winning11

返回列表 發新帖
樓主: kenken889

[話 題] 話題:大家有冇入房後齋吹水唔搞嘢

升級  1%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 16:56
所以搵女應該要搵d新入行,咩都唔識,果種清純女(雖然入行第一日返工都唔會百分百很天真很傻,入得行點會 ...

絕大部份都係人妻類.....

升級  41.85%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 16:56
可以上網看多D星座或運程資料,同囡囡講你略識星座或生肖,囡囡或者會講佢嘅星座畀你知,大家又可以有多D ...

想睇吓天蠍女係咪特別淫之類咋...

升級  31.11%

二星會員

kenken889 發表於 2020-1-2 17:10
出得來做的囡囡 都必定有個背景故事 當然未必會同你說真話啦! 認真便輸了! ...

有咩背景故事呢?反而對囡囡故事有興趣多過同囡囡上床

阿媽有病,急需30萬?比左就嫁給你,為你結婚生子之類的浪漫故事?

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 17:14
所以有好多囡囡都係報假地址,避免有客會去佢所住地區的食肆或商場撞佢。 ...

聽過好多師兄分享有囡囡會帶人去佢屋企過夜,

升級  1%

三星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 17:14
所以有好多囡囡都係報假地址,避免有客會去佢所住地區的食肆或商場撞佢。 ...

試過係旺角油蔴地間老川皇晚飯 撞過囡囡同佢屋企人食家鄉菜!

升級  1%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 17:19
有咩背景故事呢?反而對囡囡故事有興趣多過同囡囡上床

阿媽有病,急需30萬?比左就嫁給你,為你結婚生子 ...

老家係邊? 來咗香港幾耐? 離咗婚未? 仔女幾大? 有冇贍養費? 以前做咩行業? 邊個介紹來做?

升級  15.75%

三星會員

唔知天蠍女是否特別淫,不過傳聞女性口大腰粗屁股圓性慾強
獨居囡囡就冇咁介意畀客知道住址,囡囡可能鍾意同客在屋企搞嘢,當自己間房係炮房,或唔想畀人見到佢同男人去酒店或賓館,而且個客唔使畀房租可能會畀多D肉金。

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 17:45
唔知天蠍女是否特別淫,不過傳聞女性口大腰粗屁股圓性慾強
獨居囡囡就冇咁介意畀客知道住址,囡囡可能鍾意 ...

多唔多獨居囡囡?

升級  1%

三星會員

天蠍女秉承了天蠍的優質資本:作為十二星座中情商最高的,天蠍擁有天賦般靈性的思維,結合現實的洞察,產生了異于常人的思索角度。有天賦,有頭腦,思維縝密,做事周詳,善於謀略策劃。直覺強而准,有洞察他人內心的能力,能用敏銳的直覺正確判斷事物。極富冒險精神,喜愛旅遊,探險,刺激,討厭束縛,嚮往自由。天蠍是最不容易上當的,想騙蠍子沒點頭腦是不行的,否則你會發現最後被騙的是自己。一般來說,嘴巴比較大而且厚實的人,腸胃機能好,生殖系統健康,而且嘴大的女性笑容特別熱情,讓人精神煥發,因此性生活也比較愉悅。但嘴巴必須大而能收,厚並且不鬆弛,否則預示口無遮攔,對感情態度不夠認真,物質與情慾的需求強烈,很容易因此導致煩惱。另外,嘴唇上方有「縱情紋」,紋路越多越亂,表示性生活頻繁,兩性關係複雜。相反,嘴巴較小,紋路較少或者一點紋路都沒有的人,個性孤僻,感情比較冷淡。
臀部大,皮膚白晰而嫩滑。老人都說:屁股大,好生養。這也是千百年來,人們要求女人多子多福經驗之談,是有其合理的地方。女人盤骨大,臀部肉多,分泌的雌性激素就多。

升級  1%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 18:07
多唔多獨居囡囡?

識果D多數係屋村C9

升級  15.75%

三星會員

如果囡囡將佢手機號碼畀你,佢好大機會係獨居,
有些C9囡囡會將孩子交畀親戚或前夫的父母照顧,自己租房住,方便接待熟客同返工。