winning11

查看: 654|回復: 3

[鴻 星] [hion報告]【鴻星】返食指數極高·阿丹_790號

升級  98.25%

三星會員

有少少傷感係自然嘅事,,又會咁啱喎
大前日即係呢個月第一日,,即係復活節假期最尾嗰日
我就去咗鴻星揼骨,,佐敦呢邊都好多自由行,,都多本地人喺條街喎
都熱鬧喎,,咁上鴻星又睇到哥哥香港電台電視部嘅節目
咁我又唔心急入房,,其實本來都心急嘅
去得骨場揼骨梗係心急想搵骨妹救火啦
雖然就話可以重溫幾時上網睇番都得,,不過既然係呢個特別日子
電視又直播緊,,咁就睇晒先啦,,其實都係剪剪輯輯番佢喺香港電台音樂頒獎禮嗰啲片段
不過照睇啦,,睇足45分鐘,,睇完當然都會懷念哥哥嘅
嗰日下畫鄭裕玲口水多過浪花節目今年就揀咗哥哥嘅"想你"嚟播
播完就去到3:30pm嘅報時,,上年我記得係一開節目就播"當年情"
咁講番條女係新女嚟,,係790號阿丹,,純綷阿丹呢個名我哋麻甩佬一定係諗起彭丹呢個大騎樓
而眼前呢位阿丹身材就未到彭丹咁勁,,但都有8成零啦,,都唔弱囉
對眼就水汪汪眼神幾迷人,,幾有挑逗性,,相頭組型靚女
而且有彭丹8成零身材喎,,都即係可以歸納為身材組
都揼得下,,招呼就全面傳統嘢做足,,rpp係高水準有料到
全身漫遊由頸落腳,,連啲腳眼位腳趾腳板都留手印
又痕又爽又舒服又令我老二充血硬過柱
body嚟個擦身情緣,,順時針又逆時針又壓落嚟又磨真係乜都玩齊
再由淺唱到深唱,,深情咁唱再加放入深深位置
玩下碰碰車後就嚟個女上騎騎我,,又係好騎得乜動作都有
我當然係受騎之人,,換咗四五個位,,雖然我同阿丹係首次合體第一次見佢
但真係啪得好爽囉,,,出貨出得好爽
又講下擒日上網睇到鄭丹瑞喺許冠傑演唱會山頂位拍咗段片
嚟個萬人大合場,,咁阿旦都有講嘢,,佢話復活節咁多人出埠
但阿Sam一個幾十歲男人,,又唱又跳完全無氣喘
佢話一個阿Sam足足可以聚咗萬幾人喺香港唔離港
咁我就覺得呢位鴻星790號阿丹都可以聚到我哋香港男人骨友囉
多啲呢啲女喺香港做骨妹,,又使乜又話過澳門返大陸揼骨呢
幾個地鐵站就到佐敦啦,,哈哈報告完畢
結論係呢隻阿丹係令我覺得一定要留港揼骨消費啦
另一結論係呢隻阿丹一定要返食囉

升級  1.11%

二星會員

會因为阿丹呢個名而諗起彭丹呢個大騎樓,跟C兄你都是差不多同年代的了,仲有佢嘅一字馬落地!

升級  98.25%

三星會員

把身一横 發表於 2024-4-4 14:51
會因为阿丹呢個名而諗起彭丹呢個大騎樓,跟C兄你都是差不多同年代的了,仲有佢嘅一字馬落地! ...

我屬羊.....但唔係縮陽......四十中年紀了...揼骨都揼咗超過二十年

升級  1.11%

二星會員

hion 發表於 2024-4-4 19:11
我屬羊.....但唔係縮陽......四十中年紀了...揼骨都揼咗超過二十年

幸會幸會!