winning11

查看: 2624|回復: 6

[美 妙] [Uncle19報告]【美妙】不一樣的她·Dior

升級  8.52%

二星會員

[Uncle19報告]【美妙】不一樣的她·Dior
http://sn11.cc/thread-2245890-1-1.html

第一次在美妙邂逅 ,見呢個囡囡[ Dior ],我已經覺得她,和其她囡囡與別不同,玩指壓咁多年,唔應該喺度出現,真係實屬罕見,高質素有台型,她每個動作,一舉手一投足,談吐溫文優雅, 囡囡天生一雙,微細勾魂眼晴,加一張性感嘴唇,嘴角上粒,嬌俏小墨,十分誘人,吸引死我,每次和她雙眼互望時,互相真情流露,自然會親親咀幾分鐘,增加歡樂情趣,勁有女朋友感覺。
又到我最期待時刻,這時心情特別緊張興奮,我會靜靜地坐喺床邊,欣賞她脫衣服,她剩下性感內衣褲,真正Model身材盡露,黃金比例, B波美乳房,黄蜂腰長腿,屁股又趷又靚,簡直完美,婀娜多姿,白滑肌膚冇瑕疵,視覺感官一流, 每次眼晴吃冰淇淋,都睇到我眼凸凸, 銅體盡顯女人味,百看不厭,和她肌膚緊貼時,囡囡身上散發出,一陣女人自然的清香,我索幾索,疲倦身軀就充滿力量,狀態更佳,Dior 開朗健談,份外親切, 毫無拘束, 每一刻相處比較輕鬆,喜歡感覺既野,難以型容。
大家唔好以為,囡囡係個花瓶,就冇技術和招呼可言,Dior強勁簫技,溫柔體貼入微,慢簫派冇齒感, 吹得又舒服,恰到好處,騎術充滿節奏,可快可慢,同佢做愛時, 我最喜歡享受,佢迷人叫聲,令我時刻沉醉之中, 纏綿時囡囡反應一流,互相享受性愛過程,一團慾火愛火,一直燃燒到極點,最後解放慾望,我地都在,快樂歡笑聲中完場。

Dior啱啱初做,同佢一起傾談,有一種莫名其妙感覺,可以舒緩壓力,就令我一試難忘,開始搵佢,她逐漸變得,好難預約,由於出於私心, 一直唔敢出報告,我應該係時候放下,希望佢早日,搵到所需。

提示:囡囡注重清潔衛生,對她斯文溫柔一些,會得到更多回報,佢會對你更體貼。

註:Uncle19報告-美妙/浪漫/京華/怡春/來閣/金帝/金豐/金鑽
Superadmin

1萬

18萬

管理員

通告:各類-報告/簡報/小報告/分類規則 Ver3.3
http://sn11.cc/thread-752329-1-1.html
《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html

升級  33.33%

一星會員

呢個dior真係不一樣,可以令到uncle如痴如醉

升級  8.52%

二星會員

浪漫公子 發表於 2024-5-2 00:11
呢個dior真係不一樣,可以令到uncle如痴如醉

浪漫公子你唔好笑我啦!你都知我情有獨鍾,長腿高妹

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝Dior報告!!
謝謝Uncle19兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  33.33%

一星會員

Uncle19 發表於 2024-5-2 09:51
浪漫公子你唔好笑我啦!你都知我情有獨鍾,長腿高妹

咁佢係幾可愛既

升級  33.33%

一星會員

身形非常正 好好反應