winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 新乜村 之 烚熟亦是狗頭 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 新乜村 之 烚熟亦是狗頭

日期:星期日

時間:晚上 十一點

地點:新乜村

人物:新乜村畢比特 重遇烚熟狗頭 田田(二十歲嘅湖北妹)

天寒地凍,係時候去新乜村吊返個平閪溝下貨喇,大佬...

去新乜村吊一次平過係水圍五十蚊,吊兩次就慳一百,即係話去水圍吊

兩次嘅話,就可以去新乜村吊三次嘞,只要你唔嫌棄地方污糟嘅話,都

係一個幾好嘅選擇嚟架!

今日星期日,落大雨,搞到天氣有些少涼涼哋,我都戇尻尻係屋企冇街

去,所以又單拖去皇崗開心食個晚餐,食完就去行下夜市,睇下女買下

碟咁喇,行到十點半左右就搭兩蚊巴士去新乜村士多搵媒人婆,媒人婆

離遠一見到我就話:「哇,你好耐冇嚟啦喎,我仲以為你唔記得左我

添!」,我就答佢:「冇錢點嚟呀,咪講咁多嘞,介紹個好女仔比我做

朋友先啦!」,媒人婆即刻同我講:「好女仔大把啦,你上樓先,五分

鐘到!」,佢講完之後就比左條鎖匙我,老實講,有要求就千祈唔好嚟

呢度識朋友,就算我講清楚想結識乜野類型嘅女仔都係冇用架,到頭來

咪又係叫d尻頭怪相嘅女過嚟,所以我都唔同佢講咁多,一手攞條鎖匙

上樓,坐左冇幾耐啫,就見到前幾個月執過一劑果個“田田”自己開門

入嚟嘞,你哋記唔記得呀,笑到好似烚熟狗頭咁果個呢,仲記得果次我

叫佢同我吹一嘢,點知佢真係同我吹一嘢就唔肯再吹喎,佢咁撚仆街同

我玩嘢,本來我就真係諗住彈尻佢架嘞,不過我再諗真d,佢衰極都有

茄輪打喎,又肯比隻閪我賴,或者佢今次肯吹都唔定呢,反正都係一舊

水啫,就比多一次機會妳喇!今次我一定要塞條撚入妳個口裏面,

嘿嘿...“田田”見到我係度奸笑,就依起棚牙笑住咁同我講:「靚

仔,你想點呀?」。

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

我好不經意咁答佢:「冇...我想多d了解吓妳咁之嘛。」,跟住

我就係張床上面同“田田”攬埋一舊,再伸手入去佢件衫裏面除佢個

奶罩,然後就一路揸波一路同佢傾偈,我同“田田” 傾左十分八分鐘

就一齊除衫去沖涼,佢剝晒光豬之後,我就哇左一聲,真係講你哋都

唔信呀,估唔到佢兩粒Lins同埋隻閪依然好似上次咁Pink,

唔好講咁多嘞,快d去沖涼先,沖完涼就上床比哥哥攬吓咀吓先,打

左一輪茄輪,跟住就啜吓佢粒Lin先,我左邊啜吓,右邊又啜吓,

咁當然係邊啜邊揸啦,佢對波都仲幾實淨喎,咁隻閪又點先,我賴左

幾嘢,“田田”係咁笑住講:「好痕呀!好痕呀!」,跟住就係度扭

我計,唔比我繼續賴,妖...真係多撚事架妳,咁妳同我含撚啦!

佢竟然同我講:「唔洗吹啦!」,咁我咪答佢:「唔吹唔識硬架,唔

好撚詐型啦!」,佢攤係張床度死都唔郁,咁我咪跪係佢個頭上面,

跟住塞條撚入佢個口度囉,我將條撚塞左入佢個口入面之後,就不斷

揪插佢個口,插插吓就開始識硬嘞,蝦...妳個口都幾犀利架喎,

可以將我條撚變大咁叻嘅!

既然我都硬左咯,咁就放過妳啦,仲唔同我帶袋!“田田”幫我帶好

個袋之後,就即刻瞓返落床果度喎,妳個死懶閪吖,懶成咁都有嘅,

教訓下妳先得,哼!我趁住碌尻仲硬,就嗱嗱聲塞條撚入去佢隻閪果

度,佢條西隧就唔係好窄,不過都還可以嘅,起碼唔會係6線行車果

隻囉,我先同佢打茄輪,右手就揸住佢個波,然後慢慢插佢,插插吓

我就向佢提議:「喂,不如玩下狗仔吖!」,點知佢話:「玩咩狗仔

啫,你快d吊啦!」,真係冇撚癮呀,我唯有無可奈何咁繼續同佢打

茄輪同埋將個速度加快,越插越快...快到冇幾耐就爆左嘞,打住

茄輪黎吊係會快d出嘢架,我覺得...

升級  90.92%

三星會員

咁爆完就一齊去沖涼啦,佢事後係冇侍浴嘅,沖完涼就返入房著衫,

著好衫之後,又係比分手費嘅時候嘞,“田田”今次嘅表現都係麻麻,

所以除左一百蚊分手費之外,係冇貼士嘅,我睇下隻錶,哇...

都成十二點啦喎,點呢...今日去唔去按正骨好呢...又洗多

百幾架喎,都係唔好啦,慳返d去皇崗返香港算嘞!

升級  90.92%

三星會員

總結:

“田田”係唔靚女架嘞,我都講左一舊水唔好有任何期望,有個似人

嘅女仔比你吊已經算對得你哋住架喇,加上佢副架生都幾好架,服務

態度方面我就覺得麻麻嘞,雖然佢肯打茄輪,但係賴佢隻閪幾啖就係

度扭計,呢度就要扣10分啦,跟住仲要我夾硬塞條撚入佢個口揪插

當幫我含撚,呢度又要扣多佢10分,仲有呀,叫佢轉吓花式都唔肯,

懶過閪,扣多佢15分,總共淨返65分,不過係新乜村呢度嚟講,

但求一洩嘅話,“田田”佢都算做可以一吊架喇...

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

C兄終於出POST啦

升級  90.92%

三星會員

C兄終於出POST啦
coolman730 發表於 2011-2-16 13:34

仲唔出 Post 嘅話,點對得住你哋班廣大嘅粉絲吖!

升級  14.52%

四星級會員

仲唔出 Post 嘅話,點對得住你哋班廣大嘅粉絲吖!
沙咀畢比特 發表於 2011-2-16 23:26

我都沒有fans
你又不教我去

升級  90.92%

三星會員

我都沒有fans 你又不教我去
coolman730 發表於 2011-2-17 11:27

新乜村果度d地方好污糟架,

d囡又唔靚,真係唔啱你架...

升級  14.52%

四星級會員

新乜村果度d地方好污糟架,
d囡又唔靚,真係唔啱你架...
沙咀畢比特 發表於 2011-2-17 19:14

去見識下都好

升級  53.33%

一星會員

C兄終於出POST啦

升級  90.92%

三星會員

去見識下都好
coolman730 發表於 2011-2-19 02:58

你去過之後一定會後悔架!!

升級  14.52%

四星級會員

C兄終於出POST啦
fatwah 發表於 2011-2-20 11:46

又抄post
打幾隻字要死

升級  14.52%

四星級會員

你去過之後一定會後悔架!!
沙咀畢比特 發表於 2011-2-20 19:03

不打緊
都看下都好啦

升級  90.92%

三星會員

不打緊 都看下都好啦
coolman730 發表於 2011-2-21 02:31

你真係好固執呀...

升級  53.33%

一星會員

oh my god, 唔睇你的有相 report 啦

升級  2.59%

二星會員

QQ
条女麻麻地喔,,
大家好啊

升級  3.33%

一星會員

QQ
非常之好><!

升級  90%

一星會員

係隔黎台睇到, 黃貝x 下村, 有50 蚊食, 都多貨選架wor , 有機會你去discovery 下la
btw , 咁耐冇出post , 又以為你去左牛奶公司打工tim ~ ^0^

升級  90.92%

三星會員

係隔黎台睇到, 黃貝x 下村, 有50 蚊食, 都多貨選架wor , 有機會你去discovery 下la
btw , 咁耐冇出post ,  ...imskim 發表於 2011-2-28 13:59

我同你無仇無怨,你洗唔洗咁樣嚟祝福我呀...