winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 方塊妹大檢查

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 方塊妹大檢查

日期:星期日

時間:下午三點半

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 叮叮(十八歲既湖北妹)

上次吊左件濕尻o靚模,佢嘅服務Dry到死,諗起都谷撚住度氣呀,

不過我呢種死窮鬼不滿又如何啫,仙都唔仙下去得邊吖,我今日一早去

到水圍,去開心食個Lunch之後就又走去吊閪嘞,去到士多,媒人

婆見到我第一句說話就話:“上次你吊果條女得罪你,我趕左佢扯啦,

今次介紹過件真係好正嘅靚妹仔比你,包你滿意!”,我立即咁樣回應

佢:“挑,妳咪撚講咁多廢話啦,妳所講果條靚妹仔係邊呀?”媒人婆

比條鎖匙我之後就叫我上樓,佢話有條靚妹仔係樓上,叫我睇下啱唔啱

喎...

我上到樓上,打開度門,見到有條女坐左係房入面,我行入去睇下咩料先,

點知一睇,見到呢條女個樣好清純咁喎,一d撈味都冇,成個方塊妹咁款,

你地知唔知咩叫做方塊妹架?咪即係Form 5妹囉!

方塊妹嘅身材OK架,樣貌就一般左d,但係就啱晒我心水,鄰家女孩喎,

咁我又點會彈佢呢,唔知點解我突然好似聽到佢同我講:“哥哥,你做乜

入黎我個房度呀?我好驚呀,你唔好行過黎呀!”,咁我就同佢講:

“嘿嘿...妳洗乜咁驚啫,哥哥又唔會食人嘅,如果妳仲驚嘅話,比哥哥

抱下就唔會咁驚架啦,黎啦...比哥哥抱抱啦...”

突然...有人好大聲咁同我講野:“喂,啱唔啱呀?唔啱我就走架啦!”,

我成個人醒一醒,定一定神之後,原來係條女問我呀,頭先唔知點解會有幻覺

嘅呢...我即刻同佢講:“啱,妳唔好走呀!”,

條靚妹仔聽到我唔彈佢之後就陰陰嘴咁笑住走埋黎攬住我嘞,嘻嘻...哥

哥抱抱...妳而家仲驚唔驚啫?條靚妹好奇怪咁問我:“吓,仲驚唔驚咩

野呀?”,我就好尷尬咁答佢:“冇...冇野呀...除衫沖涼啦!”

佢另轉個身背住我除左件衫同埋個罩,我當時即刻行埋去佢後面,然後伸對

手上前面兜住佢對波,哇...佢對奶圓得黎,堅挺結實,夠晒新淨,我係

咁揸住對波唔放手,點知呢條靚妹仔伸返對手過黎後面,解開我條褲頭帶,

再拉開我條褲嘅拉鍊,然後攞我條賓周出黎玩,噢...好開心呀!!

我地就咁玩左一陣,跟住就一齊剝光豬去沖涼嘞,呢條靚妹仔除晒衫之後,

我立即同佢驗身,佢雖然皮膚唔係好白,但係有對30c嘅波仔,再配以啡

Lins兩粒,閪毛一d都唔濃密,完全係“賣飛佛”,佢侍浴方面都幾好

架,細心得黎又夠溫柔,仲一路沖一路對住我陰陰笑添,沖完涼之後就返入

房嘞...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

入到房...我又叫叮叮上床先,佢好聽話咁即刻爬上床,點知到我飛撲上

去攬住佢果陣,佢就話要好好咁服侍我喎,吊...原來又遇到老屎忽添,

今次又肯定冇運行啦!

我伸個咀埋去啫,佢就即刻左閃右避嘞,即係今次又冇茄輪打啦,咁賴下妳

隻閪都得掛...唔好意思,係唔得嘅,唉...有冇搞錯呀,都事到如今

咯,唯有俾妳服侍我囉,我睇下妳有幾好服務先!

我大字形咁瞓係張床度,叮叮都係同佢其他行家一樣先啜我兩粒Lins,

佢左啜一陣,右啜一陣,跟住就跪左係我兩腳之間同我含撚嘞,佢呢Part

嘅表現都好一般,又係一野就將我個尻頭放晒入佢個口入面係咁啜,完全都

冇運用過佢條脷,佢含住我個尻頭係咁啜係咁啜,好在佢個嘴嘅吸力都幾強勁,

都算啜得幾有力水,佢幫我吹左一兩分鐘之後,我就硬左嘞,佢一見我識硬就

即刻折套幫我過膠喎,我即刻叫佢吹多陣,咁佢都好合作,再同我吹多十幾廿

野先至迫我過膠...

叮叮幫我帶好個袋之後,就好主動咁做觀音,佢一手將我條賓周塞入去佢隻閪

入面,佢條西隧都幾窄下架,咁當然啦,話晒都十八歲,卜卜脆吖嘛,副架生

點都係新淨d嘅,佢開始上下上下咁郁,而且好有衝勁,咁我咪用雙手捉實佢

對波係咁猜囉,叮叮佢係咁坐下坐下,而我就係咁揸下揸下,好過癮呀!

比佢坐左陣都開始有d悶,不如起身做狗仔啦!我地一分體之後,我就跳落床

企係床邊,而叮叮就棟高個籮友向住我,我將碌撚對正佢個閪窿之後就一尻插

晒入去,然後就揸住佢對波仔黎吊,一路揸波,一路吊閪,吊到啪啪聲,都不

知幾撚過癮呀!

不過...我過癮左廿三十野左右我就想爆嘞,本來諗住用傳教士式黎結束架,

但係忍唔住啦...所以我大大力咁吊多兩三野就爆晒出黎嘞,Yeah...

舒服晒...

咁爆完就梗係去沖涼啦,叮叮事後侍浴就已經求其好多嘞,沖完涼就返入房各自

著衫,咁著好晒衫之後,就當然係埋單嘅時候啦,佢又唔肯打茄輪,又唔肯比隻

閪我賴,本原我就諗住唔比貼士,就咁比百五蚊就即走架,不過...鬼叫佢個

樣清純咩,搞到我個心都軟晒,好嘞好嘞,哥哥比十蚊過妳買糖糖嘞,唔好咁大

洗呀,知唔知呀,哼!

總結:

叮叮個樣清純得黎對波好堅,勁有手感,可惜服務一般,佢第一唔肯打茄輪,呢度

先扣10分,第二唔比隻閪我賴,再扣10分,最後嘅事後侍浴馬虎求其扣5分,

總共扣左佢25分,所以佢嘅總分係75分,如果好似我咁鍾意鄰家女孩方塊妹

Feel嘅朋友,我向你地推薦叮叮,叮叮作為一份標準快餐黎講,都算合格架,

可以一試囉...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

隻女好像是賣vcd的

升級  97.04%

二星會員

18岁肚腩就那么大了。
我不帅的,不要爱我

升級  90.92%

三星會員

咪咁啦,人哋只不過實收一百蚊架咋,點解你

可以講埋晒d咁嘅說話去傷害一個小妹妹架  

升級  69.25%

三星會員

對波都唔細喎

升級  14.52%

四星級會員

我是說好像在賣vcd的店子見過她

升級  54.81%

二星會員

she got a fatty tummy

升級  78.58%

三星會員

仲有你呢,漏左自己果份呀