winning11

查看: 10418|回復: 14

[金 田] [at933978報告]【金田】尋她千百度·72號 (有圖)

升級  0.83%

三星會員

金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[at933978報告]【金田】尋她千百度·72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2138375-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

今日放假戇居居冇嘢做,加上情人及知己們都要返工,十點幾擘大眼無聊上個網碌一碌,見到72號出現,嘗試打個電話睇下約唔約到? 因為出名嘅三大水后「集郵」剩番佢一個…… 卒之都得償所願約到十二點三個字。

去到收銀大姐仲特別同我講話唔可以加鐘, 因為後面排曬隊,我答當然識做啦!心諗我都未試過囡囡,梗係一粒鐘探索下先啦!大約等多十分鐘左右,夢寐以求嘅72號終於出現在眼前!細細粒容易食嘅格局,驟看年紀30頭至中,樣貌甚為標緻,可以話係三大水后之中至靚嗰個! 囡囡一見面二話不說,主動送上「中車」。卿卿我我一番之後大家解甲沖涼。

沖涼都係嗰啲正常嘢,但係期間都有打車輪,唔知係咪囡囡嘅招數定係見到我覺得順眼呢?水簫玩深喉兼奶袋底,都算叫做幾好Feel, 玩咗約莫十分鐘乾身上床。

上到床先做背,小弟講明skip毒龍,因為真係唔係好like。鯉魚嘴啜勻背脊至膝頭哥位好舒服,轉返前面囡囡又要咀咀,真係搞到我好有女友Feel…… 跟住又係深喉、冰火、奶袋底,當然唔會放過玩水機會,因為佢已經側身趷高個籮柚方便我用隻手去拍佢個鮑魚, 初頭掂吓已經有少少水,拍咗十下左右淙淙流水不停,唔使十秒真係成隻手掌濕曬!當然繼續佢有佢吹我有我拍,佢開始呻吟得好厲害忍唔住雙手已經自動幫我慢慢上套,佢問我揀上面定下面,我都忍唔住叫佢瞓低等我嚟,其實我個心仲想玩下水先,慢慢由佢個嘴一路錫落佢粒lin,又錫又啜兩粒葡萄突曬出嚟,呢個moment佢都已經喺度典下典下,跟住我將個頭移落個鮑魚度,冇臭蟹味,先錫後奶跟住再用條脷轉入去,真係心 數住唔使十秒,佢用對手稍為抬一抬我個頭,真係差唔多一條水柱噴出嚟,啱啱整濕我個下唇同下巴…… 見到佢咁high, 梗係唔等 一Q隊落去啦!慢慢隊唔夠一陣褪返出嚟佢又噴水,其實之前其他兩位水后都係咁樣,所以我都好有經驗,跟住真係好似同自己條女做咁樣一邊車住車到派彩…… 轉頭瞓低梗係畀囡囡一個機會嚟個事後簫啦!事後簫都幫你啜足一分鐘有多,真係high到呢…… 跟住仲好體貼開埋漱口水畀我漱漱口,之後仲幫我揼手揼腳鬆鬆骨,大家吹吹水,不一會鐘響去沖涼,喺裏面又車返兩分鐘,出嚟着衫一個goodbye kiss收工,跟住出去找數仲見到佢喺度飲水,又好體貼斟一杯畀我送我出門口,偷偷地嚟一下「輕車」,感覺真係十分好Feel,絕對可以翻啅!

註:at933978報告-金田/多港/怡春/三川
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  26.83%

三星會員

師兄,咁請問其餘兩大水后係邊兩位,可否明言。

升級  25.92%

三星會員

有無波?

升級  50%

一星會員

其餘係28同32,唔係話早餐時間唔可以預約咩?宜家又可以預約?

升級  0.83%

三星會員

dgso123 發表於 2019-6-11 21:57
其餘係28同32,唔係話早餐時間唔可以預約咩?宜家又可以預約?

我就純粹打去問,佢一話十二點三問我排唔排隊?咁老x都話排啦!

升級  0.83%

三星會員

dogdog001 發表於 2019-6-11 20:59
師兄,咁請問其餘兩大水后係邊兩位,可否明言。

有人答咗你啦!

升級  0.83%

三星會員

1000d 發表於 2019-6-11 21:36
有無波?

係雞包仔!如果三個水后比較,應該32號最好波。

升級  15.42%

三星會員

嘩,好激好爽呀

升級  0%

二星會員

有無被潮吹

升級  0.83%

三星會員

李老子 發表於 2019-6-12 00:29
有無被潮吹

冇呀!可能第一次見,或者搵多佢幾次先有啩!

升級  26.83%

三星會員

師兄多謝題示。

升級  10.08%

三星會員

我都係試剩72...........

升級  0%

二星會員

睇相幾好砌

升級  50%

一星會員

72真係好難約,佢有批make 單客,食佢真係睇緣分

升級  0.83%

三星會員

dgso123 發表於 2019-6-13 10:14
72真係好難約,佢有批make 單客,食佢真係睇緣分

原來如此, 同埋佢應該係幾受重用嘅一個囡囡, 因為佢開工嘅位置係呢個場行前少少另外一棟大廈某一個單位,呢度嘅房間佈置感覺都新淨啲, 同埋最主要一樣嘢:冇噏味!