winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 巧遇老襟口水May

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 巧遇老襟口水May

日期 : 星期二

時間 : 下午 3點

地點 : 水圍

人物 : 水圍畢比特 與 小平 (十八歲嘅江蘇妹)

上次係水圍吊左件成面暗瘡嘅小吉,真係唔撚掂呀,個嘜頭又唔得,

又唔肯沖涼,服務又唔係好,仲要我比貼士,唉...算啦...

希望今次去水圍識到件好嘅新朋友把啦,今日到去水圍搵媒人婆,

我向佢強調今次一定要介紹 d 比較熱情嘅女仔比我認識,媒人婆

又叫我上樓等,等左陣...冇幾耐就有人敲門o勒,我打開門一睇...

咦...靚妹仔黎架喎,眼仔碌碌咁,幾好笑容咁o播,基本上感覺幾

好,就比妳入嚟啦!

條女入嚟之後,就好似第一日開學咁係度自我介紹喎:"我叫小平,

係江蘇過黎架,剛剛十八歲",真係比佢笑撚死呀,得啦得啦,除晒

妳 d 晒比我睇下,我就知道妳係咪真係夠十八歲架啦,佢除晒衫

之後,我見到佢對奶都應該有32b嘅,唔...幾唔多啦,睇落副架生

都應該有十八歲架啦,我建議大家去沖涼咁啦,佢即刻話好喎,

哇...好耐未遇過 d 肯沖涼嘅女人啦,我好快咁碌晒光豬,o拿o拿

聲拖佢入去果個久別左好耐嘅沖涼房...

"小平"佢侍浴一般,不過點都好過之前果兩條女完全唔沖涼,佢

皮膚就黑左些少,所以兩粒 Lins 自然都好黑,西毛唔係太濃密,

我地沖完涼就返上床作進一步嘅了解o勒,我又"小平"上床先,跟

住我就試下佢肯唔肯打茄輪先,唉...我一伸個頭埋去咋,佢就即

刻擰開個頭啦,咁即係冇得打茄輪啦,唔打茄輪就比粒 Lin 我啜

下都得掛,好彩呢 Part 佢都冇詐型,我揸尻佢對波,哇...原來

來對波都好實淨下架喎,我又揸又啜,佢對波差 d 比我搞到變晒

型呀,我開始賴佢對大脾,再由大脾賴到佢條大脾罅,以我嘅經驗

嚟講,通常 d 女肯比你賴佢條脾罅呢,就即係比你賴佢隻撻架,

我輕輕咁用條利界佢隻撻一野...咦...冇反抗喎,掂!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我即刻喪賴佢隻撻,賴到雜雜聲呀!真係好味道,當我賴到好陶醉

果陣,佢突然成個人坐起身,咁即係冇得再賴啦,我嘗試再伸個頭

埋去佢隻撻果度啦,點知佢向後縮喎,唉...冇撻賴就同我含啦!

我瞓係床上面,"小平"佢就自動自覺咁將我個尻頭放入佢個口入

面係咁啜o勒,佢吹蕭毫無技巧可言,淨係識將個頭上下咁郁,不

過佢個咀嘅吸力都叫做還可以,我一硬佢就馬上幫我帶袋喎,吹

多陣都唔怕死啦,佢幫我帶好個袋之後即刻瞓低,咁即係我係上

面啦,我都唔想同佢爭持o勒,趁我仲未軟果陣就o拿o拿聲隊入去

佢條西隧係咁插,插左五分鐘仲出埋野添,唉...玩完...

爆完之後就去沖涼o勒,結果係佢有佢沖,我有我沖咁囉,事後冇侍

浴,沖完涼換好衫之後,又係分手嘅時候o勒,掟煲費百五蚊,冇貼

士,點知佢開口叫我比十蚊貼士佢喎,又係 d 咁唔要面嘅女仔,

唉...就比十蚊佢,當比乞衣啦!我一比完錢之後就拿拿聲開門走

人o勒...

總結 :  

"小平"相頭勁一般,皮膚同粒 Lin 都勁黑,加上佢嘅服務態度都

唔算好,我先扣"小平"個嘜頭20分,再扣佢10分含含得唔係好

掂,最後扣佢10分叫我比貼士,加起上黎就扣左40分,總共得分就

係60分o勒!

後來反到香港,比張相"下沙四眼仔"佢睇,佢睇完之後就比返一

張相我睇,我一睇...原來佢亦都有同"小平"影過相,我地又做咗

一次老襯o勒,我都唔知點解成日食"下沙四眼仔"嘅口水 May 嘅!

P.S.大家記住,Happy帶袋,如果唔係就好易中"牛奶公司"架!

升級  20.37%

二星會員

牛奶公司!?

升級  35.19%

二星會員

條女唔掂喔,thank you

升級  1.85%

二星會員

好像還不錯說!!清純啦

升級  31.85%

二星會員

好有FEEL阿, 正!!

升級  90.92%

三星會員

呢位老細,你真係識貨呀!!

升級  8.89%

二星會員

LZ数量真要紧,不过质量真要命.

升級  1.48%

二星會員

she is ok wo,thx

升級  97.04%

二星會員

我都系中意玩200蚊2Q既。

玩足个几钟,好爽。
我不帅的,不要爱我

升級  69.25%

三星會員

粒 Lin 勁黑