winning11

查看: 7269|回復: 4

[金 田] [agg報告]【金田】皮膚白滑斯文人妻Feel·08號

升級  23.58%

三星會員

[agg報告]【金田】皮膚白滑斯文人妻Feel·08號
http://sn11.cc/thread-2139695-1-1.html

一入房,囡囡樣貌順眼,鄰家斯文人妻Feel
約5尺3寸,斯斯文文無撈味,皮膚白滑
除衫,吸手波B級,淡粉紅色lin 頭,少見
沖涼,慢慢沖,用波磨下磨下,跟住拎轉身素股
(即係用pat pat磨你支棒棒)細佬已經硬晒,呢個時候雙手都唔得閒,即刻狂揸吸手波,揸下揸下囡囡口含一淡熱水,來個水中簫成條細佬放入口,一路含一路望住你,含得好入之餘又識用條脷奶下

沖好涼,做背時用波同脷同時推,對吸手波夠白滑,推落夠爽,試問如果囡囡無波推落好似二粒石仔咁邊過癮
毒能鑽有做足,唔多題
拎轉身俾個正面佢,梗要再用波推下 對波咁正

奶下身,再值得一提係囡囡吹簫真係好用心,對眼長期向上會望住你,唔知怕唔怕鬥雞呢
一開始奶完袋袋,一時奶下棒棒,一時又含到底
剩係吹簫呢一part已經值回票價,隻手都唔得閒,即時揸佢波波先啦

叫囡囡奶多幾下袋袋同錫多陣lin lin 都無say no
正式埋牙,囡囡有剃毛,人工白虎,隻鮑都幾靚,無反唇無黑,都叫一線粉紅,但我唔好食鮑,插就算
就無乜特別,我又唔係南佳也咁勁,都係女上,男上,狂錫下波波,無考車牌,最後狗仔式,個pat夠肉,一路推一路拍幾下pat pat 好似d死鬼佬咁打到撞到啪啪聲,派彩

射完,囡囡就來下事後簫,乜都射晒
再dup幾下,沖涼,畀錢,好滿足

註:agg報告-金田/三川/京華/多港/來閣/春秋/美妙
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵