查看: 3717|回復: 4

[三 川] [Diubouli報告]【三川】嬌小玲瓏·小小

升級  50.74%

二星會員

[Diubouli報告]【三川】嬌小玲瓏·小小
http://sn11.cc/thread-2250620-1-2.html

三川 小小

見到有師兄話小小服務周到,一於又約嚟試一試。

囡囡入到嚟,眼大大面尖尖,都算幾靚女,不過就唔係好似關之琳,幾後生細細粒,我讚佢靚女,佢又話返我有型,講完恭維說話就開始除衫,囡囡雖然唔高,但係身形幾靚,瘦底有纖腰,吸手波,摸落有墊底,應該係中超。跟住入去沖涼,沖涼都算仔細,囡囡都算熱情,朗朗口就車埋嚟,中車唔使考,前後BM磨J都舒服,水簫吸啜力強,包到實一實,都舒服。

乾身上床做背,先波推再用嘴錫,然後毒龍,鑽得都算深,都幾刺激,跟住轉身,囡囡先漱口跟住車兩嘢,再錫兩點然後吹奏,吹到好舒服,跟住我拍拍佢轉六九,妹妹都算幾靚,有啲粉粉地,冇味可供食用,啜豆奶鮑一陣已經開始濕,囡囡提示我摸佢邊個位佢會興奮啲,照做果然令佢hi hi地,冇幾耐佢啲呻吟聲越來越大,小鋼炮都俾佢吹到硬晒,就叫囡囡幫我上套,先女上,周感都算窄,囡囡落力咁䟴,望住佢個靚樣都幾正,不過囡囡耐力一般, 兩分鐘左右就話攰,咁就轉狗仔,後入仲正,周感更窄,囡囡pat pat都算有肉,撞到啪啪聲,囡囡又不斷呻吟,捉住佢條纖腰不停推進,下下插到最入,好快就有想爆嘅感覺,轉返男上,囡囡M腳配合,下下到底,囡囡仲要要求我鋤佢快啲,咁我就徇女要求,開住Turbo,一路車住一路大大力抽插,鋤多二百幾下就爆漿完結,囡囡攬實我,仲話好舒服,叫我唔好出嚟住,咁我就伏喺佢身上同佢輕吻起來,直至小鋼炮軟晒先出嚟,感覺大家都好享受,囡囡幫我清理完就已經響鐘,時間啱啱好。
總括嚟講,囡囡樣子算靚,指壓嚟講算後生,身材嬌小玲瓏,口技唔錯,做愛投入,唯一缺點係中超。

註:Diubouli報告-三川/太子/金田/多港/春秋/雲來/鳳城
Superadmin

【 三 川 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去三川領取獎勵

三川指壓

回復

1萬

18萬

管理員

《winning11》論壇版規 (合訂版規)
http://sn11.cc/thread-640952-1-1.html
2025年付費VIP五星會員計劃 *早鳥優惠*
http://sn11.cc/thread-2248365-1-1.html
通告:瀏覽《指壓相冊及圖片》權限要求 Ver3.1
http://sn11.cc/thread-2120578-1-1.html
回復

升級  33.33%

一星會員

正😍
回復

升級  0.84%

6萬

1萬

金卡會員

感謝師兄支持小小
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 2
【 三 川 】信箱2024~*信箱·請按這裡*Part 1
【 三 川 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 三 川 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】新人報告~*報告·請按這裡
【 三 川 】私相冊~*私相冊·請按這裡

預約查詢:三川 2381 1130
招聘技師:劉生 8102 5666
(歡迎新移民.無需經驗.天天出糧包食住)
回復

升級  76.67%

一星會員

請問係以前鳳城小小?
回復