winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之 國產o靚模

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 國產o靚模

日期:星期三

時間:晚上八點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 呀Sa(十八歲既湖南妹)

上次自費去鬼刀口身唱k,雖然真係好好玩,不過洗左差唔多成千蚊

港紙,真係好撚傷呀,唔得啦...我個荷包要休息一下先啦,都係

返去水圍食快餐算嘞...

我今日放左工,去到水圍,飯都唔食住就走去吊個閪先,一支箭咁到

士多向媒人婆報到,媒人婆見到我第一句說話就係怪責我:“哇...

你成兩個禮拜都冇黎過啦喎!”,我立即咁樣回應佢:“妳咪撚講咁多,

介紹條靚女黎做朋友先,一陣吊完閪先至慢慢比妳鬧過!”媒人婆比條

鎖匙我之後就叫我上樓,佢話有條女係樓上,叫我睇下啱唔啱喎...

我上到樓上,打開度門一睇,果然見到有條女係度,呢條女嘅身材外貌

都好一般咋喎,唔係好啱心水,都係彈佢啦,當我想叫佢走果陣,點知

佢擺個Pose出黎,仲問我:“靚仔,我叫呀Sa,我似唔似o靚模

呢?”,蝦...妳都幾棧鬼架喎,又好...比次機會妳啦!

我地一齊剝衫去沖涼,呢條國產o靚模除晒衫之後,各方面都好一般,

皮膚唔白,波仔一對,啡Lins兩粒,濃密嘅閪毛一堆,佢侍浴方面

亦好求其,淨係狂用沐浴露不斷咁針對我條賓周係咁捽,捽到我碌野

差d甩呀,沖完涼之後就返入房嘞...

入到房...我又叫條女上床先,點知佢精過閪,死都唔肯上床先,

仲堅持要我瞓上床先,話要好好咁服侍我喎,吊...遇到件老屎忽

添,肯定冇運行啦!ok...唔同妳搞咁撚多野,既然今次冇茄輪

打,就比妳服侍下大爺我,睇下妳有幾好服務先!

我大字形咁瞓係張床度,呀Sa先扒上黎啜我兩粒Lins,佢左啜

一陣,右啜一陣,跟住就跪左係我兩腳之間同我含撚嘞,佢呢Part

嘅表現非常普通,一野就將我個尻頭放晒入佢個口入面係咁啜,完全

都冇運用過佢條脷,佢含住我個尻頭係咁啜係咁啜,佢個嘴嘅吸力又

唔係好強勁,得個啜字,總之我感覺唔到佢有用心去含撚囉!佢幫我

吹左一兩分鐘之後,我終於硬左嘞,佢一見我識硬就即刻折套幫我過

膠喎,洗唔洗咁心急呀,家陣妳好撚好生意咩?

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

說時遲,那時快,唔洗幾秒鐘佢就已經幫我帶好個袋嘞,跟住我見到佢

想瞓低喎,喂...做陣觀音先啦,咁佢最後都順應我嘅要求,一手將

我條賓周攝入去佢條罅入面,佢條西隧唔多窄,不過都還可以接受,衰

衰都係後生女吖嘛,佢開始上下咁郁下郁下,但係郁得亳無衝勁,咁我

咪用雙手捉實佢條腰,跟住大大力咁向上頂囉,頂撚到啪啪聲,頂撚到

佢係度WeWa鬼叫,問妳死未!

頂左一陣,頂到我條腰都軟鬼晒,起身做狗仔啦!我地一分體之後,我

就跳落床企係床邊,呀Sa就棟高個屎忽向住我,我將碌撚對正佢個閪

窿之後就一尻插晒入去,做得狗仔就梗係揸住佢對波仔黎吊架啦,對佢

波雖然唔係好大,但係都幾好手感,最少唔會淋bedbed先啦,其

實做狗仔果陣一路揸波,一路吊閪,係唔啱位架,所以我決定將雙手捉

住佢條腰,再大大力撞堆去佢個屎忽度,仲撞到啪啪聲,不過...

撞左廿野左右我就想爆啦...

既然就黎爆,咁就做傳教士式,攬住條女黎爆啦,妳頭先咪好想瞓低嘅,

家下比妳瞓低嘞,佢即刻瞓係床上面,而我就襯條撚未軟之前拿拿聲飛

撲上去,好快手咁將條撚插返入去佢個閪入面,跟手我就唔理三七廿一

攬尻住佢狂隊,我隊左十下八下左右就係咁爆晒d漿出黎,噢...舒

服晒...

咁爆完就梗係去沖涼啦,呀Sa事後冇侍浴,各有各沖涼,沖完涼就返

入房各自著衫,咁著好晒衫之後,就當然係埋單嘅時候啦,今期睇到呢

度為止,你地話我應唔應該比貼士呀Sa嘞...咁撚Standard

嘅快餐服務,我梗係比返Standard嘅費用啦,唔比貼士呀!百五

蚊人仔,比完錢就即走,哼!

總結:

呀Sa唔靚女得黎皮膚同身材都好一般,呢度先扣10分,加上佢唔肯打

茄輪,又唔比隻閪我賴,再扣10分,吹蕭又唔夠力水扣10分,做觀音

又要我開聲扣5分,總共扣左佢35分,所以佢嘅總分係65分,我就唔

會推薦佢比大家嘞,不過作為一份但求一洩嘅標準快餐黎講,佢都算合格

嘅...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  15.19%

二星會員

QQ
香港靓模爽D

升級  14.52%

四星級會員

c兄有報告啦

升級  22.22%

二星會員

新乜村士多在哪?能否告知小弟

升級  14.52%

四星級會員

之前d精彩d

升級  90.92%

三星會員

好過你冇報告吖,

仲有呀...你仲未將我個報告設高亮呀!

升級  58.42%

三星會員

單拖探險家

佢邊一忽似o靚模呀? 噢.....原來係..............懶!
WET 仔 == 單拖探險家

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
亞畢話似就似啦,你咁多嗲
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  69.25%

三星會員

唔錯喎

升級  90.92%

三星會員

之前d女好玩d,咁之前d報告咪精彩d囉!

升級  90.92%

三星會員

大陸夜生活版版規
7)各版友希望能理性討論,不可製造罵戰、不得人身攻擊,污辱,詆毀個別民族、地區人民,不得粗言穢語或帶有粗口的貼圖。污辱是指言詞卑劣且目的令人難堪, 利用尖酸刻薄的字句惡意抨擊或中傷對方, 及以貶義之字詞形容對方。
(本網站是可以用粗口的,但如果是針對個人或對罵為目的者,既犯版規)屢勸無效者會被永久禁言

升級  90.92%

三星會員

其實我都唔覺得佢似o靚模架,

不過佢係咁係度擺Pose影相,

咁咪俾d面仍叫佢做o靚模囉!

升級  54.44%

二星會員

點解你今次咁撐畢哥嘅?

升級  12.22%

二星會員

条女一般般

升級  25.56%

二星會員

水围是个好地方啊

升級  70%

一星會員

where is store,pls