winning11

樓主: 沙咀畢比特

[利澳芬蘭浴] [沙咀畢比特]【利澳芬蘭浴】文文-貴夾唔飽

升級  90.92%

三星會員

馬交畢比特與文文 之 貴夾唔飽 嘅 SuperMaRio,

日期 : 某個星期日

時間 : 凌晨 4點

地點 : 馬交

人物 : 馬交畢比特 與 文文 (19歲嘅吉林妹)

今日,我個老友突然 call 我一齊去一齊去Happy,但係講明唔准去沙咀,佢話今次

要食餐好嘅,仲指明要去馬交果邊添,死啦...我呢 d 死窮鬼,有--咁多錢

咩,有就有,不過去完馬交一齊去Happy之後就即刻冇錢開飯果隻囉,點知個我老友

同我講左一個字,就係"照!!",哇~~~有人照喎,我雖然有些少唔好意思,不

過我又點會推老友咁冇禮貌呢,所以我即刻同我個老友飛的去信德,我以為

又去打令啦,點知唔係,佢話要去間 high class 嘅,就係Super MaRio o勒,

我咁大個仔都未出入過咁高檔嘅地方,今次真係一賞心願囉,呵呵... (^O^)

我地買左套票,成千七蚊一張架!!

跟住就上船,一個鐘頭左右我就離遠見到馬交個夜境o勒,五光十色,真係好靚呀,

一到步我地就再飛的去到Super MaRio,

入場就立即沖涼換衫,入到大廳之後,我發覺 d 裝修都係同大陸嘅場咁上下o者,

冇乜咁特別喎,我地兩個坐坐下,我老友就突然提議去睇Model,咩話...睇"磨爹"!

要加一千蚊架喎,咁咪即係成二千七蚊,我真係感覺到好唔好意思呀 (#-_-#)",

我老友係都話要去睇,仲話要照埋我添,我就係好奇心迫使我去睇睇到底有乜咁

巴閉,我真係諗住睇睇架咋,入到去的士高房坐左幾分鐘,十幾廿條女就好似操兵

咁操入嚟,哇...條條女都係一等一嘅,果然名不虛傳,Model 即係 Model,我老友

就好快咁揀左一條女o勒,而我就好唔好意思咁左睇右睇,個心係度十五十六,我

本來見到條大眼妹都幾鍾意架,點知條大眼妹嘅右手面有條死姣婆,係咁對住我

笑,又將個屁股左扭右扭,我老友曾經教過我,去一齊去Happy就唔係揀老婆,樣貌眼緣係

其次,服務先至係最重要,邊條女對住我笑就點佢,咁我就點果條死姣婆啦,經理

唔該*@$啦!

有個 Captain 帶左我地入房之後,我就四維咁睇下間房,睇下Super MaRio到底

有乜咁特別,值唔值二千幾蚊,環境都唔錯喎,間房都幾大O丫,沖涼房嘅裝修都幾

特別呀

冇幾耐條女就入咗黎招呼我o勒,雖然條女嘅嘜頭唔係話靚到仙女咁,但係身材就

真係 Very Good 啦,佢身高1.68米,皮膚白淨,條腰又幼又好波,價得一讚嘅就係

佢兩隻修長嘅美腿,著住條高叉裙真係冇得頂, I'm loving it !!

不過...當佢剝光豬之後就冇乜特別o勒,兩粒啡 Lins 咁啦,但係又未到黑色嘅,

佢叫我沖涼,咁我就企係個浴缸側邊等佢服侍啦,佢就一手揸住個花灑頭幫我沖

涼,一邊同我傾偈,原來佢叫做"文文",係東北吉林妹,今年19歲,我企係度沖完個

花灑涼之後,條女就叫我上床做服務o勒,我見佢副架生咁新淨,又點會放過佢o丫,

嘿嘿...我先推佢落床,佢就趴左係張床上面,咁就o啱晒啦,我先賴佢背脊,跟住一

路賴落去佢個籮友果度,佢個籮鮮嫩白淨又滑溜,清甜芳香,好一個實淨嘅籮友啊!

我再向下賴佢對修長嘅腳,佢開始係度o依o依o也o也o勒,我一路賴佢對腳果陣一

向上望,點知就望到佢塊又 Pink 又一線嘅 Gap Gap o勒,死啦死啦,我個咀好似

比佢塊野吸埋去咁,我唔想賴蟹架,但係...唔知點解...我就好似比鬼迷住咁賴埋

去o勒...不過佢塊蟹都幾可口喎,佢 d 蟹水清而不濁,我係咁賴係咁賴,佢就係度

We Wa 鬼叫,我反轉佢,再分開佢對大脾,見到佢 d 毛都唔算好濃密,我立即伸個咀

埋去再賴,賴到咁上下,我都賴夠o勒,係時候比返條--佢含下啦,我一野瞓係床上

面,佢都知道我想點啦,跟住佢就放左 d 道具出黎,大家一睇就知道佢想點啦,

冇錯...就係傳說中嘅"冰火",

佢含住 d 藍色嘅野同我含--,啜幾野就吐左 d 藍色野,然後就幫我帶袋做,佢先做

觀音,比佢坐左十幾廿野之後,我就要求佢做狗仔,我捉住佢條24吋腰係咁頂,頂左

十野八野都開始有些少想爆嘅感覺,咁我就即刻叫佢瞓低係床上面,用我最鍾意,又

最傳統嘅"傳教士式"啦!我係咁撞埋去佢塊蟹果度,都撞唔到廿野就爆左o勒,吊靚女

真係過癮好多架,不過二千幾蚊就真係貴左 d 囉...

我吊完之後就出返大廳等我個老友,我個老友出黎之後就係咁問我好唔好玩,我就覺

得有乜咁好玩o者,咪同快餐咁上下,沖個花灑涼,跟住吹蕭扑野,都唔知Super MaRio

整個浴缸係個房度做乜鬼,我個老友一聽到我咁講,即刻大發雷霆,佢好大聲咁話:

"乜條女冇同你做(咋古池)咩!",咩呀...乜野叫(咋古池)呀?我都唔知佢講乜,原來個

沖涼缸就叫做(咋古池),

條女 Suppose係應該利用個(咋古池)同我做返個 Body 嘅,點知條女蝦我第一次黎乜

都唔知,所以就偷懶唔同我做 Body,結果我個老友幫我向經理投訴條女,個經理同我地

講一定罰條女一千蚊喎,你地公司罰條女關我鬼事咩,咁我條數點計先,點知個經理話

下次跟足 d 喎,挑~~~食屎啦,下次我都唔黎啦,我返沙咀好過呀,哼!!

總結 :  

"文文"雖然青春可愛,身材一流,但係吹蕭一般,服務仲偷工減料,成二千幾蚊真係貴夾

唔飽呀,我諗都冇下次架啦...我比"文文"佢50分,不過如果佢係沙咀一百五十蚊嘅快餐

女嘅話,我就會比佢95分囉,錢多到唔知點先至洗得晒嘅朋友,你地都不妨去Super Mario

比人呃下啦...

升級  54.5%

三星會員

30 minutes+

畢少俠遊馬交, 真係少見wor.....
湯豬一族愛北征 十分淫賤又多情
二妃床上賣飛彿 少了西門不返叮

升級  34.33%

三星會員

原帖由 沙咀畢比特 於 2008-6-2 12:05 PM 發表
不過如果佢係沙咀一百五十蚊既快餐女既話,我就會比佢95分囉

150蚊想有咁既質素? 你真係發撚緊夢!!
不過老實講,二千七蚊我都覺貴左D!
請你個friend...我諗我知係邊個囉!
係咪上次同你去,點知你蕩失路果位呀?

升級  53.33%

二星會員

super  ma ma sang  ga mario   ah ma

升級  50.74%

二星會員

CHING,兩條女真系好掂,索啊。。。

升級  30.75%

三星會員

囡囡條腿就真係好修長但啲腳趾就好撚肉酸喎

升級  3.17%

三星會員

好撚貴呀
大勝=鋤大姐
其他分身與我無關

升級  90.92%

三星會員

原帖由 湯少 於 2008-6-2 01:56 PM 發表
畢少俠遊馬交, 真係少見wor.....

老實講...我都係鍾意返大陸玩多 d !!

升級  1.08%

三星會員

馬交經濟靠你支持喇!

升級  2.96%

二星會員

很好啊,毕兄你的,,,,,,,,,,,