winning11

查看: 8341|回復: 18

[話 題] 話題:囡囡休假後第一日會變返正常女人嗎

升級  31.11%

二星會員

例如休假2星期後,會唔會變返新做時果種怕羞,無撈味,純情feel?
還是雞性難改,姣的永遠都係咁姣?

升級  15.75%

三星會員

囡囡放完長假第一日返工,對住熟客反而會更熱情更飢渴。

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 13:33
囡囡放完長假第一日返工,對住熟客反而會更熱情更飢渴。

正wo,囡囡會唔會假戲真做,當左個熟客係自己男人咁呢?
不過其實做客會比做佢男人更加好(做客同做佢男人一樣照上床,待遇根本就一樣)

升級  15.75%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 15:41
正wo,囡囡會唔會假戲真做,當左個熟客係自己男人咁呢?
不過其實做客會比做佢男人更加好(做客同做佢男人 ...

我估大多數囡囡係冇同居男友或老公的,如果有就多數由熟客發展而來,佢嘅男人又唔夠令佢脱離指壓界,所以囡囡會寧願搵錢,唔搵男人費事畀人管。
好多囡囡冇同男人同居,但是(以為自己係囡囡嘅男人)熟客就同時就有幾個。

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 16:41
我估大多數囡囡係冇同居男友或老公的,如果有就多數由熟客發展而來,佢嘅男人又唔夠令佢脱離指壓界,所以 ...

有d女新做時有車牌,為何漸漸地會變為無車牌,是否有熟客變左男友所以就唔比客錫嘴呢?(只限純情果種女,)

有d女直頭係有雞性,天生淫蕩,有撈味(果種應該有無男朋友都照比人任車,呢種女天生愛玩

升級  15.75%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 18:49
有d女新做時有車牌,為何漸漸地會變為無車牌,是否有熟客變左男友所以就唔比客錫嘴呢?(只限純情果種女, ...

我通常車開都有得車,又試過隔好耐先搵囡囡變咗冇車牌
囡囡由有車牌變咗冇車牌,可能佢認為佢唔畀你錫,你都一樣會搵佢,
或者係佢以為自己紅咗,可以吊D客嘅胃日,吊高嚟買,無須發車牌都有大把客幫襯。

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 19:26
我通常車開都有得車,又試過隔好耐先搵囡囡變咗冇車牌
囡囡由有車牌變咗冇車牌,可能佢認為佢唔畀你錫, ...

囡囡會唔會為左男友(熟客果種男友)而開心轉工,唔做指壓
唔發車牌比客呢?
對客唔投入感情呢?

升級  15.75%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-2 20:14
囡囡會唔會為左男友(熟客果種男友)而開心轉工,唔做指壓
唔發車牌比客呢?
對客唔投入感情呢? ...

如果個熟客男友每個月畀幾萬元囡囡,要求囡囡唔返指壓,,囡囡梗係會暫時唔,返啦,到男友冇錢畀嗰時再返。
有D被男友包咗而暪住個男友出來做嘅囡囡,或者個正式老公真係唔知佢老婆做指壓嘅囡囡,好多時都冇車牌,又唔畀錫Lin,又冇得指個插西,因為囡囡驚被客整傷咗唔知點同米飯班解釋。

升級  31.11%

二星會員

風林火山 發表於 2020-1-2 21:36
如果個熟客男友每個月畀幾萬元囡囡,要求囡囡唔返指壓,,囡囡梗係會暫時唔,返啦,到男友冇錢畀嗰時再返 ...

被人包果種囡囡無車牌,係唔係因為有米飯班主,所以唔使咁cheap,可以吊高黎賣,

升級  15.75%

三星會員

被人包咗嘅囡囡暪住個熟客男友兼職做指壓,都會較錫身冇車牌,驚傳染到疱疹或其他疾病畀男友,但係對口密嘅熟客可能都會發車牌。
所以包咗個囡囡佢嘅身體都唔係完全屬於你,佢可能會暪住你返舊公司做,一樣任人插,公司係唔會將這種囡囡名字放上信箱的,她的客人要打電話去公司問先至知道佢有冇返工,囡囡會較少預約,多數靠輪牌及口碑,佢哋係冇任何報告的,不過囡囡每個月已經被人包咗有固定收入,所以唔係咁搏。
被人包得嘅多數係高質數嘅囡囡,所以我都會介意佢冇車牌。

升級  1%

三星會員

風林火山 發表於 2020-1-3 08:25
被人包咗嘅囡囡暪住個熟客男友兼職做指壓,都會較錫身冇車牌,驚傳染到疱疹或其他疾病畀男友,但係對口密嘅 ...

被人包咗嘅囡囡返兼職指壓 又唔可上牌 六點前要走 好飄忽架 最后係忘記她!

升級  15.75%

三星會員

有個被包囡囡入房後,佢同個客已經除咗衫但未搞嘢,囡囡個男友打電話搵佢,囡囡聽完電話後同個客講有急事要走先,後來公司安排另一位囡囡招呼那個客。囡囡雖然畀個客睇咗全相,但係都冇問個客攞番錢。
總之米飯班主搵到,被包囡囡就要即時聽電話及盡快見佢。

升級  1%

三星會員

風林火山 發表於 2020-1-4 10:12
有個被包囡囡入房後,佢同個客已經除咗衫但未搞嘢,囡囡個男友打電話搵佢,囡囡聽完電話後同個客講有急事要 ...

有冇聽聞過 在指壓場囡囡偷偷返工 比男朋友上門撞破?

升級  31.11%

二星會員

kenken889 發表於 2020-1-4 10:20

其實囡囡除左為搵錢之外,會唔會寂寞想有人陪,有人攬,所以先會日日返工,有d囡囡連續返工十日以上,中間完全唔放假,
仲勤力過男人

升級  1%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-4 11:16
其實囡囡除左為搵錢之外,會唔會寂寞想有人陪,有人攬,所以先會日日返工,有d囡囡連續返工十日以上,中 ...

每日應酬唔同男人 不是味兒! 囡囡目標清晰 盡快搵夠急錢 離開

升級  15.75%

三星會員

kenken889 發表於 2020-1-4 10:20

冇聽聞過,我估囡囡會將佢男友或老公的照片鐘房及Kepper 睇,如果他們上公司通知囡囡避開。
一樓一囡囡在閉路電視見到佢老公或男友撳鐘,囡囡可以唔開門,所以冇咁易撞到。

升級  31.11%

二星會員

kenken889 發表於 2020-1-4 11:32
每日應酬唔同男人 不是味兒! 囡囡目標清晰 盡快搵夠急錢 離開

學到野了,唔怪得囡囡咁勤力返工啦,連續十日以上返工,中間只休息一天,就再繼續返工,

咁點都係對住自己心愛的男人好過日日比陌生人攬,囡囡搵夠錢之後先會搵真愛

升級  31.11%

二星會員

kenken889 發表於 2020-1-4 11:32

比人錫,比人攬完全係留客手段

升級  1%

三星會員

chun17 發表於 2020-1-4 12:06
比人錫,比人攬完全係留客手段

男人好易應付 嗲佢幾句 公式化的招呼已足夠!