winning11

查看: 6587|回復: 5

[金 田] [ptk報告]【金田】遇上水炮車·72號 (有圖)

升級  11.24%

四星級會員

金田 72號 (winning11圖片 嚴禁轉載)

[ptk報告]【金田】遇上水炮車·72號 (有圖)
http://sn11.cc/thread-2144993-1-1.html
註:72號 通常返 10:00-22:00 / 159cm

有圖有真相

名字:72
年齡:30+

樣貌:3/5 算係OK, 應該唔需要彈, 靚嘅C 奶樣. 長髮係會加分.
身材:3/5 平均. 唔係大隻形, 亦都唔係瘦骨仙. 係正常揸手, 屬於 半肥瘦類別
服務:5/5 開頭沖涼果陣都冇乜特別. 算係沖得非常用心, 沖完乾身上到床就嚟料, 佢好主動咁琴上嚟, 狂奶我, 我亦都狂奶返佢. 之後又再好大啖咁食我. 食咗一陣我就上馬, 佢就開始好HIGH 咁. 我配合加速啦, 當速率到達左 60Hz 佢突然推開我, 舉出藍旗表示會使用水炮車. 突然一條水柱噴過嚟, 水壓非常嘅強大. 就好似係電視見到嘅水炮車驅散人群咁樣, 避都冇得避. 好彩, 佢噴嘅並唔係藍色水, 係無色無味嘅水. 我見佢噴完, 馬上塞返入去, 再加速完事.
     事後本來想叫佢幫我按一下, 但係毛巾同床都有水, 所以都係快快手沖完涼走人.

水簫:有. 主動嘅一大啖食過嚟, 有少少俾佢嚇親
毒龍:有. 但係我表示不需要 . 佢幫我清潔時過份落力
車車:中車.
隧道:普通

囡囡優點:
    強勁嘅水炮車            

囡囡缺點:
    有小小公式化

總評:3.5/5 水炮車威力強大.

其實主要係慕名而來. 你知啦, 最近社會上警方成日出動水炮, 但係上前線分分鐘會俾差佬捉, 濕鑊金嘅就無謂啦, 唔想參與呢D社會事件, 但又想感受一下水炮車嘅威力. 所以鎖定左 72 號 係一個好嘅選擇.

註:ptk報告-金田/三川/太子/來閣/悅來/春秋
Superadmin

【 金 田】報告現金券*$150*$100*奬勵
首發報告$150 / *報告/簡報$100超市現金券
*負評/小報告/混合報告不會接納
*奬勵要求-囡囡該月需有上班
*每月最尾一日截止
*得奬名單每月1號至5號在信箱內公佈
*首次獲獎者必須在5號之前回覆及登記
*由每月8號至月尾止,去金田領取獎勵

金田指壓

本帖子中包含更多資源