winning11

查看: 2097|回復: 3

[金來閣] 首發:[四少報告]【金來閣】電眼美少女·阿嬌

升級  1.48%

二星會員

首發:[四少報告]【金來閣】電眼美少女·阿嬌
http://sn11.cc/thread-2245879-1-1.html

官方描述:
新女[阿嬌] 新入行00后,相頭組,嬌小玲瓏小美女,吸手波歡迎預約

青青之後又食咗件正嘢阿嬌

囡囡入房, 一件頭白色連身裙,高踭鞋身材窈窕,電眼美少女相當吸引, 估計未到30歲,又好笑容 ,笑起上嚟仲索, 我打開話題, 行埋去問她有幾高,囡囡話1米58,揸住她條纖腰望住佢, 紅唇白齒吸引住我,嘗試咀佢考牌, 她唔畀咀左閃右避,當時心情有啲低落! 唔緊要啦希望在人間嘛, 一陣搞興咗佢可能得呢 !

拿拿聲 剝衫沖涼, 阿嬌代浴 十分細心,連小腿都唔放過, body 水簫做足 ,技術又幾掂, 心急上床趴喺度,等佢服侍, body全身, 水滴乳頭在我股罅掃嚟掃去,之後叫 我趷高pat pat,估唔到後生靚女都有獨龍玩, 唔係揸流灘嗰隻, 撩咗好耐搞到我好舒服, 最捐埋車底, 錫兩點瀨袋底含棍身, 轉身再嚟 側身波推,十分勤力好招呼,望住床邊塊鏡, 屁股喺我眼前擺嚟擺去, 睇見流口水, 阿嬌再一口含落細佬度,吹咗好耐, 係食腸高手,口技了得,見她十分滋味,細佬有硬掘掘,到我發揮我嘅小宇宙, 嘗試調教佢, 阿嬌全身十分都敏感,好快畀我搞到佢㷫曬,上套去馬,周感覺非常之正, 每抽插 一下,囡囡都絕佳反應, 等待阿嬌最興奮嘅時刻,諗住嘴佢,不過都係考到碰碰車!頂到佢,瘋狂亂咁叫, 失控扯實我唔放, 我已經夠皮,忍唔住發射。

樣貌: 越睇越靚
身高: 158cm
身材: 妹妹仔身形,23吋小蠻腰
波路: 級手B波,水滴型美乳
周感: 水多正常編窄 ,十分好砌
腿形: 長腳美腿,喜歡玩腳嘅一流
架生: 新鮮幼嫩,十分好玩
態度: 多次試探,都冇黑面
技巧: 細心好招呼,同婷婷有得揮
投入: 搞㷫烚咗佢,扯住你唔放

註:四少報告-來閣
Superadmin

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  0.08%

三星會員

蘿莉嗎?應該好正

升級  33.33%

一星會員

多謝師兄分享