winning11

查看: 9129|回復: 6

[金 田] [edwardcheng123]【金田】細粒·92號 (有圖)

升級  16.92%

三星會員

金田 92號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[edwardcheng123]【金田】細粒·92號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2139702-1-1.html
註:92號 通常返 10:00-21:00

有圖有真相

小弟玩左指壓咁多年, 自問去過金田都好多次, 紅牌囡囡例如13號, 32號, 70號通通都有試過, 講真囡囡各有各好, 最重要幫襯金田肯定唔會跌錢, 所以呢排見到咁多師兄稱讚92號, 結果早幾日都抽空一試. 估唔到去咗金田咁多次, 原來好似另外幾間指壓場咁都有神秘房, 聽鐘房講去到某某地點某某樓層單位敲門, 好有搵一樓一感覺, 阿叔好快開門帶我入房, 入到房原來呢邊新裝修, 空間感仲好過舊嗰邊, 環境認真唔錯.

本來搵92號之前, 做足功課都知佢口技了得, 沖涼一試, 果真如此, 幫我基本沖洗完之後, 92號開始施展佢看家本領, 口含一啖熱水, 跟住錫我乳頭, 原來係咁舒服! 講真我乳頭唔敏感, 出嚟玩左咁耐, 都覺得俾囡囡KISS乳頭都冇感覺, 係92號令我刮目相看! 之後佢開始向我下面攻擊, 本身諗住可以捱到佢自己停為止, 但係佢嘅口技實左太勁, 細佬終於抵擋唔住就此繳械, 連佢自己都話諗住我忍得到, 我都坦白咁講, 冇計, 你嘅簫技實在太強.

梳洗完落床都係基本野, 自動波等92號隨便出招, 值得一提, 佢都好識得運用自己嘅優點, 用佢對波波做BODY MASSAGE之餘, 又用條脷玩冰火, 玩到咁上下, 轉身再畀佢吹奏, 估唔到吹左冇耐就響鐘, 由於搞左咁多嘢谷埋谷埋好難下火, 我都叫92號試吓用手幫我搞掂, 搞左陣細佬冇乜反應, 佢都靈機一動叫我入廁所試試, 果然搽左沖涼液即刻有料到, 除此之外, 原來92號手技都唔差, 慢慢一下一下, 但係下下都整到敏感部位, 好彩趕得切響第二下鐘前出火, 咩都射晒出嚟, 腳都軟埋. 總括而言, 92號內外兼備, 仲要咁好服務, 又可以列入金田長期返食名單之一!

喺房等左一陣, 92號好快敲門入嚟, 驟眼睇, 個樣真係唔差, 學其他師兄話齋, 好有隔離屋師奶感覺, 好快自動波幫我除衫除褲, 咁主動值得一讚, 我都不甘示弱, 喺佢除緊衫同胸圍之際, 已經上下其手出招. 上面撫弄佢對奶奶, 雖然唔算好大, 不過估計都有C級左右, 下面就隔住佢條T-BACK輕輕捉弄妹妹, 92號都畀足反應絕無冷場, 見佢咁舒服, 我都索性撥開障礙物直接了當, 一摸入去, 都幾濕下, 我諗都係真水, 就咁前奏左十分鐘先入去沖涼.

註:edwardcheng123-金田/春秋/多港/金帝/鳳城/怡春
Superadmin

【 金 田 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊