查看: 4623|回復: 5

[雲 來] 首發:[Sexman69]【雲來】首任執教·彩玲

升級  22.22%

二星會員

首發:[Sexman69]【雲來】首任執教·彩玲
http://sn11.cc/thread-2248299-1-2.html

今日得閒早上到雲來食個早餐,小琪姐介紹一個新女我做第一個客,咁我就即管試一試。小琪姐要我幫忙調教一下新囡。等一會囡囡拷門,我見彩玲五官標誌就讓他入房,起碼沒服務都有相頭。身材方面偏瘦160cm高,吸手波 有小腩。

大家兩目交投,囡囡亦好怕醜好有女朋友嘅感覺,之後我就拖手入到浴室,一步一步教她每個步驟。要囡囡幫我沖洗身體,之後就教他波推怎樣動,再做水簫。囡囡比較新手有進步空間。乾身上床再教囡囡怎樣做配波推同漫遊,囡囡未新做未能接受毒龍我亦不勉強。我轉正面叫囡囡從我前面兩點起錫再慢慢往下錫再吹,奶代底。幾舒服好有女朋友幫你做嘅感覺。再來69囡囡開始反應大,上套先囡上,都算勤力。騎咗大約五分鐘就我就主導男上,提起囡囡雙腿抽插,囡囡的表情同叫聲非常享受真摯,反而令人更興奮。再轉兩個姿勢忍唔住射晒入袋。再幫我清潔之後就主動幫我做按摩 到響鐘。囡囡肯學肯做,值得支持一下。

註:Sexman69-雲來/鳳城/三川/怡春/春秋
Superadmin

回復

1萬

18萬

管理員

*囡囡首發獎勵 皇冠+1
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告,多謝支持
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復

升級  54.07%

二星會員

目測咩年齡
回復

升級  22.22%

二星會員

三中
回復

客戶代理會員

多謝哥哥精彩報告!多謝支持!
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 雲 來 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 雲 來 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 雲 來 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 雲 來 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2661 3385 / 電話: 2661 3255
預約熱線:手機: 9183 5744 / 手機: 9760 3008
回復