winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 水圍 之 海嘯價-磨dell貨

升級  90.92%

三星會員

凌晨 水圍 之 海嘯價-磨dell貨

日期 : 星期二

時間 : 凌晨 1點半

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 嬸嬸 (二十歲嘅湖南妹)

頭先去咗皇崗同皇崗小矮人食晚飯,食完之後我問佢去唔去滾,

點知佢話冇錢去喎,咁一場老友,我咪話照佢囉,佢呢條友真係

好固執架,死都肯唔去,佢唔去仲好,慳返!

咁我咪獨自去偷歡囉,行到去水圍,我問中介人咁夜有冇磨dell

介紹比我做朋友啦,好彩中介人拍心口話有,佢離遠指比我睇:"

果邊個女仔夠唔夠磨dell呀?",我望過去...咦,ok喎,今日就同

佢做朋友啦!!

我同個女仔為左要加深認識對方,所以就一齊上咗樓上間房,一

入到個房o者,個女仔就剝晒光豬,話要我完全了解佢喎,既然佢

咁坦誠o各,咁我都比佢完全了解下我囉,所以我亦都剝晒光豬

比佢睇清楚我,佢對竹筍型波仔唔係好大,但係兩粒 Lin 仲大

過個五蚊銀呀,不過就仲算幾 Pink 嘅,身高大約五呎四左右,

腳長長,腰幼幼,真係有磨dell嘅風範呀,佢嘅西毛唔濃密,係我

鍾意果隻,個女仔提議我地一齊去沖涼,等大家都可以純潔下喎,

我就當然唔介意啦,沖咪沖囉,驚妳呀!佢侍浴方面都 ok,唔會

求其其果隻,我係好奇心驅使之下,就問佢叫乜名o勒,佢自稱

"嬸嬸",吓..."嬸嬸"?妳都好年輕o者,點解會叫做"嬸嬸"架?

佢話佢今年都只不過得廿歲,嬸嬸只不過係佢係鄉下湖南嘅乳

名,雖然聽落就怪左些少,不過都幾搞笑幾親切o丫!

沖完涼之後我地就拖住手仔上床同對方作更進一步嘅了解o勒,

唔知點解,我今次好想感受下全程比人地服侍我嘅感覺,即係類

似莞式果 d 呢,"嬸嬸"叫我瞓上床先,我好聽話咁跳左上床,然

後就大字型咁瞓低,佢就跟住爬上床慢慢嗒我o勒,佢先伸個頭

過黎啜我兩粒 Lins,佢一路啜我粒 Lin,我就一路伸手去揸佢

個波,佢對波一 d 都唔實淨,佢繼續向下進發,當佢個頭去到我

碌果陣,佢就一手揸住我碌尻,再伸條利出黎撩我個尻頭,撩

左幾個圈之後,佢就一野含住我個尻頭係咁啜,力水方面算係一

般咁啦,佢啜左廿幾野之後就幫我帶袋o勒,其實啜得果廿幾野

邊度夠喉架,不過算啦,今次我想玩任人擺佈o丫嘛,咪由得佢囉,

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

帶好個袋之後佢就騎上黎o勒,佢塞左我條野入去佢條西隧之後,

竟然一路騎我,一路伸個頭埋黎同我打茄輪喎,我即時伸手去揸

住佢對波啦,哇...真係好 feel 呀!一時間,頭...手...賓周...

都好忙,冇瓣得閒添,好正呀!佢繼續一野一野咁坐落黎,但係冇

啪啪聲,力水嘛嘛,跟住我就要求做男上女下嘅傳教士式,咁佢

梗係冇反對啦,當我地對換左位置之後,我係咁向前隊,我隊隊

下果陣諗住順便伸個頭埋去同佢打茄輪啦,點知佢突然拎開個

頭唔肯打喎...頭先佢都主動同我咀架喎,點解轉左位之後就成

個人變晒嘅,婊子無情,反轉豬肚,呢兩句說話真係冇錯架!

我攬實佢黎揪插,可能佢唔肯再同我打茄輪嘅關係,搞到成個感

覺都冇晒,插左十幾野之後就軟埋添,真冇癮...

冇晒 Mood o各,我都再冇心機吊啦,我即刻瞓落床,叫"嬸嬸"起

身幫我打出黎算o勒,我兩隻手揸實佢對淋 bed bed 嘅波仔係

咁猜,佢就揸住我條淋謝謝嘅賓周仔係咁郁,唔使兩分鐘就比佢

打左出黎o勒,舒服晒...

出咗野就去沖涼啦,沖完涼,換好衫之後,又講錢嘅時候o勒,百

五蚊比佢買野食,由於佢結交朋友嘅態度都算 ok,加上佢有磨

dell 嘅 Shape,就醒多廿蚊過佢啦!總共一百七十蚊...

跟住我就拿拿臨走返去皇崗玩正骨瞓覺o勒!!

總結 :  

"嬸嬸"相頭唔錯,笑容可親,態度親切,可惜係副架生就淋左些

少,不過都仲叫做值得同佢交個朋友嘅,所以我今次比"嬸嬸"

佢70分,有30分係扣佢後段唔肯再同我打茄輪嘅!另外...我真

次冇賴撻,所以唔知佢隻西好唔好味,真係可惜...下次再遇到

佢嘅話一定唔會再咁蝕底架啦!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀,!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  16.3%

二星會員

個樣幾甜...幾好丫...
多謝師兄分享

升級  20.37%

二星會員

終於食番d正常+似d樣嘅女啦!!!!!

十個讚!!!

升級  19.12%

四星級會員

這個磨dell個樣好淫蕩呀       應該好味喔
Hungry for Love

升級  1.48%

二星會員

女女感覺OK啊, 不過似人妻多過似磨Dell啊

升級  32.22%

二星會員

Beautiful young girl

升級  53.33%

一星會員

有冇去過羅湖邨,100元正

升級  26.67%

一星會員

mo dell taste good~~

升級  8.89%

二星會員

女女满清纯的,几好.

升級  13.33%

一星會員

就系钟意睇毕兄既报告。。有相。。

升級  69.25%

三星會員

唔錯啦

升級  97.04%

二星會員

我都系觉得27号既“汪汪”好D。

几时去搞多涡?
我不帅的,不要爱我

升級  50%

一星會員

ching pls give me 水圍士多快歺在那及媽咪電話 thx thx 跪求十萬个唔該???

升級  13.33%

二星會員

感觉很不错 ~~

升級  11.48%

二星會員

$150都幾低....介紹比我啊~~~

升級  52.22%

二星會員

幾正喎

升級  55.56%

二星會員

我相信這應該都是人事已非了不同的場景~~~加油了