winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 小雲 續集

升級  90.92%

三星會員

凌晨 沙咀 鬼刀口身 之 小雲 續集

日期:星期二

時間:凌晨十二點

地點:沙咀

人物:沙咀畢比特 再與 小雲(十八歲嘅杭州妹)

唔知大家仲記唔記得,上幾次我咪去咗沙咀淫K吊左件靚女叫做小雲嘅,

我仲話要自費返啅佢果個呀,今日有個Friend生日,話要去鬼刀口

身慶祝喎,啱晒...我今次仲唔打定電話Book撚定呀,費事到時又

話坐緊枱又話盛呀,雖然玩淫K好撚貴,不過佢咁靚女,加上佢嘅服務態

度又好,死就死啦,至多玩完咪返香港食兩個禮拜麵包囉,洗死呀!

我地成十尻幾人浩浩蕩蕩咁,攞住個蛋糕去到沙咀,個經理當然出黎門口

接我地呢班大客啦,一上到VIP大房,已經有一大班豬扒衝入嚟嘞,搞

到成個房都係人,而我就叫經理乜都唔好搞住,快d幫我叫小雲過黎先,

經理氣定神閒咁同我講:“黎左啦,咪坐左係你嘅左手邊囉...”

我望下我嘅左手邊,吓...真係小雲喎!妳幾時入咗黎架,乜妳好似攝

青鬼咁攝左入嚟我都唔知架!呢條死八婆仲吋我一野添:“Hi,靚仔,

我仲以為你唔記得左我添!”,我心諗...妳咁撚吋嘴呀嘛,一陣先灌

醉妳,等到切蛋糕果陣就用蛋榚掟柒妳,問妳死未!我都未開口講果陣,

小雲佢已經拎開塊面嘞,我仲唔即刻做野呀,第一時間攬住佢講:“小雲,

咪嬲啦,我咀返妳一啖,等妳下度火先咋!”,點知小雲開始扭我計嘞:

“你個衰人呀,上次黎都唔搵我,仲叫左我個仇人小靜陪你呀,呢度係人

都知道啦,我幾冇面呀,哼!”,我死晒狗咁答佢:“上次妳大姨媽喎,

我叫佢陪我地成班人坐下玩下架咋,佢咁肉酸,我都唔會鍾意佢啦,我淨

係鍾意妳一個架咋!”呢個時候...小雲個頭雖然仲係拎開緊,不過我

見到佢係度陰陰笑喎,真係估唔到,呢d咁嘅塵年對白,到左今時今日都仲

洗得嘅!

有d契弟見到我個小雲咁靚女,竟然想走過黎抽佢水喎,你地諗都唔好諗

呀,佢今晚係畢嫂黎架,我即刻一手攬到小雲實一實,同時怒啤佢地,嚇

撚到呢班牛鬼蛇神尻都縮埋,真係唔發火當我病貓呀,唔吊過你班契弟都

唔得架,哼!

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

小雲依偎在我強健嘅臂彎內,仲眼仔晶晶咁望住我,佢地做k女嘅,

冇尊嚴可言架啦,一個人畀錢叫佢坐低,就九萬幾人伸手去揸爆佢個

波,難得有我呢d又靚仔又闊佬嘅大客當佢如珠如寶咁,佢仲唔感激

我呀,其實...我係同班Friend夾定架,如果唔係...

就憑我可以鎮得住呢班淫魔咩!不過橋唔怕舊,最緊要受,小雲佢都

不知幾冧呀!

我地又玩骰盅,又追黎追去滿場飛,雖然d女就扒左少少,不過睇黎

全場兄弟都玩得幾開心咁喎,咦...差唔多兩點幾,係時候切蛋糕

啦喎,話口未完,轉頭個DJ就攞左個生日蛋糕出黎嘞!

死啦,我好驚呀...我平日得罪咁多人,一陣切完蛋糕我一定比人

掟硬架喎,留係度咁都唔係辦法,都係同小雲上房吊個閪,避一避好

過嘞!我靜靜雞拖住小雲走左出去,我地一口氣走到去上次個炮房果

度,守住炮房果個門神依然係度把關,一見到佢依起棚死人煙屎牙我

就知咩事啦,房錢60蚊,膠袋5蚊吖嘛,70蚊唔使找啦,開門啦!

我地一入房就嗱嗱聲柵門,跟住攬埋一舊打下茄輪先,跟住就打住茄

輪咁互除對方嘅衫,冇見小雲一排,佢對波依然好有手感,我地互剝

光豬之後就當然係去沖涼啦,好快咁沖完涼之後,我就叫小雲上床先,

佢好聽話咁即刻爬上床,我跟住撲上去攬到佢實一實,然後再佢打法

式茄輪,打左一陣茄輪之後,我就伸個嘴去啜佢兩粒Lins,我左

右Lin各啜左一陣,跟住就賴下佢隻撻啦,我今次都係用,撩,賴,

磨,鑽,呢四招!我不斷將條脷嘅速度加快,前前後後,左左右右係

咁磨,小雲就不停咁係張床度典黎典去,我睇下隻錶...哇,乜賴

左成十幾分鐘架嗱,我要畀錢架喎!

咁我咪大字形咁瞓係張床度囉,然後同小雲講:“同我吹陣先啦!”,

點知...小雲話佢今日飲左好多酒,唔想吹喎,咩話...唔想吹?!

我夠唔想畀錢咯,咁我係咪可以唔畀錢吖,黎啦...唔好扭我計啦,

妳唔吹我唔識硬架,佢聽到我咁講之後就扁晒嘴咁,然後將我個尻頭

放入佢個口入面係咁啜,妳條死八婆吖,係度呀吱呀佐,結果咪又係死

死地氣咁同我含,挑!

升級  90.92%

三星會員

佢個嘴嘅吸力唔係好強勁,加上我飲左d酒,所以個尻頭冇乜感覺,

碌撚亦多唔硬,咁我咪叫小雲啜大力d囉,佢見到我碌尻冇乜反應,

都知到係佢唔啱架嘞,然後佢就大大力咁啜,仲大力到啜啜聲,冇錯

嘞...咁至係架嘛,跟住我好快就硬左嘞!

小雲見到我硬左之後,就即刻拆套幫我過膠嘞,佢幫我帶好個袋之後,

就即刻瞓低係床上面,叫我插佢,做傳教士算喎,我叫佢坐蓮,點知

佢點都唔肯,死都攤係張床上面,我真係冇佢辦法,趁我仲未軟之前,

都係嗱嗱聲插左入去先講啦,如果唔係...一陣軟左就大撚鑊啦!

於是我一野隊入去, 我入左之後,就攬住小雲一路打茄輪一路係咁隊,

大大力咁隊,點知我都隊唔夠三十野,就爆撚晒出黎嘞,Oh...

Shit...

咁爆完就梗係去沖涼啦,小雲事後係咁依都有些少侍浴嘅,沖完涼就

返入房各自著衫,咁著好晒衫之後,又係埋單嘅時候啦,佢肯打茄輪,

肯比隻閪我賴,肯吹蕭,不過唔肯轉花式,基本上我係唔會比貼士佢

嘅,所以我就比左三百蚊最低消過小雲嘞,之後小雲竟然冇即走,仲

同我返去k房陪左我成粒鐘先走喎...

總結:

小雲個樣依然都係咁靚,佢對波仍然好實淨好有手感,不過佢係服務

方面始終都差些少,佢雖然肯打茄輪同埋比隻閪我賴,肯吹蕭,但係

唔肯轉花式,事前事後嘅侍浴又一般,不過鬼叫佢靚女咩,所以只係

扣佢20分咁啦,結果佢得嘅總分係80分,我覺得佢都唔係好like

我嘅,之前比我果種感覺唔見晒呀,所以我諗我都唔會幫襯佢第三次囉...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

c兄,你咁鐘意條女幫妳吹完,幫同佢打茄輪

升級  1.48%

二星會員

真係幾靚女啊,阿畢進步左啊~

升級  12.22%

二星會員

靚女啊

升級  7.41%

二星會員

靚女啊 .......

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 條女當你係男友, 扭你計.

升級  19.63%

二星會員

都算幾靚女

升級  3.33%

一星會員

沙咀係邊度ga......

升級  70%

二星會員

真係幾靚女啊!!!!

升級  39.26%

二星會員

good good brad pit