winning11

查看: 5324|回復: 3

[澳 門] 夜晚十二點後信德仲有冇【打令浴室】套票買?

升級  6.67%

一星會員

星期六晚十二點後想去darling 1 or 2偷跳,求大家指引!!

1.十二點後信德仲有冇套票買lei??如無最夜幾點去買lei??

2.其實平時尖沙咀中港城又有無旅行社買套票lei??

3.有沒有方法可以make sure回程船票的時間lei??(因為偷跳加上前一次去換不到船票,我2時am走結果只換到最早7am船票!!結果要買黃牛..shit!!)

求各位好友指引~~~Thanks a lot!!!

升級  56.67%

三星會員

1)十二點後信德中心仍然有套票賣的,有好幾間旅行社仍未關門
2)中港城碼頭又唔覺有得買喎
3)十二點過後先去偷跳,最快都要搭四點船返香港啦,可以去到打令後,叫佢幫你留定凌晨四點船飛

我pm港澳碼頭成功旅行社個電話俾你(有打令套票賣的),去之前打過電話去問佢地幾點閂門就得啦

升級  6.67%

一星會員

感激萬分.......多謝

升級  0.37%

二星會員

企打令1找經理SAM,
說是臺灣小李子介紹滴,
可凹75~90分鐘,
還可請他介紹可2連發滴mm給你,
若SAM不在,
其它經理也可啦~~
相信偶,因為......................偶素澳門通小李子所以....給偶大奶,其餘免談~