winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 向乜村 之 援交鐵道員

升級  90.92%

三星會員

晚上 向乜村 之 援交鐵道員

日期 : 星期三

時間 : 晚上 7點半

地點 : 向乜村

人物 : 向西畢比特 與 狗狗 (二十一歲嘅湖北妹)

上次去新乜村,條賓周唔知點解失靈,硬都唔硬,結果叫條

女打左出黎,真係唔抵呀!我個原意係扑野架嘛,唉...

我返到屋企諗左幾日,終於比我諗到點解條賓周會失靈啦,

就係因為上次條女太扒囉,我為左証明我嘅醫學理論,我

決定今次去我好耐都冇去過嘅向乜村,搵返件靚女 d 嘅

朋友同我性交,睇下會唔會好轉先...

我收工之後即刻衝過去向乜村,我去到向乜村士多,個肥

婆竟然認得我同我打招呼喎,咁我就問肥婆有冇 d 高高

瘦瘦嘅女啦,Model身形果種喎,點知佢又係好似水圍同

埋新乜村果 d 肥婆一樣大撚聲聲咁話有喎,佢先帶我上

樓,我係樓上等左冇耐肥婆就帶左條女入o勒,我一望...

哇...條女都成一米六八架,高度就有o勒,至於相頭方面

我都覺得過得去嘅,起碼好過上次新乜村果個好多先啦,

就佢啦,快 d 入嚟!

肥婆按照慣例叫條女好好招呼我之後就走左o勒,而條女

就同我傾下計,我就問佢:"點稱呼妳咁呀?",佢就答:"叫

我"狗狗"啦,我係湖北妹黎架,今年得二十一歲咋,我話

你知啦,我本身係做鐵路服務員架,我黎兼職援交架咋!",

吓...咁都得呀,佢講我咪聽囉,係真係假我都唔理咁多

啦,佢都好健談下架,態度又親切,人又隨和,感覺唔錯!

傾到咁上下...係時候一齊剝光豬去沖涼,當我地都除晒

衫果陣,我就哇左一聲...原來條女嘅身材好 Fit 架,一

d 多餘嘅肉都冇,全身都好 Firm,對腳又夠長喎,不過皮膚

就略為黑左少少,同埋得對30b嘅波仔,正宗 Model 身材,

佢侍浴方面都唔錯,唔會太求其果隻,沖完涼就入返房o勒,

我照慣例叫佢上床先,然後我就撲上去佢身上面攬住佢傾

計,我個頭傾下埋 d,傾下又再埋 d,跟住就咀左佢一野!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

佢冇反抗喎,咁先至係出黎撈架嘛,我見佢冇避開,咁就

即刻食住上,拿拿聲同佢黎返個法式濕吻,我地條利係咁

打交,佢嘅口水好好味架,我地打左好耐茄輪,跟住我就

啜佢兩粒咖啡色得黎好似個五毫子咁大嘅 Lins,由於佢

對波仔細左些少,所以唔係咁過癮,所以我好快就去賴佢

對長腿,再賴下佢條大脾罅,跟手就賴埋去佢隻撻果度,

我慢慢加快個節奏同埋速度,再運用條利又磨又鑽,佢比

我賴到好似癲撚左咁係度喪叫,佢成條西隧都濕晒,而我

就賴到條利都軟撚埋,唔得啦,唔該妳同我含撚啦!

我瞓係張床度,"狗狗"就趴係我對腳中間同我吹蕭,佢個

咀含住我個尻頭啜下啜下,啜得好有力水,我條賓周開始

有反應啦,我比佢啜到硬撚晒,然後佢就幫我帶好個袋,

跟住再一野騎上黎,佢一路騎一路伸個頭埋黎同我打茄

輪,我雙手就揸住佢對微波,比佢騎左陣之後,我就同佢

換轉個位置,做返個男上女下嘅傳教士式,我攬到佢實一

實,然後同佢情意綿綿咁打住茄輪黎吊,箇中嘅滋味...

你地係唔會明白架啦,我吊左一陣都差唔多要出野架啦,

好...既然妳叫"狗狗",咁就同妳做狗仔埋尾啦,我先跳

落床,而佢就棟高個屎忽,我對好位隊左入去之後,佢竟

然擰轉個頭過黎同我打茄輪喎,真係好 Feel 呀,我伸

手去揸住佢對波仔,跟住發力係咁撞佢個籮,撞到啪啪

聲,我大約吊左廿幾野左右就爆晒出黎o勒,出完野之後

成個人散晒,冇氣啦...

休息左一陣就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,又講錢

嘅時候o勒,基本費用一百五十蚊,我今次吊得咁開心,又

証明到我條賓周冇事,咁我當然好撚豪咁比十蚊貼士過

佢啦,總共一百六十蚊人仔,攪左差唔多成個鐘,真係抵

吊呀!

總結 :  

"狗狗"相頭尚可以,佢笑容可親,加上態度都非常親切,

令我有拍拖嘅感覺,另外佢打茄輪,賴撻,含撚,轉花式,

乜都肯,又冇催鐘,所以我比"狗狗"佢85分,有10分係扣

佢冇乜波,另外有5分係扣佢皮膚唔夠白淨,為左對大家

有個交代,一定返啅!!你地都唔好放過佢呀!!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  97.04%

二星會員

点解后未无左相片既???
我不帅的,不要爱我

升級  14.52%

四星級會員

師兄今次欠親密照

升級  90.92%

三星會員

講得好,佢可能仲係高鐵職員添喎!!

升級  5%

三星會員

有無小佢後方

升級  54.81%

二星會員

well done Pitt gor

升級  90.92%

三星會員

你兩位真係心水清呀,

我正想同佢合照果陣,

佢竟然一口拒絕我呀!

升級  56.67%

一星會員

援交鐵道員 讚!

升級  27.41%

二星會員

又一次暢快的旅程喎!

升級  69.25%

三星會員

唔錯,唔錯