查看: 4115|回復: 9

[三 川] 首發:[陳震男報告]【三川】爆衫夾腸仔·小雪

升級  65.33%

三星會員

首發:[陳震男報告]【三川】爆衫夾腸仔·小雪
http://sn11.cc/thread-2248046-1-1.html

幾年前,記憶中同一個場都有位叫小雪嘅囡囡,以為舊人回歸,問番萍姐話係新女,仲話身材幾好,於是順手約戰

官方介紹︰新入行,初試啼聲,清秀亮麗,細粒顏值高,36D真大波,走肥冇腩,玲壠浮突,斯文溫柔,可口爆,服務認真,肯學肯做,試新車絕對不能錯過。(此新女暫時只提供2味服務)

年紀︰三中至尾
樣貌︰順眼熟女少婦,幾好笑容
身材︰細細粒走肥,153左右,真D波
服務︰兩味服務,碰碰車,波仔夾腸最爽

囡囡入到房,基本上都收貨,尤其見到佢著住爆鈕旗袍裝,胸前已蠢蠢欲動。寒暄兩句就親自為佢解扣,隔住衫揸對波,幾有份量,除埋罩睇下,啡暈中的,鬆軟墜手,呈水袋型,至少都足34D,拼落小雪嘅嬌小身形,特別大。

沖涼有水簫,清洗亦細心,不過所有都係題外話,上到床更顯真功夫。囡囡先用D波掃背,手腳屁股處處受惠,軟熟波輕壓落嚟,就係諗起都扯旗。然後做番正面吹簫,主攻龜頭仲有幾下深喉,畀佢吹到好啲走火邊緣,問實只可離口唇爆,咁就無謂嘥料,示意上套做。

不過上套前,囡囡就送個夾腸仔,由於對波夠軟熟,夾得貼貼服服,每露出龜頭仲獲囡囡輕舔,有興趣嘅朋友,建議可試下夾爆。上套後先女上做埋磨棍,小雪夠輕盈,磨得更有Feel,唔會重揼揼,然後順勢入埋洞,窄窿多汁,同佢十字緊扣策騎,對波高低起伏動感十足,忍唔住坐番直啜住lin鋤,再試埋車牌獲碰碰車。

反轉身做埋男上,洞口一樣有Feel,囡囡仲自行搓住對波增加興奮度,畫面相當淫。最後試下狗仔推車,左手捉實佢屁股,右手試圖單手揸雙波,明知一定揸唔晒,但邊揸邊漏出跣手感覺,又係好鬼正。最後推車中發射完事。

總結︰小雪人仔細細,波大大,走肥有腰,成副架生幾有睇頭。做愛過程都冇偷懶,咩姿態都全程配合,遺憾部分服務未解鎖,用夾住腸仔找住數先。

註:陳震男報告-三川/怡春/金帝/春秋/雲來/金田
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

回復

升級  24.44%

二星會員

Many thanks for Yuki report.
回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

呢個小雪係咪之前三川小雪?
回復

VIP五星會員

VIP會員2025

腩大嗎?
回復

升級  65.33%

三星會員

b-chow1 發表於 2024-7-10 12:08
Many thanks for Yuki report.

囡囡叫Yuki?
回復

升級  65.33%

三星會員

victor_skli 發表於 2024-7-10 13:08
呢個小雪係咪之前三川小雪?

唔係,呢個係新版小雪
回復

升級  65.33%

三星會員

有少少啦,但唔大,整體嚟講都算瘦底
回復

升級  24.44%

二星會員

Yuki is Japanese word for Little Snow.
回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

非常感謝您的支持和報告!
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復