婦·可可 (有圖)

升級  0%

二星會員

京華 可可 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[JohnnyLee]【京華】長腿少婦·可可 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2243491-1-2.html
註:可可 通常返 09:00-21:00 / 162cm

有圖有真相

長腿少婦開心果·可可

佛輪見唔錯入,相頭望清楚都係靚女少婦Feel,笑容滿面,年紀估計30頭,身材163cm ,身材ok,有條靚長腿上圍吸手真波,皮膚滑白淨,一入來成個開心果咁,另一方面佢手仔唔規矩,撩到你扯Q晒旗,摸到我勁硬,即刻除衫除褲啦,入去沖涼過水查番梘用對波同你磨前後,好開心地洗完再同你吹奏一曲,上到床,佢比我摸索佢白滑身驅,對長腿又俾我玩吓,然後女主動溫柔由上錫到下,吹奏時間,技術有料、有眼神接觸,好好享受下奶我龜頭果個「Mo文」,吹到差不多我就話帶套搞,先女上,向上插,佢攬又住你幾正,摸佢背真係好滑,跟住男上插,越插佢越大聲,好興奮咁射左,細心清潔休息下傾下計,囡囡主動同我起機,吹奏之下又硬,帶套今次男上狗仔都玩埋,猛虎下山起勢係咁插,囡囡叫床聲也表現得力竭聲嘶,最終兩Q完瓜。

註:JohnnyLee-京華/金帝
Superadmin

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  33.33%

一星會員

咁好2Q,正

升級  40%

一星會員

咩年紀啊