winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 生姦瓜瓜也OK

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 生姦瓜瓜也OK

日期 : 星期二

時間 : 晚上 8點

地點 : 新乜村

人物 : 新乜村畢比特 再與 瓜瓜 (20歲嘅湖北妹)

上次去完東莞吊到一肚氣之後,之後去新乜村幫襯"瓜瓜"補返一飛,即刻成個人

都爽晒,攪到我對佢念念不忘,所以我決定去執多"瓜瓜"一劑,長途跋涉去到新

乜村,都以經成7點幾o勒,我一去到士多就即刻搵媽咪開名話要搵"瓜瓜",媽咪

馬上 call "瓜瓜"過黎,唔使5分鐘"瓜瓜"就黎報到o勒,我地拖住手仔一齊上

樓,佢今日個髮型順眼好多,冇上次咁戇尻,睇落成個人都靚左醒目左,身穿一件

紅色嘅 Tee 配以一條藍色嘅牛仔褲,成個鄰家女孩咁款,唔錯...唔錯...

我地入到房,我衫都未除就第一時間攬下佢先啦,隔住 d 衫去揸佢個波,摸佢個

籮,真係另有一番滋味呀,攬左一陣...佢終於催我去沖涼o勒,沖咪沖囉...

我地剝光豬之後,我見到佢白雪雪,圓碌碌嘅籮,我就即時同佢影張相返黎同大家

分享下,我開頭諗住佢一定吊--硬我架啦,點知佢冇吊我喎,唔詐型就o啱晒!

沖涼呢一部份同上次差唔多啦,都係三點式咁囉,沖完涼返入房之後,佢竟然自己

第一時間飛撲上床喎,我知點解...肯定想迫我賴撻啦,賴咪賴囉...驚妳呀,哼!

我跟住跳上床嘗試啜下佢個咀睇下今次可唔可以打茄輪啦,點知都係唔可以嘅,

佢係咁係度將個頭擰黎擰去,唉...無謂迫人啦,我即刻狂揸波揸返夠本先,我一

路揸就一路啜佢粒 Lin,佢對波雖然唔係好實淨,不過都仲好有手感,佢開始有些

少唔耐煩o勒,佢用手將我向下推,示意叫我快 d 賴佢隻撻喎,賴撻咪賴撻囉,洗

乜咁心急呀妳...佢自行分開對大脾,我個頭去到佢塊撻面前,見到佢濃密嘅西

毛,加上佢隻又反又黑嘅撻,其實真係唔係咁想賴囉...但係佢盛意拳拳咁邀請

我食撻,咁我又盛情難卻架嘛,唉...惟有應酬下佢囉...我先賴下佢對大脾,然

後再慢慢賴埋去佢對大脾罅果度,佢對大脾就越分越開,我突然用條利一野由下

而上咁界左佢塊撻一野,佢當堂尻咁大聲呀左一野,仲成個人震一震添,我食住

個勢,用條利係咁撩佢粒陰核,佢係咁嗌係咁嗌,嗌到拆天咁滯,我加強攻勢,隊

條利入去佢個西入面,仲隊到有咁入得咁入,跟住就用力將條利向上一賴,佢成

個人係咁係度震,好似揪筋咁,我最後不停咁將條利用力上下上下咁捽,捽呀捽,

迫我賴撻o丫o拿,問妳死未呀,哼!"瓜瓜"係度嗌嗌下突然手腳縮起,然後"噢..."

一聲,之後成個人放鬆晒手腳成個攤左係張床上面,郁都唔郁,我知道佢嘅高潮

黎左啦,佢用雙手輕輕咁摸下我個頭,跟住就同我示意佢已經食飽飽,叫我唔使

再賴,咁我咪爬返上去同佢面對面囉...

點知我一爬到上去果陣,我條賓周掂到佢塊蟹喎,哇...我感覺到佢塊蟹又濕又

熱,我唔知點解好似比鬼迷咁,竟然自己一手揸住碌--,將個尻頭係咁捽佢塊蟹

喎,唔捽由自可,一捽就大--鑊o勒,我個尻頭感覺到佢塊蟹嘅濕度同埋溫度之

後,我成個都好似失左控咁,仲將成碌--隊晒入佢條西隧入面喎,雖然佢條西隧

唔係好窄,不過入面濕淋淋得黎仲熱辣辣添,最仆街嘅就係條死八婆唔帶袋插入

去都唔詐型o丫嘛,佢既然都唔詐型咯,咁我咪就係入面嘆下先囉,我已經慢動作

咁插佢塊蟹架啦,不過我都係好快就頂唔順o勒,唔得啦...我出返黎先,唔係嘅

話就爆架啦,出咗黎之後我就停左一陣,跟住我就跳左落床,叫佢同我賴返乾淨

就--,佢好聽話架,叫佢賴佢就真係同我賴喎,佢左賴賴,右賴賴,成條--都賴過

晒之後,仲成條--放晒入個口度係咁啜,仲啜到啜啜聲添,唔...差唔多啦, d 菌

都應該比佢啜走晒架啦,幫我帶袋啦...

佢一聽到我話要帶袋o者,就即刻幫我帶好個袋,然後想瞓係張床上面聽吊喎,

喂...棟高個籮柚黎吊下先啦,上次都冇玩狗仔,今次要彌補返上一次嘅損失

呀,佢一收到我嘅指示就即時棟起個 Pat Pat 向住我o勒,而我就企係張床側

邊,對準佢條西隧入口就一野隊入去o勒,我先揸住佢對波,再一路賴住佢個背

脊一路吊,吊吊下就捉住佢條23腰係咁隊係咁隊,本來我又想叫佢瞓低,同佢

做男上女下黎結束今次嘅性交易架,不過...我好似好耐冇試過狗仔爆啦喎,

好啦...今次就係後面吊爆啦,我加快速度係咁狂隊,隊唔夠廿野就爆炸o勒,

我攬住佢條腰係咁係度喘氣...差 d 冇命呀,好耐都冇好似今次咁威過啦,

休息完之後我地就一齊去沖涼,我同"瓜瓜"沖完涼之後就好快咁返入房著衫,

然後同上次一樣比一百一十蚊過佢,佢就好似上次一樣同我講聲多謝,咁有

禮貌,真係抵o鍚呀!

本原我想比廿蚊貼士架,不過鬼叫佢唔肯同我打茄輪呀,所以扣起佢十蚊

貼士,哼!

總結 :

"瓜瓜"副架生都仲過得去,服務方面仲有些少進步添,原來佢唔帶袋做都仲得架,

不過係咪人人唔帶袋同佢做都得呢,我就唔敢包o勒,因為我冇問過佢o丫嘛,我

今次比佢90分,最可惜係佢唔肯同我打茄輪先至扣左佢十分之嘛,一舊水就有件

又斯文,又有禮貌,又好相頭嘅後生女比我激吊,真係仲想點o丫,抵我比十蚊貼士

過佢嘅,鍾意一齊去Happy唔帶袋得黎又孤--寒嘅讀者,"瓜瓜"係我今期對你地嘅五星推

介,千萬不容錯過呀!!

升級  24.07%

二星會員

唔得喎, 不俾凸師兄你就百毒不侵啫,
班師兄弟邊有咁高道行呀.
唔帶袋就唔甩鞭都甩忽膶架.

多謝重播"瓜瓜"相片,
睇完唔使再掛住佢, 原來佢唔係咁白,
而家信, 佢會係黑鮑 .

升級  75.56%

二星會員

打真軍!小心吖師兄

升級  19.63%

二星會員

打真軍好高危噃

小心D先可以長玩長有嘛

祝新年快樂

升級  54.44%

二星會員

多事啦你!!

升級  88.15%

二星會員

好嫩口噃!唔錯,一舊水超晒值啦!

升級  18.42%

三星會員

畢兄成日食到好野

升級  5.19%

二星會員

打真軍!小心吖師兄

升級  55.56%

二星會員

哇~~這是成年的故事了~~怎麼還在呢~~~版主加油了

升級  11.48%

二星會員

好似唔錯