winning11

查看: 14326|回復: 10

[美 妙] [blank51769]【美妙】晴晴

升級  67.83%

三星會員

[blank51769]【美妙】晴晴
http://sn11.cc/thread-2154746-1-3.html

第二個囡囡係靚女Cat妹手下嘅未來潛力股~

囡囡:晴晴

相頭:7.5/10  俾個樣本大家參考,去搵下澳門一個叫微辣嘅團隊,入面有個叫amilia,個人覺得有8成相似。

身形:6.5/10  走肥瘦底,身高米五半左右,心口唔係賣點,只有A左右。只係小弟近排喜歡有少少肉地,所以個人評分低左D。

服務:沖涼,囡囡真係用盡頸部對落上半身所有範圍,再加上大量沐浴露去邊做BM邊清潔,仲有幫我洗埋腳。乾身上床,先做背,範圍係耳仔->頸->腰加背->patpat->大脾->小腿->腳眼附近,毒龍係外圍打圈。轉身,如同做背一樣,一樣又耳仔落到差唔到腳眼附近,再上返去錫LIN,只能夠講係爽,總之就俾囡囡瀨到全身口水,不過請放心,囡囡口水冇異味。同做前後body相比之下,吹功顯得較為失色,個人覺得一般,輕微齒感。上到入洞周感一般,姿勢轉左幾個,但由於房冷氣開到最大都唔太夠,出晒汗都出唔到,囡囡話不如瞓低休息下幫我手打,用上些少BB油,囡囡開始邊瀨lin邊手打,手部動作唔係花巧,仲可以講係單調,只係普通上上下下,但勝在輕柔,快慢適中,感覺好快就到位加上囡囡亦都開放俾小弟打碟做DJ,結果好快升空...

車牌:要考,小弟係考到大牌。(疫情關係,風險請自行承擔,亦請尊重囡囡)

註:blank51769-美妙/太子/來閣/金帝/悅來
Superadmin

升級  1.28%

3萬

1萬

金卡會員

謝謝晴晴報告!!
謝謝blank兄支持!!

謝謝!!
【 美 妙 】信箱2024~*信箱·請按這裡
【 美 妙 】指壓相冊~*相冊·請按這裡
【 美 妙 】指壓報告~*報告·請按這裡
【 美 妙 】私相冊~*私相冊·請按這裡

查詢預約:電話: 2393 2080
預約熱線:手提: 6937 7125
招聘熱線:手提: 6093 8439 (陳小姐)

升級  22%

三星會員

食過幾次晴晴,見你講有人似佢,上網search吓,又真係好似!!不過對我嚟講身材反而係賣點

升級  43.33%

三星會員

c hing, 係有D似,身材都似,係A。我做過似3次,佢好勤力,抵讚。

升級  96.67%

一星會員

師兄,請問囡囡目測年齡。

升級  67.83%

三星會員

出出入入 發表於 2020-7-23 14:59
師兄,請問囡囡目測年齡。

約莫3中

升級  96.67%

一星會員

多謝師兄題示,3中指壓算後生,啱我。

升級  83.33%

一星會員

此女適合掛鼓,試過兩次,佢話唔好放佢落黎,掛到射為止,不過我射完都繼續!

升級  12.22%

二星會員

謝謝分享,似嗰條女團成員就要去試吓啦。

升級  86.67%

一星會員

晴晴係勤力既, 尤其札起頭髮更有味道

升級  1.48%

二星會員

謝謝師兄報告 有機會都想去試下