winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 之 鬼刀口身

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 之 鬼刀口身

日期 : 星期二

時間 : 凌晨 十二點半

地點 : 沙咀-鬼刀口身KTV

人物 : 沙咀畢比特 與 晶晶 (十九歲既四川妹)

今日...有個朋友 call 我,話要請我去唱淫 k 喎,我

都係咁推佢架啦,點知佢係都要請我去喎,仲話如果我

唔去就反面,朋友都冇得做喎,佢既然咁樣講,我都冇

辦法,唯有好無奈咁服從佢既命令啦!

我去到集合地點都已經成夜晚十點幾,一大班人飛的

去到落馬州,跟住坐皇巴去皇崗,再飛的去到我嘅故鄉

沙咀,返到黎呢度,真係有一種家既感覺呀,當我落車

果陣,我先至知道我地今次原來係去"鬼刀口身"!

行到入去,有個又肥又醜既女經理出黎招呼我地,原來

有人一早就打左電話過黎訂好房,我地所有人一行入房

都未坐定o者,就有一大堆女人衝入黎塞滿成間房o勒,

當時情況都好混亂呀,不斷咁有女比人彈走,亦都不斷

咁有女衝入黎,前前後後都搞左成大半粒鐘,先至搞到

人人有女攬,而我就反而冇揀到女喎,人地請架嘛,點

好意思要人地破費o丫,坐下咪算囉,坐坐下...咦...

點解我側邊多左條靚女坐係度架!

我即刻同條女講:"喂,小姐...邊個大哥揀妳,妳就坐返

係邊個既身邊,唔好同我貼得太近,唔係妳比人吊既話,

唔關我事架!"條女跟住就話:"你講得o岩o丫,所以我咪

坐係你身邊囉,我係你朋友 Mark 黎陪你架!",我聽到

佢咁講之後,望一望過去我個朋友果邊,我個朋友就同

我打個眼色,咁就掂晒啦!hehehe......

條女眼大大,波大大,白雪雪,淨係個 Look 都夠殺啦,

咁我就唔客氣啦,攬住佢先,千祈唔好蝕比條女o丫嘛,

妳不如自我介紹下先啦,條女即刻同我講:"我叫晶晶,

十九歲,四川黎既...",唔怪之得 d 皮膚咁白咁滑啦,

原來係四川妹,跟住落黎就係 k場指定動作,唱下歌,玩

下大話骰,猜下十五二十,飲下酒,四維去渣 d 女既波,

etc...
審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

大家由十二點幾玩到大約三點鐘左右,就開始有人陸

續上炮房o勒,有兩三個人拖住條女出去,砌完就返,跟

住就到第二批人上去,我件晶晶突然問我上唔上去喎,

吓...上去...我得百幾蚊係身咋喎,晶晶細細聲係我

耳仔邊講,你老友一早比晒錢架啦,人生有個真正朋友

的確好...極...GO! GO! GO!

上到房,環境都可以,設備雖然係簡陋左些少,不過應

有嘅浴室,毛巾,雙人床,透明潛水衣都有齊架,我地除

衫去沖涼,哇...原來剝光豬嘅晶晶仲正,大奶得黎夠

堅挺,兩粒 Lins 又夠細粒又夠 Pink,係條腰粗左 d

囉,佢侍浴都 ok 啦,沖完涼就上床o勒,一上到床我都

未郁手呀,晶晶已經伸個頭埋黎捉住我打茄輪啦,冇辦

法,靚仔係受女人歡迎架啦!車左一陣...我即刻反客

為主,佢咁大對奶,唔揸爆佢個波,唔啜甩佢粒 Lin,真

係對佢唔住啦,齋係玩佢對波呀,都玩左成十分八分鐘

呀,我見到佢嘅西毛短得黎條 Gap 又夠一線,咁即係

要試下啦,我都唔理咁多啦,一尻伸個頭埋去賴佢隻西,

晶晶嘅反應都好撚大下,噢...噢...呀...呀...係咁

係度呻吟喎,我又玩左十分八分鐘,就叫佢幫我吹簫

o勒,由於我頭先都飲左幾多酒,所以起頭真係有些少

困難,但係晶晶冇唔耐煩喎,仲叫我唔好比壓力自己,

比多些少時間過佢,佢一定幫我搞掂喎,我大字型咁

瞓係張床上面,索性合埋雙眼,佢係咁幫我個尻頭做

人工呼吸,都比佢吹左好耐下...結果條賓周真係比

佢起死回生喎,蝦...妳係得嘅!佢一見我硬左,就即

刻問我:"你咁攰,想比我吹到口爆定係比我坐爆

呀?",吹到口爆?好喎!不過...我又好想吊妳隻西喎,

咁...妳坐爆我啦!佢收到命令之後就即刻幫我帶袋,

然後就騎係我上面,再塞左我條賓周入去佢隻西果

度,跟住啪啪聲咁坐落黎,佢邊坐邊伸個頭過黎同我

打茄輪,我當然用雙手揸實佢對波啦,唔使五分鐘就

比晶晶坐到爆炸o勒,出咗野之後,我地休息左一陣

就一齊去沖涼,沖完涼,換好衫之後,晶晶竟然唔走,

同我返落去 k 房玩喎,咁乖女,真係抵o錫呀妳!

最後...點都到左埋單,曲終人散嘅時候,我今次吊得

好開心呀,臨走前先抄佢牌,然後就好撚豪咁比一百

蚊貼士過佢,淫 k 真係好玩呀!

總結 :  

"晶晶"相頭唔錯,副架生又新淨,服務態度就一流添

啦,衰在係條腰肥左些少o者,一個 k 女能夠令到我

有享受嘅感覺,真係唔簡單呀,加上佢打茄輪,賴撻,

含撚,冇催鐘,所以我比"晶晶"佢90分,有10分係扣

佢條腰唔夠幼嘅,如果我有錢嘅話,一定會再去鬼刀

口身果度返啅佢!!你地都唔好錯過佢呀!!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  24%

三星會員

你個朋友對你真係好.............

升級  59.26%

二星會員

乜朋友来架

升級  99.92%

三星會員

Well done,waiting for your next report..

升級  14.52%

四星級會員

c兄你不知錢銀規禮咩

升級  97.04%

二星會員

都好难为你谐,下次晤想去就等我帮你去拉。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

c兄你不知錢銀規禮咩
coolman730 發表於 2010-7-15 04:19

錢銀有咩規舉架?唔知喎,

你講嚟聽吓啦,please~~

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 人生有此friend,幾生修到.

升級  90.92%

三星會員

房錢加酒錢每人三百五蚊人仔,女仔就二,三,六,

總共每人六百五十蚊人仔,咁嘅消費都算ok啦!!

升級  14.52%

四星級會員

請人那個黑3個月
被請那個黑3年呀,c兄

升級  0.37%

二星會員

you have a very good friend .

升級  90.92%

三星會員

請人那個黑3個月
被請那個黑3年呀,c兄
coolman730 發表於 2010-7-21 04:35

冇咁嘅事喎,係你唔抵得我有人請,

你先至咁講之嘛,hehe......

升級  14.52%

四星級會員

真是有的
不信就算

升級  54.81%

二星會員

such a good friend

升級  10.74%

二星會員

你個朋友對你真係好.............真羨慕!

升級  69.25%

三星會員

好似幾正喎