winning11

查看: 13161|回復: 4

[春 秋] [comeon169169]【春秋】靚少婦·叮噹 (有圖)

升級  52.22%

二星會員

VIP會員2022

春秋 叮噹 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[comeon169169]【春秋】靚少婦·叮噹 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2144780-1-1.html
註:叮噹 通常返 20:00-06:00 / 161cm

有圖有真相

高質少有靚少婦

本來以為今日無骨運
一開始諗住去三記試安安 點知咁鬼full
再諗住轉戰怡記嘉玲 點知又早收工
無心之下醒起戰國有新女 叮噹
記得有師兄早幾日出咗報告 睇相都幾吸引
就試下約啦
打去約到 終於有目標可以食啦

早左上去 向房坐定定等靚女入來
間房暗暗地 靚女開門
第一眼見到幾正 金色color長髮 一身黑色緊身衣 妖艷十足 正呀 有運行
望左兩眼 靚女就主動攬埋來 再咀幾下 再撩下細路 尼part 加分
想咀番佢 佢又即刻轉移注意力 搞到我咀極都咀唔到 尼下調情玩法再加分
玩左陣就除佢衫 沖涼
Wow 果然係大波少婦一名 有肉唔肥
即刻忍唔住係咁揸佢波 大到揸唔晒 好爽呀
齋沖涼 我skip 左水簫 背面 直接訓上床做正面埋牙

叮噹好鬼調皮咁係咁係我咀周圍咀下瀨下咀下又瀨下
每當我我想咀佢都縮 我開頭都驚驚地 以為無車
點知當我將佢禁低我做主導嘅時候
佢就即刻純過綿羊咁任我咁任我車任我卒 正呀 好耐無試過咁盡情啦
爽左陣 就俾番佢主導 佢就開始幫我玉冰簫 原來又係一個慢簫品簫愛好者 I m lovin it!
佢一路吹 我就一路揸波 之後再使出一陽指係咁卒佢
最後都係佢頂唔順要上套做
上上下下左右左右 出咗完事 再整幾下事後骨 再加分

繼春秋由美後 我再向呢度搵到一個必返食之選了

*** 回應番師兄 我終於明白點解咩係555咁聲啦

註:comeon169169-春秋/三川/怡春
Superadmin

【 春 秋 】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去春秋領取獎勵

春秋指壓

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x

升級  18.6%

五星級會員

叮噹都係我返食之選,多謝師兄分享!

升級  80%

二星會員

身形好像不錯

升級  52.22%

二星會員

VIP會員2022

Kalok92 發表於 2019-11-20 20:19
好似好得
識五識打扮家?

佢向指壓界屬於識打扮

升級  9.26%

二星會員