winning11

查看: 11613|回復: 13

[金 田] [Mann99報告]【金田】好玩噴水·72號 (有圖)

升級  80%

二星會員

金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[Mann99報告]【金田】好玩噴水·72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2132570-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

一直都想試會噴水嘅囡囡,睇左資料,目標就係28或72號.
上到去同房鐘講左要求,就搵左72號.

開門熟女Feel,波唔算大,但唔緊要今次目標係玩水.

沖涼時我就已經手多多咁去摩佢妹妹,72號好似知道我想點,就叫我唔使客氣用力捽.
只係捽左幾下就Feel到妹妹有水出,再捽多陣佢就成身震晒,跟住就噴水.

抺乾身上到床,抱吓錫吓,就叫佢轉身玩69.
佢簫功一般,無齒感,亦都有深喉.而我就主力玩西.
只係捽幾下,就噴水,噴到我成面都係.我捽下停下,玩夠就叫佢上套.

先嚟女上,騎功可以.騎左陣就到我主動轉男上.
就我攞返碌野出嚟果時,佢突然間噴水,真係估佢唔到.
之後佢就叫我試下用碌野拍打下妹妹.無錯拍幾下佢又噴水.
真係噴水泉,話噴就噴,噴極都唔完.

最後就梗係插吓噴吓就射晒啲精出嚟.

註:Mann99報告-金田/鳳城/三川/京華/多港/金帝
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  14.52%

四星級會員

我第一次搵佢就係一路吹,我就一路摸到佢噴水,由於太剌激好快就比佢吹爆左

升級  28%

三星會員

有水玩,多樣野玩

升級  42.5%

三星會員

今天試了72, 服務很好,很細心,冲凉時食J有些暴力感。做背很爽,獨龍時亦很用力。做前面時我用手卒她西,幾吓就出漏水,床都濕晒。佢有佢吹,我有我辛,不停漏水,好似開了水掣一樣。叫佢瞓低,到我食奶,佢奶頭像元貝,好吮,是我最愛的形状。再用小弟磨她小妹,爽!上套,男上盡入抽插,十來吓她就噴水,重覆噴了兩次水。

升級  0.83%

三星會員

oldman28 發表於 2019-3-20 21:18
今天試了72, 服務很好,很細心,冲凉時食J有些暴力感。做背很爽,獨龍時亦很用力。做前面時我用手卒她西, ...

佢同28號32號都係水做嘅,摔極都有! 師兄約佢嗰時係咪即刻約到定要推遲時間?

升級  57.17%

三星會員

請問師兄,三個比水量邊個最多

升級  93.33%

二星會員

尿黎姐。邊有咁多水噴。 消防員咩。  個個客都噴

升級  0.83%

三星會員

行運超人 發表於 2019-3-25 01:09

同樣道理,又邊有咁多尿屙呀?個個客都屙,每次45分鐘要屙足30分鐘?咁樣屙法唔腎虧?

升級  42.5%

三星會員

at933978 發表於 2019-3-22 15:49
佢同28號32號都係水做嘅,摔極都有! 師兄約佢嗰時係咪即刻約到定要推遲時間? ...

打電話上去,話半粒鐘後有,咁就坐低飲杯野同食碗麵才上去。上到去再等了5分鐘。另外28及32我未試過,樣同服務如何,我比較喜歡溫柔的吹奏同溫柔的獨龍。28及32在這方面如何?

升級  42.5%

三星會員

行運超人 發表於 2019-3-25 01:09

72都噴了幾多水,有一次差小小射到我個面,一些尿味都冇。我同72都討論過這個問題,大家都應為不是尿。

升級  0.83%

三星會員

oldman28 發表於 2019-3-26 22:44
打電話上去,話半粒鐘後有,咁就坐低飲杯野同食碗麵才上去。上到去再等了5分鐘。另外28及32我未試過,樣 ...

毒龍方面就幫唔到你,因為小弟唔like。吹奏方面我覺得28號十分掂, 揸住你條嘢佢會食得好滋味, 32號因為只試過一次,個人感覺一般。

升級  13.17%

三星會員

已試咗28同32了,兩個都係手拍已有水出,吹功28好啲,但32會呑精,獨龍我兩個都無試,因自己唔好,我個人鍾意28多少少,因為有啲啲咁多肉地好攬啲,想有機會試埋72

升級  47.67%

三星會員

今日試咗樣比28靚,有深喉,漫遊有,初初都好正常,點知捽下佢出咗水就好high,一路插一路噴水,都唔記得噴左幾多次,一定會返食。

升級  13.17%

三星會員

樣仲要幾靚,最少我覺得靚仔