設為首頁收藏本站

winning11

查看: 7597|回復: 47

[金悅來] [vanky報告]【金悅來】丹丹 打樁機靠背飛機式 (有圖)

升級  98.15%

二星會員

收藏到QQ書籤轉播到騰訊微博分享到QQ空間分享到新浪微博分享到豆瓣分享到網易微博添加到百度搜藏

馬上註冊,瀏覽更多最新內容及獨家圖片,簡單又快捷!

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
金悅來 丹丹(winning11圖片 嚴禁轉載)

[vanky報告]【金悅來】丹丹 打樁機靠背飛機式 叫翻天 (有圖)
https://sn11.cc/forum/dz/thread-743412-1-1.html
註:丹丹 通常番 14:00-06:00 / 158cm

有圖有真相

想食好耐,琴日下午約咗丹丹3:45,房鐘有禮貌。

第一次去金悅,早到3点半上去拎間大房,鐘房巧巧人,入房等,丹丹準時入房,

佢話佢系丹丹,我猶豫咗一下,目測33-35歲。  收貨,丹丹報稱29.  齊陰同身材系符合商品說明條例的,佢主動攬攬,幾開心。 丹丹系粒開心果,主動挑逗你JJ ,唱住歌甘同你入去沖涼,去到呢到就愈來愈放心佢系丹丹,因為份份report 都系甘寫。

沖涼會主動誘惑你去車佢,車下摸下,吹功吾系強,但會雪雪聲同有呻吟聲配合,好好。  吹唔爆,出去上床再吹多五分鐘,雪雪聲,過一陣又望下你,係一遍嗯嗯丫丫聲中  爆左。   佢笑住咁衝落床去廁所吐返嚟,話太多。   

洗鳥一下,上床吹水六分鐘。  小弟表示佢發功,丹丹吹功唔算高強,成條上下套,唔會針對位置攻擊,但系加了對望禾聲音,系幾舒服既。   Van仔起頭了,我話開波,佢邊吹邊幫我戴袋,都唔知佢幾時戴左上去。   丹丹話男上先,插咗三分鐘,丹丹話愈來愈硬,好舒服。  我話女上,丹丹打樁機,睇唔出咁重手,一下一下 啪啪聲咁坐落嚟,之後佢轉做用腰功,前後推,拎我對手揸佢對奶,騎左數十下,見依人有點累,我坐起身捉住佢patpat 前後推,我同丹丹刀感覺到唔太就。

我叫佢爬底,狗仔,見到依人有腰,pat有肉,好好推,啪啪啪啪啪,丹丹愈叫愈大聲,推到佢有突然好多水出,滑出滑入,收陰,我就插多一下,直到最深,停左一停。  繼續望住佢美好S 型身段,狗仔咁插住佢,佢爬左系到,VAN仔已經好硬,我左手捉住佢右手放系背脊,右手捉住佢左手,我重心向後靠,拉起佢上半身,起飛~  我地兩個既力就集中晒系個交接点,呈V 形,瘋狂抽插左兩分鐘,丹丹反應好好,愈叫愈大聲,派貨。

相頭:目測33-35,齊陰,長髮,報稱29
車牌:可大車,但有煙味,我避開
口技:幾好,有雪雪聲,有眼神對望,可口爆
騎術:打樁好正,前後推唔夾
狗仔:有身材好睇,pat有肉好推,玩埋飛機 正

2Q 腳軟

升級  98.15%

二星會員

ADMIN

一打個  o雪 字 之後就會全部字都無晒

4萬

管理員

消失的報告【春秋】OL -加琪
https://sn11.cc/forum/dz/thread-722282-1-1.html

最好寫完之後,自己先Copy一次再上載,因為有D「白話字」手機平板可能寫得到,但系統就認唔到,所以之後所有字都會消失,一般最多出現係個"裡面"個裡字,要左邊有2 㸃先係正字。
如下圖,上面一行系統無法顯示;而下面一行先至係正字,系統可以正常顯示。

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

話題:真相大白 成班垃圾 (有圖)
https://sn11.cc/forum/dz/thread-761193-1-1.html
有圖有真相

4萬

管理員

除「o雪」字外,以下呢九個常用字就無問題,可以正常顯示:

嚟、喺、咗、嘅、嘢、嗰、啱、哋、㗎

世  上  賤  人  何  其  多,字  母  先  生  認  第  一

話題:真相大白 成班垃圾 (有圖)
https://sn11.cc/forum/dz/thread-761193-1-1.html
有圖有真相

升級  97.04%

二星會員

好耐無去,去對面食糯米飯

升級  56.67%

二星會員

行過位置好似好羊

升級  22.42%

三星會員

勁呀~玩2Q~有心有力

升級  98.15%

二星會員

hijoe666 發表於 2016-11-14 23:42
行過位置好似好羊

真系。。  你講得岩  我為左丹丹先衝上去。。  真係巧揚。。
金帝  新浪 位置巧些

升級  98.15%

二星會員

Apple1983 發表於 2016-11-15 00:32
勁呀~玩2Q~有心有力

其實好睇對手    試過一次做到完全無心情    一Q完,佢hea 我   仲老屈我太攰
我覺得丹丹 OK    金帝SUKI 都OK

升級  98.15%

二星會員

ADMIN 你真系好努力去做好呢份工  可吾可以加啲威望比你  哈哈