winning11

樓主: 沙咀畢比特

[沙咀畢比特] [沙咀畢比特] 晚上 水圍 之磨dell又再重聚 (有圖)

升級  90.92%

三星會員

晚上 水圍 之 海嘯磨dell又再重聚

日期:星期三

時間:晚上 九點

地點:水圍

人物:水圍畢比特 又再與 嬸嬸 (二十一歲嘅湖南妹)

上次結識左個八字波嘅「莎莎」,樣又唔係幾得,對波大得嚟又肉酸,服務

又一般,識朋友真係要小心囉,今日心情又唔多好,所以一放工就又北上去

識d新朋友,擴大自己嘅生活圈子吖嘛,我先去到水圍嘅開心食個晚餐,食

飽之後就走去搵媒人婆,問吓佢今次有冇d好嘅女仔介紹俾我做朋友啦,咁

佢就梗係話有架啦,仲即刻比鎖匙我,叫我上樓等下先喎,我上到樓等左陣

就有人用鎖匙開門入嚟嘞,條女一入嚟...我第一眼就覺得佢都幾高吓,

高妹啱我吖,再睇真d就覺得佢好熟面口,咦...佢咪係成年前同佢做過

朋友嘅「嬸嬸」,本來都想彈佢架,不過佢一見到我就講:「啊,原來係你

呀!」,跟住就柵門嘞,好似我係專登嚟搵返佢咁,我又唔好意思叫佢走喎,

加上我記得佢以前都對我幾好,咁就算囉,由得佢入嚟啦...

審判日將至,我們無一幸免...

升級  90.92%

三星會員

「嬸嬸」入到嚟,我再睇真d...佢個樣好似比起一年前殘左好多咁喎,

不過都仲可以接受嘅,咪當好朋友聚舊囉,咪講咁多嘞,大家坦誠相對先,

咁樣做朋友先至有意思架嘛,除晒衫之後,佢兩粒Lins同以前一樣咁肉

酸,鬼死咁大粒,唉...唔計較得咁多架啦,接受到同埋服務好就算嘞,

同佢一齊沖涼就同以前一樣咁一般,完全冇乜明顯嘅突破,沖完涼就一齊上

床攬吓同傾吓計先,一路傾偈就當然係一路揸吓佢個波啦,佢對波同以前一

樣咁「淋謝謝」,毫無手感可言,咁我就試吓可唔可以打茄輪啦,當我一伸

個頭埋d咋,佢就即時擰開個頭,既然佢都唔肯咯,無謂勉強啦,跟住我就

揸住佢對好淋嘅波係咁啜嘞,係冇乜癮架,不過冇可能咁蝕底唔啜架嘛,一

陣要俾分手費架,老閪都啜返夠本啦,啜完佢兩粒大Lins之後,就賴吓

佢對長腿嘞,佢唯一殺食嘅就係佢對又長又白又幼嘅長腿嘞,由於我仲記得

之前賴過佢隻閪嘅,所以我今次都唔洗試,好自然就將條脷界埋去佢隻閪果

度,我先撩個西隧口,再專門針對佢粒陰核係咁磨,佢開頭死都唔肯呻吟架,

不過經過我一番努力之後,佢終於忍唔住細細聲咁叫嘞,我越賴越起勁,當

我想加強條脷嘅磨損速度果陣,佢突然用雙手遮住隻閪,咁即係話食撻時間

完左嘞...

升級  90.92%

三星會員

咁我咪大字型咁瞓係張床上面等佢侍奉我囉,佢跪係我對大脾嘅中間,

跟住一嘢含住我條撚係咁啜,不過啜得嚟又冇乜力水喎,唔拖唔水咁,

真係激撚死呀!不過好彩我碌嘢終於都識硬,佢一見我硬咗就即刻幫我

過膠嘞,過完膠就自動自覺騎上嚟做觀音,做左一陣觀音之後,我嫌佢

坐落嚟冇乜力水,所以我叫佢做狗仔,我哋分體之後,我就跳落床企係

床邊,「嬸嬸」就好醒目咁棟高個籮友對住我,我對好位之後就一尻插

晒入去,跟住就捉住佢條腰係咁吊,佢條西隧嘅緊窄度非常低,一d都

唔過癮,所以我今次左個新花式出嚟加強個娛樂性,就係我一路插住佢,

一路向後移,將佢慢慢咁拖佢落床,等佢成個人企係度果陣,再將佢推

向個有鏡嘅床頭櫃果度,佢好自然咁雙手按住個床頭櫃,而我哋兩個就

齊齊企係度睇住個床頭櫃果塊鏡,最後我就捉住佢條腰,再睇住鏡中嘅

佢發力吊,係咁吊,吊左廿幾三十嘢就出嘢嘞,噢...攪撚掂!

升級  90.92%

三星會員

吊完就去沖涼啦,事後沖涼果陣我就口多多咁同佢講吓笑啦:「蝦,同妳

扑嘢真係舒服架!」,點知佢即刻笑住口咁答:「你同條條女扑嘢都話舒

服架啦,你唔洗同我講埋晒呢d好聽嘅說話嘞,我唔係細路女呀!」,講

吓笑啫,唔講咪唔講囉,跟住沖完涼,著好衫之後手,我就俾咗百六分手

費過佢,跟住就經福田口岸返香港嘞!

總結:

「嬸嬸」個樣比起一年前真係殘咗好多,所以先扣5分,對波「淋謝謝」,

又扣5分,兩粒Lins尻咁撚大,好鬼肉酸,再扣5分,侍浴求撚其,

亦都扣5分,唔肯打茄輪,亦都要扣5分,含撚都冇力,就一定要扣多5分

啦,做觀音做到軟腳蟹咁,坐落嚟果陣一d力水都冇,扣多5分呀,最後總

共淨返65分,本來咁嘅質素加上咁嘅服務,係冇可能俾貼士架,不過我呢

份人比較念舊,畢竟我哋都曾經做過一兩次夫妻嘅,算啦...十蚊當比乞

衣啦,你哋見到佢記住彈佢呀!

P.S.我再三提醒大家記住Happy帶袋呀!

升級  14.52%

四星級會員

點解唔彈佢呢
我都差d認不到佢

升級  6.67%

一星會員

畢兄,等你既報告真係等到頸都長埋,最近係咪好少出黎玩呢?

升級  87.33%

五星級會員

小蚯

QQ
我地幾時坦誠相對
今夕隕歿五星紅太陽,他朝揚起龍獅香港旗

升級  14.44%

二星會員

唔彈?咁嘅質素..............
fabb

升級  88.58%

三星會員

沙特系餓鬼

升級  41.11%

二星會員

囡囡都ok喎!
正呀!

升級  89.63%

二星會員

畢兄, 你都預咗.

升級  83.6%

四星級會員

畢大俠呢輪啲女麻麻哋喎.............

升級  32.59%

二星會員

a little bit older.

升級  2.96%

二星會員

喊湿鬼

升級  6.67%

一星會員

有冇全相睇??

升級  3.33%

一星會員

ching兄,在那找媒人婆?請明燈指路

升級  0%

一星會員

師兄係水圍邊到有野玩呀 ?