winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 下午 水圍 之 四川小黑炭

升級  90.92%

三星會員

下午 水圍 之 四川小黑炭

日期:星期二

時間:下午五點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 與 小黑炭(十八歲既四川妹)

上次去左鬼刀口身返啅小雲之後,真係覺得有d後悔囉,一來價錢又貴,

二來佢嘅服務又唔達標,得個靚字,今時今日,我比得咁嘅價錢出黎,得

到d咁嘅服務,不如去CP或者CA好過啦,你地話係咪吖,不過...

而家去條撚咩,都洗撚晒d錢啦,等下次出糧先再講啦!

但係而家距離出糧仲有好多日喎,唔通一日未出糧就唔吊閪呀?咁就當然

唔係啦,食個快餐頂住先都得嘅啫,我今日補假放半日,係香港係完個

Lunch就慢慢搭車去水圍,到步就又去開心整返個下午茶先,食飽飽

之後,就行去搵媒人婆,睇下佢有冇好女仔介紹比我識先咋,媒人婆一見

到我就詐我型:“哇,成個幾禮拜冇黎啦喎,我仲以為你戒左識女仔添!”,

我不甘示弱,就串返佢:“關妳撚事咩,快d介紹個好女仔黎啦,有冇呀?”,

媒人婆即刻比條鎖匙我叫我上樓等,我上到樓上等左陣,就有人敲門嘞,我打

開一睇,條女係就係幾後生,不過皮膚黑左d喎,我見條女著到成隻糉咁,

但係好生面口喎,應該都係新黎架啦,都好...就幫媒人婆訓練下新人啦,

妳入黎!

入到房,條女一除左件外套之後,哇...條腰都幾幼下喎,成個可樂樽咁,

對波就一般啦,總算係有揸手咁囉,妳仲戇尻尻咁企係度做乜呀,仲唔除衫!

我已經除晒衫褲等妳幫我沖涼架,好撚凍呀!條女好快咁剝晒光豬,跟住就同

我入去沖涼房玩水嘞,條女皮膚黑,波仔尖尖,咁兩粒Lins好自然都係黑

媽媽啦,條腰就23左右,閪毛都幾多架,侍浴方面一般啦,呢Part我唔

同佢計嘅,咁撚凍,快d沖完返入房好過啦!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

一沖完涼,我地就一齊衝返入房,嗱嗱聲冚被,係被竇入面同佢玩左陣之後,

開始暖返好多嘞,天氣咁凍,不如就同哥哥打個茄輪先啦,點知...佢即刻

拎開塊面喎,挑~~~有寶咩妳!咁啜下妳粒Lin得唔得呀?原來係得嘅,

我一邊揸波,一邊啜Lin,佢對波仔都仲幾實淨,話晒都係後生女吖嘛,加

上佢都唔靚女,邊有咁多鐘上吖,所以副架生仲未殘係好正常嘅,我玩完對波,

就向下面進發嘞,我賴下佢對大脾,呢條死八婆開始知道我想食撻,就夾實對

大脾,仲係度講:“唔好呀!唔要呀!”,蝦...妳老味吖,妳咪係度扮撚

晒野喎,妳扯撚起我把火就唔係人咁品架,我用力夾硬分開佢對腳,佢仲係度

唔好喎,我唔理咁多一野賴埋去,跟住伸長條脷鑽入去,再向上磨佢粒陰核,

呢條死八婆當堂“噢~~~”咁叫左出黎,然後就放鬆對大脾住我賴嘞,妳家

下知道過癮啦咩,頭先係度扭我計,哼!

我鑽佢個閪窿,撩佢個閪口,磨佢粒閪核,賴到佢成個人震下震下咁,係呢個

時候,我即刻爬返上去,再一手揸住碌尻,諗住就咁塞入佢隻閪入面啦,點知

條死八婆好撚機警,仲記得我未帶袋,即刻將個屎忽扭黎扭去,我始終都係入

唔到,唉...算啦,唔玩啦,妳幫我過膠啦!喂,咪住...妳同我吹一陣

先至幫我帶袋呀!

條黑閪死死地氣咁將我個尻頭放入佢個口入面啜下啜下,佢個口力水一般,毫

無技巧,更加冇Heart,好彩我都識硬...妳吹成咁就咪撚吹嘞,快快

手手幫我帶袋啦!

帶好個袋之後,佢竟然即刻瞓低係張床上面同我講:“好凍呀,你吊我啦!”,

估唔到妳懶成咁嘅,真係唔吊妳都唔得呀!凍冰冰,我都廢事同佢多講呀,廢事

一陣軟左就大撚鑊啦,我趁住仲識硬就即刻插入去佢條西隧入面嘞,咦...

佢條西隧嘅緊窄度幾高喎,係咪呀...我都話呢條黑閪冇乜人幫襯架啦,若果

佢好生意嘅話,有撚咁窄咩!

升級  90.92%

三星會員

我一路揸波,一路吊閪,吊到啪啪聲,都幾撚過癮架!不過...由於佢隻閪

真係太窄嘞,我過癮左廿三十野左右我就想爆嘞,唔得啦...忍唔住啦...

我大大力咁吊多兩三野就爆晒出黎嘞,oh...no...

咁爆完就梗係去沖涼啦,小黑炭事後都係冇乜侍浴,沖完涼就返入房各自著衫,

咁著好晒衫之後,就當然係埋單嘅時候啦,佢又唔肯打茄輪,又唔靚女,臨走果

陣諗住同佢影張相留念啦,點知佢就震過貓王咁話:“唔好影啦,我好驚呀!”,

驚妳老味咩,都影左咯,我跟住比左百五蚊就即走,冇貼士,冇下次呀,哼!

總結:

小黑炭個樣真係麻撚麻,不過對波都幾堅,好有手感,可惜服務一般,佢第一唔

肯打茄輪,呢度先扣15分,第二懶到出汁,唔肯做觀音,再扣15分,最後嘅

事後侍浴馬虎求其扣5分,總共扣左佢35分,所以佢嘅總分係65分,如果好

似我咁冇錢冇要求得黎又想吊返個閪嘅朋友,我都唔向你地推薦小黑炭,不過小

黑炭作為一份快餐黎講,都勉強合格嘅...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  15.19%

二星會員

QQ
150算系甘拉!得闲去远D玩`过来台山

升級  14.52%

四星級會員

c兄終於出手啦

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
如果人人都諗住黑閪冇人幫親
佢應該好好生意先是喎
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  52.22%

二星會員

黑或白,都是洞一个。。

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
乜原來你都中意奶黑閪架

今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  1.48%

二星會員

小黑炭個樣真係麻撚麻, 仲要係懶西~~

升級  69.25%

三星會員

個樣好殘呀

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 又一次證明畢兄口技了得.