winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 四川小春麗

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 四川小春麗

日期 : 星期六

時間 : 晚上 8點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 春麗 (十八歲既四川妹)

上次去水圍吊左個"污糟辣撻小甜甜",都算唔錯,夠污糟,夠辣撻,

我鍾意!今日我又想去搵佢,再唔沖涼,等佢又用口啜乾淨我條撚,

真係過癮呀...

我一去到水圍就馬上向媽咪報到,仲開"小甜甜"個名添,點知...

媽咪話佢大姨媽喎,唉...算"小甜甜"佢唔好彩,今日賺唔到我既

錢囉,咁媽咪今日有乜推介咁呀?媽咪話有,今日靚妹仔傳奇首選

係:四川街頭霸王-春麗!吓...真係有咁既事!即刻叫佢上樓,

等我睇下佢識唔識"波動拳"至得!

我先上樓,等左陣...媽咪就拖左傳說中既"春麗"上黎o勒,我一睇,

哇...典型既山區鄉村兒童黎咋喎,媽咪見我好似唔係好鍾意咁款,

就即刻同我講:"你咪見佢Leung Leung地呀,咁先至好呀,新黎

做!夠嫩口!又白淨!勁聽話!試過你都話滿意先算o丫...",好!就憑

妳呢句說話,上鐘!!

媽咪走左之後,"春麗"就招呼我除衫o勒,妳唔使咁心急喎,同哥哥

玩下攬攬o錫o錫先啦,hehe...佢果然好聽話咁坐係大脾,然後再

攬住我同我傾偈喎,真係乖o勒,我同佢一路傾就一路o錫下佢個

面豬登,隻手就順便隔住件衫咁檢查下佢個波仔,睇下佢個乳房有

冇硬塊,我地嘻嘻哈哈咁玩左十幾分鐘,我始終都係冇辦法確定佢

對乳房有冇問題,唔係啦...不如妳除晒 d 衫,等哥哥徹徹底底喇妳

全身檢查下至得,我地剝晒光豬之後,我見到佢兩粒 Lins 又細粒,

又勁 Pink,真係冇得頂!佢對波仔大約30c左右咁啦,靚妹仔係咁

上下啦,佢身高頂多得果5呎左右,都算合比例架啦,皮膚又白又滑,

d 毛又唔會好長好濃密,真係啱晒我胃口呀!

我地沖涼果陣我順手渣佢兩野,哇...佢副架生非常彈手,夠晒新淨,

佢侍浴方面真係好一般,不過我都唔介意既,沖完涼返上床等哥哥

慢慢同妳檢查先咋,我先攬住佢,然後詐詐諦諦咁將個頭伸埋去,

越傾就越埋,跟住就突然咀埋去,佢冇擰開個頭喎,得左!咁我就直

頭伸埋條利過去啦,我地兩條利係咁打交,我隻手就當然係渣實佢

個波架啦,我地都打左十分八分鐘茄輪,當我確定左佢個口腔冇乜

問題之後,我開始賴下佢條頸,啜下佢兩粒Lins,啜到我認為佢對

乳房亦都冇問題o勒,咁我就一路向下賴,大家都知道係時候檢查

下佢個陰部啦,我先賴大脾,繼而賴埋去佢對大脾罅果度,通常比

賴大脾罅既話就即係比賴撻架o勒,哇...我見到佢隻蟹真係 Pink

到無倫呀,一線 Gap,唔賴真係對唔住自己呀,咁我就伸利去界下

佢隻西一野先,佢細細咁呻吟左一聲出黎,係咪好舒服呢,嘿嘿...

我即刻發左癲咁用條利狂鑽佢條西隧,又用條利去磨佢粒陰核,

佢係咁係度 We Wa 鬼叫,典床典蓆,咁就啱晒啦...等哥哥加強

個攻勢先詐,我係咁鑽呀...磨呀...賴呀...賴到雜雜聲,前後都起碼

十幾分鐘呀,佢 d 蟹水咁清甜可口,應該都冇咩問題既...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我係呢個時候慢慢爬返上去,我又同佢打下茄輪先,跟住我就揸住

我碌尻,將個尻頭塞入去佢條西隧入面,哇...由於我冇帶袋,完全

感覺到佢條西隧非常緊窄,非常溫暖,非常濕潤,由於溫濕效應嘅

關係,我抽插左十下八下左右就唔敢再郁o勒,因為我再郁就一定

爆漿架,我慢慢咁將碌野退返出黎,真係動作快 d 都會走火架,

如果咁快就爆就真係冇癮啦,我跪係張床上面等左半分鐘左右,

覺得想爆嘅感覺冇咁強烈之後,我就企左係張床上面叫佢含,

"春麗"第一時間捉住我條賓周,好大力咁啜我個尻頭,我比個尻頭

佢啜左成分鐘呀,我碌尻上面嘅細菌呀...病毒呀...都應該比佢啜

走晒啦掛,差唔多啦...再啜就爆架啦,快 d 幫哥哥帶袋!帶好個袋

就做下狗仔式先啦,我捉住佢條腰插左十野八野...唔得啦...真係

想爆啦...用我全鍾意嘅傳教士式黎爆啦,有 d 人到而家都唔知道

咩野叫做傳教士式架,傳教士式咪即係男上女下囉!"春麗"瞓低之

後,我對好個位,跟住我就一野插入去,然後大大力咁插左十野八野

就攬到佢實一實咁爆晒出黎o勒,好舒服呀!

爆完之後就一齊去沖涼,事後侍浴都過得去啦,沖完涼,換好衫之後,

又係畀錢嘅時候o勒,百五蚊費用,雖然真係好好玩,不過都係唔比

貼士...比完錢之後我地都傾左一陣先至一齊走,臨走佢仲同我講聲

多謝添喎... (·)

總結 :  

"春麗"相頭唔得,但係服務態度得,副架生得,媽咪今次真係冇吹水,

嫩口!白淨!勁聽話!百五蚊咁嘅價錢就有咁嘅享受,真係難得,我試

過之後真係滿意,我比"春麗"佢80分,佢肯打茄輪,肯吹蕭,肯比我

賴撻,肯做狗仔,乜都肯,咁都扣佢20分,點解呢?係因為佢個樣唔靚

女呀,所以咪扣佢20分同埋冇貼士囉,唔靚女係蝕底 d 架啦,係咪?

若果閣下鍾意吊幼齒靚妹仔得黎,又好注重服務質素,但係又一 d

都唔介意冇相頭的話,我極力推薦"春麗"比你地呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!!

升級  53.33%

一星會員

ching次次睇你post都無介紹新洲村,水圍村駕步.

升級  1.48%

二星會員

又肯吹, 又俾賴撻, 又肯做狗仔, 算好好喇~~

升級  97.04%

二星會員

晤得闲睇,先顶下你先。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

ching次次睇你post都無介紹新洲村,水圍村駕步.
ming1968 發表於 2009-11-24 11:57

我為你好咋,果d地方

又污糟又辣撻又危險,

唔啱你去架......

升級  23.33%

二星會員

老细,你好似又执到件笋野播!

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

好唔明 你唔戴套插插下又帶返套插!!係咪驚攪咗個小畢 出嚟呀

我係呢個時候慢慢爬返上去,我又同佢打下茄輪先,跟住我就揸住

我碌尻,將個尻頭塞入去佢條西隧入面,哇...由於我冇帶袋,完全

感覺到佢條西隧非常緊窄,非常溫暖,非常濕潤,由於溫濕效應嘅

關係,我抽插左十下八下左右就唔敢再郁o勒,因為我再郁就一定

爆漿架,我慢慢咁將碌野退返出嚟,真係動作快 d 都會走火架,

如果咁快就爆就真係冇--癮啦,我跪係張床上面等左半分鐘左右,

覺得想爆嘅感覺冇咁強烈之後,我就企左係張床上面叫佢含--

WET 仔 == 單拖探險家

升級  59.33%

三星會員

今次依個咩都肯喎 , 開心啦亞畢
食神

升級  97.04%

二星會員

哈哈,我都试过一次系发廊既厕所做既,无戴套,内射,好刺激,好爽。
我不帅的,不要爱我

升級  24.81%

二星會員

好長的分享....要慢慢睇....

升級  90.92%

三星會員

今次依個咩都肯喎 , 開心啦亞畢
男朋友 發表於 2009-11-26 09:48

係呀,全程過足癮,

真係好抵玩呀!!!

升級  1.11%

二星會員

無帶套??? 畢兄小心中多次~~~

升級  90.92%

三星會員

無帶套??? 畢兄小心中多次~~~
陰人金手指 發表於 2009-11-27 21:49

係啦...我而家都仲驚緊呀...

所以大家唔好學我呀,死梗架!

升級  53.33%

一星會員

春丽~~不穿工衣这个样子啊

升級  16.67%

二星會員

兄弟,能不能提高点档次,找个养眼的。

升級  8.15%

二星會員

thanks.不过样子真是麻麻夫夫咯

升級  53.33%

一星會員

因同行朋友不在。想要他門看他在那理。結果丁部長説不行。要打要殺