winning11

查看: 4608|回復: 12

[三 川] [陳震男報告]【三川】好一個“Loong奶”·安琪 (有圖)

升級  60.5%

三星會員

三川 安琪 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[陳震男報告]【三川】好一個“Loong奶”·安琪 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2244119-1-1.html
註:安琪 通常返 10:00-02:00 / 165cm

有圖有真相

呢輪「Loong 9」好紅,有人覺得個名好9,但如果放落指壓界,又「Loong」又「奶」真係恰到好處,聽到都扯扯地。最近就試咗件指壓界「Loong奶」想同大家分享下,佢係三川安琪。

官方介紹︰清秀亮麗,165cm,高挑走肥,36E玲瓏浮突,前突後趷,柔情似水,服務用心,按摩推油亦耍家

年紀︰34、5左右
外貌︰似新疆風味,問實原來係有馬來西亞血統,異國風情,靚女樣
身材︰165cm高,算走肥囡囡,係下盤橫咗少少,最正係對36D尾E頭波,不得了
服務︰應有盡有,毒龍、口爆、小車都有得玩

睇過師兄報告,大致上都對佢正評,於是心郁郁想試。見到真身,的確充滿異國風情,馬拉混血兒,但膚色又唔算深。一除衫先係主菜,對36D波波型好靚,圓又大,靚到心諗係咪中超「隆奶」?一揸鬆軟無比又唔墮,配上啡暈中的唔失禮,愛死咗,所以要封佢做指壓界「Loong奶」。

安琪好熱情,會主動撩你傾偈,沖涼唔少得玩body,D波掃背就係有質感,再夾埋腸仔同水簫,細佬都硬繃繃,要出去慢慢玩。安琪份人好細心,話說做背時畀佢鍊兩嘢,話我個背好繃緊,想唔想推油鬆下?真係求之不得,力水足,先用手指,後用手肘,最後再成個人上背借膝頭哥推盡去,有步驟有層次,真係爽晒。

然後到正場,毒龍唔算深鑽,但都瀨勻菊花邊,收貨。自動送上洗面奶,lin頭磨面,有頭有面。簫技幾好,條脷夠靈活,可以再含深啲更好。然後玩埋69,深色鮑多毛多水。

上套大戰,大波妹先玩女上,Big波蕩漾,視覺享受,再伸出雙手扶佢一把,慢慢搖搖搖,搖到外婆橋。轉身男上試真啲個周感,只屬一般,勝在多水好反應。然後轉玩狗仔,周感立即返晒嚟,一路小Loong一路揸奶,插咗幾十下就學153叫咗句︰「Loong~~奶~~」咩都爆晒出嚟,舒服晒。

總結︰安琪真係樣靚身材正,波型令你愛不釋手,而且服務好足,毒龍、推油、事後骨,樣樣都係主動問你要唔要,唔會偷你雞,態度一流。而且囡囡手骨真係唔錯,佢話時間唔夠,推抽只可以做個濃縮版,唔可以慢慢推。聽完下次一於就mark個孖鐘,等囡囡推完我之後,到我再推爆佢。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

1萬

18萬

管理員

通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.2
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  14.52%

四星級會員

人間兇器

升級  93.33%

一星會員

呢件真係好好玩,我通常玩2個鐘,第一獲吹爆,跟往休息下比佢按摩下跟往第二獲先插爆佢,熟咗佢好好玩

升級  1.11%

二星會員

lin頭磨面,有頭有面。慢慢搖搖搖,搖到外婆橋。然後轉玩狗仔,周感立即返晒嚟。

震男兄用词真幽默!

升級  60.5%

三星會員

小小小小 發表於 2024-3-23 11:26
呢件真係好好玩,我通常玩2個鐘,第一獲吹爆,跟往休息下比佢按摩下跟往第二獲先插爆佢,熟咗佢好好玩 ...

我都唔記得講,佢係有提供口爆,本來想試埋,但揸住對大波波狗仔推時,大爽唔捨得拔出!
小小兄呢個建議非常好,下次就試試

升級  60.5%

三星會員

把身一横 發表於 2024-3-23 13:23
lin頭磨面,有頭有面。慢慢搖搖搖,搖到外婆橋。然後轉玩狗仔,周感立即返晒嚟。

震男兄用词真幽默! ...

多謝欣賞,囡囡用心,玩得開心,寫得順心

升級  1.11%

二星會員

陳震男 發表於 2024-3-23 13:33
多謝欣賞,囡囡用心,玩得開心,寫得順心

C兄掂,有 雞 運!

升級  93.33%

一星會員

陳震男 發表於 2024-3-23 13:31
我都唔記得講,佢係有提供口爆,本來想試埋,但揸住對大波波狗仔推時,大爽唔捨得拔出!
小小兄呢個建議 ...

震男兄,囡囡熟咗之後我試過插到甘上下除套狗仔簫按往佢個頭口爆,佢仲啜到一滴都冇仲繼續啜,佢話睇吓可唔可以硬反,可惜我要回氣先可第二次

升級  60.5%

三星會員

小小小小 發表於 2024-3-23 15:14
震男兄,囡囡熟咗之後我試過插到甘上下除套狗仔簫按往佢個頭口爆,佢仲啜到一滴都冇仲繼續啜,佢話睇吓可 ...

玩狗仔簫仲要口爆?!我都未試過喎,真係要bookmark定
睇嚟呢位囡囡好敬業,好多玩法等大家發掘

升級  93.33%

一星會員

陳震男 發表於 2024-3-23 17:18
玩狗仔簫仲要口爆?!我都未試過喎,真係要bookmark定
睇嚟呢位囡囡好敬業,好多玩法等大家發掘 ...

震男兄,囡囡都睇心情,人地有我未必有

升級  1.11%

二星會員

小小小小 發表於 2024-3-23 20:43
震男兄,囡囡都睇心情,人地有我未必有

小小小小兄,你也太humble了,是你有我哋冇!

升級  1.48%

二星會員

以入返食名單