winning11

返回列表 發新帖
樓主: gnd

[gnd報告] 塘廈 郎X桑拿之旅 即刻Click入嚟睇啦 (有圖)

升級  8.25%

三星會員

原帖由 財權 於 2008-4-10 05:11 PM 發表
嫖 - 意指嫖妓

講起又想去嫖   

升級  8.52%

二星會員

深圳平湖夜地嶽與天堂,先苦後甜搵笨式及DG式桑拿報告
我一星期要幾日係平湖返工,落班後硬係要搵野食。
先醫肚跟住四圍行下,到步行街見到有間X島桑拿…"又係"198人仔18式全身推油(點解講又係?下回分解),唔玩,只係洗腳算…個5號男師傅洗腳好有水準又好傾,我加多個鐘tim。

跟住都諗住返宿舍訓覺算啦,行到上次係平湖汽車站隔離果間桑拿("又係"呢間桑拿?上次試過198人仔"18式地王按摩",bg一齊沖涼、全身按摩、波推、打飛機…,結果打到bg手軟都打唔出,辛苦到死,送洗腳要等成個幾鐘唔等就走,谷九氣 ,叫地嶽式就貼切D)。悶悶地又懶行,想搵出出火順便訓埋覺,好,俾多次機會你再試下…。等十幾分鐘(話技師唔夠喎),來件老豬扒加埋醜果隻,挑 !唉…是能但啦橫掂想攪下就訓覺算…冇質素冇服務,我全程合埋眼當俾鬼壓,最後都又係出唔到,佢仲話出唔到算啦,我想話對住你我出到至奇,把火 ,埋單走搵過個地方過夜(唔返宿舍費事嘈醒其他同事),話過以後唔來!從來未遇過咁差的SZ,痛苦 !

點九幾,跟住行返去附近間X湖K場加桑拿(成日都路過,呢間野外表都好殘舊,所以開頭冇諗住試),懷住失望的心態上去。裝修格局都OK喎,房間日本式,乾淨企理,部長介紹有一條龍服務折實418全包可過夜,仲有A牌加一百;好,來個A餐。嘩… !個bg好索呀,攪到我都有D心跳加速tim  ,目測應該廿歲左右,佢果對36大米好似就快跌出來,仲要樣靚白滑;相信係男人見到都唔會拒絕。報鐘開波去沖涼,除衫,果對粉紅車厘子導彈簡直愛不措手,睇埋patpat,仲有蘿tim,可惜有少少肚腩仔,扣緊DD分。沖涼見到有張怪凳,好似有野玩,即來水中吹奏,跟住坐係張怪凳度又吹,唔通我地玩緊DG式?冇錯…。上到床,開始服務,首先叫我企係床度,佢跪低就一口擔住我狗仔,轉左兩三個圈,感覺、視覺最佳享受;我趴係度扮狗仔,佢瞓低從後又吹又錫上前…又用妹妹全身磨…又69或吹奏又咁又咁…好似日本AV咁…按佢指示下(雖然佢每個花式玩之前都報一報)都唔記得玩過幾多個花式啦,,只知道我全身(除了後庭,我叫唔好搞)連埋腳趾(腳趾有用膠紙包住)都俾佢個咀錫過…。經過佢個咀一大輪“洗禮”後,來啦,佢問要係個大汽球上面做還是係床度做,我揀床(怕係個大波度搞唔夠腰力);吹一陣來料,佢話我size大要搽KY,披甲上陣正式捚牙…坐上來,一入去,Oh…一路搓波一路un…正…瞓低來插又搓波又錫Lin lin,搞到佢自己都搓埋一份,插到佢抱住我震晒身,叫聲又好聽…激戰一輪,咁樣,先前所受的鬱悶就隨住這一炮出得乾乾淨淨。爽死!   
私人醒多幾草佢,陪我睇電視到夠鐘先走,跟住我睇四仔睇到訓著覺,下次試下個B先。

終於俾我搵到個好地方,以後上去返工都有D意思啦,另外附近俾我發現有D髮廊有快餐買tim ,真係柳暗花明又一村,睇落有D質素都唔錯。不過平湖治安都幾差,夜晚要小心。

升級  8.25%

三星會員

点解師兄會鋪响我上面... ??

升級  8.52%

二星會員

原帖由 gnd 於 2008-4-15 11:09 PM 發表
点解師兄會鋪响我上面... ??  

Sorry!果日我搵來搵去都搵唔到“發新帖”功能,發錯了地方,唔好意思!