查看: 943|回復: 5

[金來閣] [Uncle19報告]【金來閣】美女與野獸·月兒

升級  11.48%

二星會員

[Uncle19報告]【金來閣】美女與野獸·月兒
http://sn11.cc/thread-2244915-1-1.html

金來閣官方描述:
新女[月兒] 全新入行,175cm模特身形混血兒,超級相頭組,白淨長腿,不試走寶……

第一次見到月兒,天生一副超模骨架,鬼鬼哋人又靚,我企喺她身邊,有種美女與野獸感覺。

我一向對高妹情有獨鍾,搵過月兒好多次,大家已經全冇隔膜,每次她入房會乖乖企定定, 進行浪漫前戲,兩片嘴唇,瘋狂重疊親吻,就唔識停,佢高我好鬼多,有時我要趷高雙腳 ,她亦會烏低身遷就, 好在佢冇著高踭鞋 , 唔係咀佢就要擔凳仔,我全沒有自卑感覺,反而覺得更加珍惜,有徵服感,過程十分自然,更有愛侶情趣 ,她功夫強勁3味做足,吹功騎術都係一流, 而且絕無偷懶。

我對喜歡嘅囡囡,比較憐香息肉,其實我不要,她太多服務,我怕佢太過操勞頂唔順,內心衹想增添,多一點短暫火花,每次完事,我會把握剩餘時間,在床上擁抱她在我懷裡,兩眼對望,傾下偈已經足夠,師兄你地唔好比佢,身高外表欺騙,我覺得月兒性格溫馴,講嘢夠率直,似足個細路女,佢望住我眼神會說話,感覺甜絲絲冧死人,令我有種說不出親切,猶如親密戀人中,每次我都想將,幾拾分鐘短敍,永遠停留這一刻,在沉淪之中渡過 ,真是捨不得離開!

月兒有酒店女質素,加上指壓嘅強勁服務,仲係態度一流,月兒真係性比價高冇得輸。

註:Uncle19報告-來閣/金帝/金豐/金鑽/美妙/浪漫/京華/怡春
Superadmin

回復

升級  50%

一星會員

係咪中超
回復

升級  1.48%

二星會員

超模骨架 ipad ?
回復

升級  33.33%

一星會員

師兄是不是昨天早上十一點約咗月兒嗰位?
回復

升級  11.48%

二星會員

wishes 發表於 2024-9-19 19:25
師兄是不是昨天早上十一點約咗月兒嗰位?

唔係前日我冇搵月兒!今日有
回復

升級  33.33%

一星會員

Uncle19 發表於 2024-9-19 21:45
唔係前日我冇搵月兒!今日有

明天我原本約好蘋果,但今日管房話可能蘋果未返,佢替我明天改約月兒。
回復